Vše funguje dobře. Děkuji

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen/a a že vše funguje tak, jak má. My děkujeme za Vaši důvěru. Budeme se těšit na další spolupráci.

Vše v pořádku.

Dobrý den Miroslave,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.

• rychlost

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí našich služeb. Rychlé doručení je pro nás prioritou. Těšíme se na další spolupráci.

Lenka, AppleMix.cz

• Nákup proběhl bez problémů, zboží doručeno v termínu a bez závad. Mohu jen doporučit tento obchod.

Dobrý den Kajko,
    moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme opravdu rádi, že vše proběhlo hladce, objednávka byla doručena včas a zboží splnilo Vaše očekávání. Vaše doporučení nás velmi těší a motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb.

Budeme se těšit na Vaše další objednávky.

rychlé, přehledný eshop

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za pochvalu. Velmi nás těší, že jste ocenil/a rychlost a přehlednost našeho e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a budeme se i nadále snažit poskytovat co nejlepší služby.
    Těšíme se na další spolupráci.

• Výběr
    • cena
    • balení
    • Rychlost odeslání

Dobrý den Markéto,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste zmínila aspekty jako výběr, cenu, balení a rychlost odeslání. Pokud máte jakékoliv konkrétní připomínky nebo podněty ke zlepšení, rádi je vyslechneme. Naším cílem je, aby každá zkušenost s nákupem u nás byla co nejlepší.
    Těšíme se na Vaše další objednávky.

Lenka, AppleMix.cz

Kopil jsem zčásti nefunkční zboží. Přestože prodávají komponenty na Apple iphone, toto v několika případech s telefonem nefunguje.

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc nás mrzí, že jste obdržel zčásti nefunkční zboží a že komponenty nesplnily Vaše očekávání. Velmi vážně bereme každou stížnost a rádi bychom situaci vyřešili.

Prosíme Vás, kontaktujte nás co nejdříve, abychom mohli situaci prověřit. Nabízíme možnost:

Pokud jsou problémy se specifickou kompatibilitou daných komponent s iPhonem, rádi bychom se s Vámi na to blíže podívali a pomohli najít vhodné řešení. Kvalita našich produktů a spokojenost zákazníků je pro nás zásadní, a proto se omlouváme za nepříjemnosti.

Prosím, napište nám podrobnější popis nebo nás kontaktujte telefonicky či e-mailem. Děkujeme za Vaši trpělivost a za to, že nám dáváte šanci situaci napravit.

Lenka, AppleMix.cz

• první zkušenost, doručení rychlé, bezproblémové
    • Otázka je jak kvalitní zboží obchod nabízí - moje zkušenost s prvním zakoupeným kouskem je negativní, ale to může být i náhoda.

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši upřímnou zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jste spokojeni s rychlým a bezproblémovým doručením. O to více nás ale mrzí, že první zkušenost se zakoupeným zbožím nebyla podle Vašich očekávání.

Rádi bychom situaci napravili – prosím, kontaktujte nás ohledně konkrétního problému s produktem. Uděláme vše pro to, abychom našli řešení, a například nabídli výměnu zboží nebo jiné možnosti. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Děkujeme, že jste nám dali šanci, a doufáme, že příště Vás naše nabídka přesvědčí svou kvalitou.

Lenka, AppleMix.cz

Vše proběhlo rychle a spolehlivě, děkuji.

Reakce obchodu AppleMix.cz

moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a spolehlivě k Vaší spokojenosti. Těšíme se na Vaši další objednávku.

Rychlá dodací doba

Dobrý den Evo,
    děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání. Snažíme se, aby naši zákazníci dostali své objednávky co nejdříve. Budeme se těšit na další spolupráci.

Nekvalitni zbozi

Reakce obchodu AppleMix.cz

velmi nás mrzí, že nejste spokojeni s kvalitou zboží. Rádi bychom to s Vámi vyřešili k Vaší spokojenosti. Prosím, kontaktujte nás s podrobnostmi o problému, například zda se jedná o vadu, nebo nesplněná očekávání. Jsme připraveni hledat řešení – například výměnu zboží či vrácení peněz. Děkujeme za pochopení.

Super

Dobrý den Michaelo,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena. Pokud budete mít cokoliv dalšího na srdci, rádi Vám pomůžeme.

• Dodání bylo v pořádku

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že dodání proběhlo v pořádku. Pokud budete v budoucnu cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na Vaši další objednávku.

Lenka, AppleMix.cz

Super služba velice rychlá ted mi přišla sms ze zasilkovny diky Dellova

Dobrý den, paní Dellová,
    moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená s rychlostí naší služby. Doufáme, že Vám objednávka udělá radost, a když budete cokoliv potřebovat, jsme tu pro Vás.

• Velký výběr
    • Rychlé odeslání

Reakce obchodu AppleMix.cz

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste ocenila náš velký výběr a rychlé odeslání. Spokojenost zákazníků je pro nás nejdůležitější. Těšíme se na Vaši další objednávku.

Lenka, AppleMix.cz

• Rychlé vyřízení objednávky.

Dobrý den Rendy,
    děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete rychlost našeho jednání a vyřízení Vaší objednávky. Snažíme se poskytovat co nejlepší služby. Těšíme se na další spolupráci.

Lenka, AppleMix.cz

• Rychlé jednání a vyřízení objednávky

• Cena
    • Rychlost dodání
    • Velký výběr
    • Nic

Dobrý den Nikčo,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojena s naší cenou, rychlostí dodání a velkým výběrem. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

• Super
    • Rychlost

Dobrý den Majdo,
    děkujeme za Vaše stručné, ale skvělé hodnocení. Rychlost je pro nás důležitá, takže jsme rádi, že jste spokojena. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

Lenka, AppleMix.cz

Objednávka mi přišla ve skvělém stavu a jsem s ní moc spokojený, i když mi tedy přišli světle šedé místo tmavě šedých.Rozhodl jsem se je nevracet protože jsou taky pěkné.

Dobrý den Davide,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Moc nás těší, že jste spokojený s objednávkou a že dorazila ve skvělém stavu. Omlouváme se za drobnou nesrovnalost v barvě, ale jsme rádi, že jste s variantou také spokojený. Pokud byste v budoucnu potřeboval cokoliv řešit, jsme tu pro Vás.