Rychlé dodání, cena!

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc děkujeme za Vaši zprávu! Jsme rádi, že jste s rychlostí dodání objednávky a příznivými cenami spokojeni. Těšíme se na další nákup u nás.

• Prehlednost
    • Rychle dodani
    • O zadnych nevim

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc nás těší, že se Vám u nás líbí. Vaše pozitivní zkušenost s přehledností na našich internetových stránkách a rychlým dodáním objednaného zboží nás velmi potěšila. Uděláme vše pro to, abychom i nadále splňovali Vaše očekávání.

• ryclost
    • komunikace

Dobrý den Jane,
    moc děkujeme za Vaši zprávu! Jsme rádi, že jste s rychlostí a komunikací našich zaměstnanců spokojen. Vždy se snažíme, aby každý nákup byl příjemným zážitkem.

• rychlé vyřízení objednávky
    • osobní odběr

Dobrý den Marty,
    děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste jste spokojen s rychlým vyřízení objednávky a možností osobního odběru. Těšíme se na další spolupráci.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojeni s rychlostí dodání. Snažíme se, aby byl nákup co nejjednodušší a nejrychlejší.

• rychlost

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc nás těší, že jste s nákupem spokojeni a doručení proběhlo hladce. Vaše pozitivní hodnocení si velmi ceníme.

• velký výběr a kvalita

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s velkým výběrem a rychlým dodáním. Těšíme se na další spolupráci.

• Cena, rychlost dodání

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojeni s cenami produktů a rychlostí.

Lenka, AppleMix.cz

• Velký výběr , dobré ceny ,možnost nákupu i v kamenném obchodě, rychlé dodání přes e-shop.

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc nás těší, že se Vám u nás líbí. Vaše pozitivní zkušenost s velkým výběrem, dobrými cenami, možností nákupu i v kamenném obchodě a rychlým dodáním objednaného zboží nás velmi potěšila. Uděláme vše pro to, abychom i nadále splňovali Vaše očekávání.

Lenka, AppleMix.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Dobrý den Petře,
    moc děkujeme za Vaši zprávu! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojen. Těšíme se na další nákup u nás.

Lenka, AppleMix.cz

• již jsem objednával a rád se vracím
    • nic

rychlé dodání, dobrá komunikace. Přeju spoustu spokojených zákazníků.
    rád své nákupy zde budu opakvat.

Dobrý den Oskare,
    děkujeme za Vaši důvěru! Těší nás, že oceňujete rychlost dodání objednaného zboží a dobrou komunikaci s našimi zaměstnanci. Je pro nás odměnou, když vidíme, že jste s námi spokojen a budete se nadále vracet.

ok

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc nás těší, že jste s nákupem spokojen a doručení proběhlo hladce. Vaše pozitivní hodnocení si velmi ceníme.

Lenka, AppleMix.cz

• Rychlost, rozumné ceny, velký výběr.

Tentokrát jsem nedostal slíbený dárek - propisku, ale už jednu mám, tak to nějak přežiji :-) .

Dobrý den Jane,
    moc děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojeni s velmi rychlým dodáním Vaší objednávky, rozumnými cenami a velikým výběrem našich produktů. Těšíme se na další nákup u nás, u kterého určitě nezapomeneme na přibalení propisky jako dárku :-)

Lenka, AppleMix.cz

• splňuje mé představy a požadavky

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc děkujeme za Vaši zprávu! Jsme rádi, že jste u nás našel/a to, co jste hledal/a. Vaší spokojenosti si vážíme.

• Rychle dodání

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši pochvalu! Jsme rádi, že jste byli spokojeni. Těšíme se na další spolupráci.

• Rychle dodani
    • Kvalitní produkty

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc nás těší, že se Vám u nás líbí. Vaše pozitivní zkušenost s rychlým dodáním objednaného zboží a jeho kvalitou nás velmi potěšila. Uděláme vše pro to, abychom i nadále splňovali Vaše očekávání.

• Rychlost dodání

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byla/byl spokojen s rychlým dodáním. Těšíme se na další spolupráci.

Lenka, AppleMix.cz

• Vše v pořádku, odeslání obratem a doručeno druhý den. určitě doporučuji! ;-)

Dobrý den Báro,
    děkujeme za Vaši objednávku! Těší nás, že jste spokojena s poměrem ceny a kvality. Snažíme se, aby si u nás každý zákazník mohl dovolit kvalitní produkt, který mu bude doručen v nejkratší možné době. Těšíme se na další spolupráci.

Rychlé spolehlivé jednání

Dobrý den Miri,
    moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Těší nás, že jste u nás našla, co jste hledala a za cenu, která Vám vyhovuje. Těšíme se na další nákup u nás.

• Rychlé poslání SMS/Email o připraveno k vyzvednutí
    • Perfektní