• Velmi brzké dodání

• Super

Rychlé a bezproblémové dodání objednaného zboží.

Dobrý den Břetislave,
    děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že dodání Vaší objednávky proběhlo rychle a bez jakýchkoliv komplikací. Je pro nás důležité, aby celý proces od objednání až po doručení byl pro naše zákazníky co nejpříjemnější. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• rychlost vyřízení

Velice ochotná a příjemná obsluha

Dobrý den Zdenku,
    děkujeme za Vaše milé hodnocení. Moc nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení a že oceňujete ochotu a příjemné chování naší obsluhy.
    Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací. Těšíme se na Vaši další návštěvu.

• Rychlost

Dobrý den Dano,
    děkujeme za hodnocení. Jsme potěšeni, že jste spokojena s naší rychlostí. Vaše spokojenost je pro nás závazkem k dalšímu zlepšování. Těšíme se na další spolupráci.

• rychlost dodání

Dobrý den Mílo,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byla spokojena s rychlostí dodání. Rychlá a spolehlivá služba je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaši další objednávku

Lenka, AppleMix.cz

• vše dostupné a kvalitní

Dobrý den Karle,
    děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že oceňujete dostupnost i kvalitu našeho zboží. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další spolupráci.

Rychlost dodávky

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že jste byl/a spokojen/a s rychlostí dodávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• rychlost

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s rychlostí našich služeb. Těšíme se na další spolupráci.

Lenka, AppleMix.cz

Do druhého dne mě zboží dorazilo, oceňuji rychlost a spolehlivost.

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že Vás potěšila naše rychlost a spolehlivost. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.

Doufáme, že se na nás znovu s důvěrou obrátíte. Těšíme se na Vaši další objednávku.

Spolehlivý obchod

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi si vážíme Vaší důvěry a těší nás, že nás považujete za spolehlivý obchod.

Budeme se snažit i nadále poskytovat služby, se kterými budete maximálně spokojen/a. Těšíme se na další spolupráci.

rychlost dodání, přehledné stránky

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme opravdu rádi, že jste spokojen/a s rychlostí dodání i přehledností našich stránek. Vaše pochvala nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb.

Těšíme se na Vaši další objednávku.

Jsem spokojen

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši zprávu. Velmi nás těší, že jste spokojen. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další spolupráci.

Lenka, AppleMix.cz

S obchodem jsem velmi spokojená, s dopravcem “balíkovna” naopak. Přestože jsem dobírku zaplatila on-line ihned, dopravce nebyl schopen zpřístupnit schránku k vyzvednutí objednávky. Takže se bohužel zásilka vrací zpět do e-shopu.

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s naším obchodem, ale mrzí nás, že došlo k takovému problému s dopravcem. Bohužel někdy mohou nastat situace mimo naši kontrolu, a je nám líto, že jste kvůli tomu nemohla svou zásilku převzít.

Uděláme vše pro to, abychom tuto záležitost co nejrychleji vyřešili. Pokud budete mít zájem, rádi se s Vámi domluvíme na opětovném odeslání nebo jiném způsobu dopravy, který by Vám vyhovoval více. Neváhejte se na nás obrátit – jsme tu pro Vás a chceme zajistit, abyste byla i nadále spokojená. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další objednávku.

Výborné.

Dobrý den Míro,
    děkujeme za Vaše stručné a milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojen. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

• Rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen/a s rychlostí vyřízení objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaši další objednávku.

Lenka, AppleMix.cz

velmi ochotně mi nejdřív poradili po telefonu

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za pochvalu. Velmi nás těší, že jste ocenil/a naši ochotu a pomoc po telefonu. Snažíme se poskytovat co nejlepší podporu, aby vše proběhlo hladce a podle Vašich představ.
    Budeme rádi, když se na nás znovu obrátíte. Jsme tu pro Vás.

• Rychlé doručení

Dosud všechny objednávky ok a bezchybné, pouze při této poslední objednávce menší zádrhel, kdy přišel produkt již zjevně rozbalený, aniž by to bylo na eshopu označené jako rozbalené zboží či vratka. Věříme, že to bylo pouze nedopatřením a nebude se to opakovat.

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za zpětnou vazbu a za Vaši důvěru v naše služby. Velmi nás těší, že jste byli s předchozími objednávkami vždy spokojeni. Omlouváme se za menší nepříjemnost u poslední objednávky, kde došlo k obdržení zjevně rozbaleného produktu.

Věříme, že se jednalo o neopatrnost či nedopatření, a uděláme vše pro to, aby se podobné situace neopakovaly. Pokud byste měli jakékoliv další dotazy nebo byste chtěli situaci blíže vyřešit, neváhejte nás kontaktovat – rádi Vám vyjdeme vstříc.

Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost. Budeme se snažit, abyste byli při příští objednávce opět na 100 % spokojeni.

Vše bylo v pořádku.

Dobrý den Jitko,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byla spokojena.
    Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

• Rychle dodani

Dobrý den Jane,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaši další objednávku.