Objednal jsem zábradlí a měl jsem doplňující dotazy, které jsem poslal emailem. Bohužel jsem neobdržel žádnou odpověď.
Obchod má bohužel problém s komunikací. -
Na poptávku na nacenění zábradlí nikdo nereagoval. Následně jsem přes jejich eshop objednal díly na zábradlí sám. Firma nereagovala. 2 x jsem jim volal, pán mi vždy slíbil, že vystaví fakturu a začnou hned řezat zábradlí, jak zaplatím zálohu. Nic však neposlali. Poslal jsem jim tedy ještě jednou email, kde jsem se se ptal na termín vyřízení objednávky - nikdo dosud neodpověděl. Po týdnu jsem do firmy novu volal, kdy pán, co zvedl telefon zase slíbil, že fakturu zařídí. Nic se nestalo. Objednávku jsem nakonec zrušil, zákazník byl "nadšený", že na nastávající zimu ještě nemá zábradlí na schody. Firma nijak nespolupracuje, neodpovídá, v telefonech jen muž slibuje a nic z toho nedodrží.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- Na objednávku se nikdo ani neozval :-(
Zatím jsem nedostal údaje pro zaplacení převodem na účet.
J.B. -
Jedním slovem - SUPER!!!!!!
- OK
- ŽÁDNÁ
Hmožděnky v držácích jsem musel vyhodit a nahradit je klasickými s delším vrutem. Jsou opravdu s čínských konzerv.
Reakce obchodu Alzábradlí
hmoždinky v držácích jsou dodávány pro beton a kámen. Pokud máte zdi z jiného materiálu musíte je vyměnit za ty které jsou pro daný materiál vhodné a nebo použít chemickou kotvu a závitovou tyč. Není možné dodávat ke každému držáku všechny typy kotvení a hmoždinek. -
- vše pro zábradlí na jednom místě, logicky uspořádáno, vysvětleno, pěkné a hlavně použitelné postupy pro montáž
Došla informace o odeslání zboží, to nedorazilo; dle informace nebylo ani předáno k přepravě; potom došlo v pořádku i s další objednávkou.
Reakce obchodu Alzábradlí
Někdy se stane že máme díly v jiném skladě a musíme je dovést. Pošleme tedy ty co jsou aby se stavba nezdržovala a zbylé posíláme hned jak je dovezeme. Cena dopravy zůstává nezměněná.
- Zboží nedorazilo najednou kompletni.
- Montážní technik,který se měl ozvat se za 14 dnů neozval a na mých 10 neprijatych hovorů nereaguje.
Lituji koupě zboží tomto obchodě.
Reakce obchodu Alzábradlí
Nechápu čeho litujete. Máte možnost vše vrátit do 14 dnů bez udání důvodu. Pokud jste nebyl spokojený s montážním technikem, měl jste nás informovat, našli bychom jiného.
- dobrá spolupráce a kvalita zboží
dtto
- dobrá komunikace
- uvedený díl jsem samostatně nikde nesehnal
doporučuji i ostatním.
- Dobré zboží.
- Dobrá komunikace.
- Ochota, rychlá reakce.
- Poněkud nepřehledné stránky, dlouhý seznam zboží s nemožností roztřídit např. podle průměru.
- Chybí alespoň jednoduchý konfigurátor zábradlí (který konkurence má).
Objednával jsem madlo o průměru 50 mm a k tomu klouby - chybou (způsobenou zmíněnou nepřehledností webovýh stránek) jsem objednal klouby o průměru 30 mm, což mohl obchod při přípravě zásilky zachytit a dotazem ověřit. Tak jsem musel vracet o doobjednávat (a platit poštovné:-( )
Jinak doporučuji. -
- Široký sortiment
- nevím
Příznivé ceny, komunikace, kvalita zboží celková spokojenost
- široký sortiment typů montovaných zábradlí
- vzhledem k rozsáhlému sortimentu jednotlivých komponentů zábradlí je dobré si na základě výkresu a fotografií nechat zpracovat nabídku materiálu
- montáž je jednoduchá s pomocí instruktážního videa
- nevím o ničem
mohu doporučit zájemcům o perfektní zábradlí
- nepřený popis, dodání jiných provilů
Obchod se neobtěžoval informovat o tom, že dodá jiné hliníkové kryty o jiném profilu. Objednány M100-20 a dodány M100-10. Po zjištění, ostatní typy na svých stránkách smazali, nyní nabízí jen M100-10, takže výměna by asi nebala možná. Mohl mi to aspoň někdo zavolat, nebo napsat. Poslat jiné díly než si zákazník objednal a čekat, že to projde je neprofesionální. Navíc u úchytů pro skla M 100 je uváděno že jsou pro 12-16mm sklo. Při použití 12mm skla, je sklo volné, takže jsem to musel řešit výrobou podložek. Stejný problém u madla, které na 12mm skle nedrží.
Reakce obchodu Alzábradlí
Máme přes 50 modelů zábradlí a přes 5000 položek dílů. Každý rok se některé modely a díly přestanou dělat a nahradí je modernější tvar. M100-20 se již přestali dělat, a proto je není možné dodat. To že Vám nezavolali a automaticky dali ten nejpodobnější, je asi chyba v komunikaci našeho skladu, za což se omlouvám. Těsnící gumy se do madla dodávají na dvě velikosti skla 12mm a 16mm cena je stejná, stačilo jen zdělit které sklo hodláte použít, jelikož podle normy se má použít sklo 8.2.8 (16,76mm) dáváme automaticky těsnění na tyto skla, ale dají se poslat i ty menší.
Přehledný e-shop, zboží je kvalitní a ceny přiměřené.
Na webu jsou i návody a rady pro montáž, včetně videí/animací.
Líbí se mi i možnost nakoupit jednotlivé komponenty a zábradlí si vyrobit svépomocí. -
- přehlednost,
rychlost
komunikace
odbornost
budu nakupovat další zboží -
- Osobní odběr zboží perfektní.
- Odběr zboží přes internet - dlouhá dodací doba.
Osobní odběr bez problémů uspokojí potřeby zákazníka. Odběr zboží na dobírku (4 ks komponentů malých rozměrů) - nevýhoda dlouhá dodací doba.