Rychlé a bezproblémové dodání.
Vse ok zbozi supr
- Rychle doručení
Všechno bylo OK
Vše v pořadku
- Super rychlost
- Dobrá brašna na každý mobilní telefon
- Dobrá cena
- Velký výběr
- Dobré ceny
- rychlé dodání
- velký výběr
Rychlé vyřízení objednávky, velký výběr zboží.
Reakce obchodu AppleMix.cz
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete rychlost vyřízení i široký výběr. Uděláme vše pro to, abychom i nadále splňovali Vaše očekávání.
vše ok
Reakce obchodu AppleMix.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Budeme se těšit na Vaši další spolupráci.
Lenka, AppleMix.cz -
Úžasný, ochotný pán který se mnou udělal objednávku po telefonu. Ještě jednou děkuji.
Reakce obchodu AppleMix.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a kolega bude jistě potěšen Vaší pochvalou. Budeme se těšit na další spolupráci.
- Kvalitní zboží
Dobrý den Petro,
moc děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání i kvalitou zboží. Budeme se těšit na další spolupráci.
Lenka, AppleMix.cz -
- úplně v pohodě, rychlé vyřízení, bez problémů
Dobrý den Hano,
moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a rychle. Budeme se těšit na Vaši další spolupráci.
Lenka, AppleMix.cz -
Skvělý, objednáno 2. 1. a 3. 1. jsem si odpoledne běžela pro zásilku! :)
Reakce obchodu AppleMix.cz
děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vás potěšila naše rychlost doručení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Lenka, AppleMix.cz -
nejsem spokojená s produktem, folie na hodinky se i přes velmi opatrnou aplikaci odlepilo po půl hodině
Reakce obchodu AppleMix.cz
mrzí nás, že nejste s produktem spokojená. Prosím, kontaktujte nás na 728 600 006, abychom mohli situaci vyřešit k Vaší spokojenosti. Děkujeme a omlouváme se za nepříjemnosti.
- Rychlost dodani
- Široký sortiment
- Ceny
- Vše nemusí mít zároveň nevýhodu…
rychlost dodani, ceny, široká nabídka sortimentu, komunikace…to jsou přednosti tohoto e-shopu.
Dobrý den Dano,
moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Velmi si vážíme toho, že jste spokojena s rychlostí, cenami, širokým výběrem i naší komunikací – právě na tom si u nás zakládáme. Budeme se těšit na další spolupráci.
Velmi rychlé dodání.
Reakce obchodu AppleMix.cz
děkujeme za Vaši důvěru! Je pro nás odměnou, když vidíme, že jste s rychlostí vyřízení objednávky spokojeni a budete se nadále vracet.
Spolehlivost.
Reakce obchodu AppleMix.cz
moc nás těší, že se Vám u nás líbí. Uděláme vše pro to, abychom i nadále splňovali Vaše očekávání.
Lenka, AppleMix.cz