• Ráda zde nakupuji, ocením český výrobek vyrobený s láskou.

• Kosmetiku jsem měla doma 24 hodin po odeslání objednávky
    • Chladítka drzi kosmetiku v perfektní kvalitě i v největších vedrech
    • Ekologicky zabaleno=v recyklovaný krabici
    • Skleničky od kosmetiky jsou vratné. A ráda je vracím

Nejlepší e-shop ever. Rychlý, spolehlivý, pečující o kvalitu a o přírodu, laskavý k zákazníkovi.

Reakce obchodu Anela

Děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a hodnocení.
    Máme obrovskou radost, že s námi souzníte ve všem, co děláme a jak to děláme! :-)
    Budeme moc rády, když se k nám zase brzy vrátíte. S radostí Vám poradíme i pomůžeme s výběrem nevyzkoušených produktů. :-)
    Za celou Anelu zdraví Janka

• Spokojenost. Rychlé dodáni, profi zabalení, aby krémy došly v pořádku❤️

Milá Blanko,
    moc děkujeme za hodnocení, jsme velmi rády, že jste spokojená!
    Naše chlazené balení posíláme celé léto, chceme si být jisté, že objednané produkty dostanete v TOP kvalitě!
    Těšíme se zase někdy na viděnou na našem eshopu! :-)
    Za celou Anelu zdraví Janka

• dodávka následující den po objednávce
    • perfektně zabaleno
    • s chladící kostkou
    • Kvalita kosmetiky stoprocentně zachována, přestože jsou vedra

Eshop Anela doporučuji. Vynikající komunikace a bezchybné produkty a služby

Milá Emo,
    moc Vám děkujeme milá slova a doporučení!
    Moc nás těší, že jste s naší kosmetikou spokojená a dělá Vám krásnější dny! :-)
    Vždy se snažíme balíčky odesílat následující den a záleží nám na tom, aby Vám dorazily v TOP kvalitě - proto chlazená doprava!

• Vratné obaly, EKO myšlení

Rychlé odbavení a doručení objednávky, podrobný blog o používání kosmetiky, objednám další

Milá Adélo,
    moc děkujeme za Vaše hodnocení a milá slova. Máme radost, že jste se u nás na blogu začetla!
    Kdybyste potřebovala se svou příští objednávkou pomoct, napište email na [email protected], moc ráda s Vámi vše proberu. Tato služba je samozřejmě bezplatná. Těšíme se! :-)
    Za celou Anelu zdraví Janka

Velmi profesionální,vstřícné a milé chování.

Milá Ali,
    moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, jsme rády, že jste s naším servisem spokojená.
    Budeme rády za zpětnou vazbu po čase používání objednaných produktů. :-)
    Těšíme se zase někdy příště!
    ([email protected])

• Všechno v pořádku.Perfektně zabalené.

Reakce obchodu Anela

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, máme radost, že k Vám produkty dorazily v pořádku! :-)
    ([email protected])

Vše skvělé jako vždy..velká spokojenost.

Reakce obchodu Anela

moc děkujeme za opakované hodnocení, vážíme si toho, že jste si udělala čas! :-)
    Těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás na eshopu.

• Přátelská komunikace
    • Kvalitní výrobek

Dobrý den, Jano,
    děkujeme za Vaše hodnocení a shrnutí. Máme radost, že jste se u nás cítila dobře a jste s produkty spokojená!
    Těšíme se na viděnou na našem eshopu!

• kvalitní produkty
    • česká výroba
    • rychlost dodání
    • osobní přístup

Reakce obchodu Anela

moc nás těší Vaše hodnocení a spokojenost, děkujeme za shrnutí pro Vás důležitých bodů. :-)
    Vždy se balíčky snažíme co nejdříve, je to u nás naprostý standard.
    Pokud byste v budoucnu potřebovala pomoct s výběrem, s důvěrou se obraťte na naše [email protected].
    Těšíme se!
    Janka

• Anela je rychlá, efektivní, luxusní, pečující, příjemná... prostě nej!

Milá Romano,
    moc děkujeme za milá slova a Vaše hodnocení, jsme moc rády, že kosmetikou, do které vkládáme kus svých srdcí, spokojená.
    Těšíme se zase příště! :-)
    Za celou Anelu zdraví Janka

• vstřícný a přátelský e-shop
    • výrobky jsou kvalitní a cenově přijatelné

E-shop je výborný a jsem s ním plně spokojen. Stal se součástí mých pravidelných nákupů.

Reakce obchodu Anela

Milý Pepo, moc děkujeme za milá slova. Máme radost, že jste u nás spokojený a těšíme se z Vaší věrnosti! Pokud byste potřeboval poradit s výběrem některého dalšího produktu, s důvěrou se můžete obrátit na naše online poradenství zdarma ([email protected]) :-)
    Za celou Anelu zdraví Janka

• rychlé dodání s ohledem na teplé počasí v letních měsících
    • zálohované chlazení v balíčku pro uchování kvality produktů
    • možnost vrácení skleněných obalů- poukaz na odeslání obalů
    • trvalá vysoká kvalita produktů
    • využití certifikovaných přírodních surovin
    • férová cena

Reakce obchodu Anela

Naše milá, děkujeme za shrnutí všech pozitiv a těší nás, že jsou pro Vás stejně důležitá jako pro nás! Těšíme se na viděnou na našem eshopu zase někdy příště! :-)
    Za celou Anelu zdraví Janka

• Rychlé dodání, skvěle pečlivě zabaleno, dokonce s opatřením proti vedru - do balíku byla vložena chladící destička. Krémy krásně voní a dobře se roztírají.

Reakce obchodu Anela

děkujeme, že oceňujete naše unikátní chlazené balení! Díky tomu umíme i naši kosmetiku, která je choulostivá na změnu teploty dopravit v TOP kvalitě až k Vám do druhého dne. :-)
    Máme radost, že jste s vyzkoušenými produkty od nás spokojená!

• Prehlednost
    • Rychlost
    • Kvalita zabaleni

S nákupem jsem byla spokojena

Milá Denčo,
    máme z Vaší spokojenosti radost a těší nás, že oceňujete i kvalitu našeho zerowaste balení. Dle naší filosofie obal není odpad a objednávky balíme do již jednou použitých ale čistých krabic a výplní. Dáváme jim druhý, třetí, desátý život! :-)
    Janka

• Zboží mi bylo doručeno druhý den. Navíc byl balíček vybaveny chladící vložkou, aby aktuální teploty kosmetiku nepoškodily.

Milá Gábino,
    děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu na naši chlazenou dopravu a doporučení našeho eshopu!
    Těšíme se na další nákup. :-) Kdybyste si nevěděla rady, napište na email [email protected], jsme tu pro Vás a rády Vás nasměrujeme, pomůžeme. :-)
    Janka

Velmi kvalitni produkty, rychlost, spolehlivost, kvalita zabalení

Reakce obchodu Anela

moc děkujeme za vysoké hodnocení a zpětnou vazbu, máme radost, že jste s produkty i s celým servisem kolem Vaší objednávky spokojená. :-) Těšíme se zase někdy v budoucnu! :-)
    Janka

• rychlost a skvělá komunikace
    • pečlivě zabalené zboží

Milá Markéto,
    děkujeme za milé hodnocení, máme radost, že jste s komunikací spokojená, dáváme si na ní velmi záležet! :-)
    Vaši zásilku jsme zabalily do již jednou použitých ale čistých výplní a obalů a ušetřily jsme tak náklady na pořízení nových obalů, vč. jejich likvidaei. Rády dáváme obalům další život! :-)
    Janka

• Skvělá komunikace ze strany e-shopu.
    • Rychlé dodání objednaného zboží.
    • Naprosto precizně zabalené zboží + bonus v podobě chladící vložky v balíčku (bezvadná vychytávka pro uchování kosmetiky v chladnějším prostředí po dobu přepravy v letních dnech).

Reakce obchodu Anela

moc nás těší, že oceňujete všechny pro nás důležité body, na kterých neustále pracujeme a snažíme se je vylepšovat!
    Těší nás i to, že se Vám líbí naše zero waste balení, kdy je objednávka zabalena komplet do obalů, které byly již jednou/vícekrát použité a splňují naše přísné kritérium čistoty. Naše unikátní chlazená doprava je u nás už druhým rokem naprostou samozřejmostí - bez ní bychom nemohly naše produkty s klidným svědomím expedovat a musely bychom balíčky brzdit tak, jak tomu bylo v předchozích letech.
    U nás je na kvalitu spoleh. U nás máte jistotu! :-)