- Všechno super od první komunikace až po realizaci všechno přesně podle dohody, nemůžu říct nic negativního
Objednal jsem zábradlí a měl jsem doplňující dotazy, které jsem poslal emailem. Bohužel jsem neobdržel žádnou odpověď.
Obchod má bohužel problém s komunikací. -
Na poptávku na nacenění zábradlí nikdo nereagoval. Následně jsem přes jejich eshop objednal díly na zábradlí sám. Firma nereagovala. 2 x jsem jim volal, pán mi vždy slíbil, že vystaví fakturu a začnou hned řezat zábradlí, jak zaplatím zálohu. Nic však neposlali. Poslal jsem jim tedy ještě jednou email, kde jsem se se ptal na termín vyřízení objednávky - nikdo dosud neodpověděl. Po týdnu jsem do firmy novu volal, kdy pán, co zvedl telefon zase slíbil, že fakturu zařídí. Nic se nestalo. Objednávku jsem nakonec zrušil, zákazník byl "nadšený", že na nastávající zimu ještě nemá zábradlí na schody. Firma nijak nespolupracuje, neodpovídá, v telefonech jen muž slibuje a nic z toho nedodrží.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- Na objednávku se nikdo ani neozval :-(
- - nekvalitní provedení
- - některé díly neodpovídají realitě
- -celkově pochybné provedení a pevnost
- - absolutně nevhodné chování k zákazníkovi
Bohužel méně už dát nejde. Ohledně kvality - Veškeré záslepky si musíte zapatlat silikonem namísto (dle jejich super extra univerzál videa - lehle pomáznout a naklepnout) - realita je však jinde. Místo ozdobných matic Vám přijdou plastové černé krytky, o celkové kvalitě a pevnosti radši nemluvě (vše stažené přiloženými mini vruty do hliníku)+ k tomu všemu buranské chování hodné dobytka ze 4. cenové kategorie, která umí jen urážet pokud se upozorní na nekvalitu. Typuje, že pán je jen arogantní buran, který si léčí mindráky urážením ostatních. Zvládá jen kopírování textu již jednou napsaných odpovědí k recenzím a dle toho vypadá veškerá komunikace. Jediné, co bych mu přál aby tenhle šit, co prodává musel osobně všechen montovat.
Zatím jsem nedostal údaje pro zaplacení převodem na účet.
J.B. -
Jedním slovem - SUPER!!!!!!
- arogance v komunikaci
- nedodržení slíbených termínů
- až měsíc po přijetí a potvrzení objednávky najednou zjistili, že naší zakázce neumí vyhovět
- neprofesionální chování
Přijali objednávku a zálohu, ale v slíbeném termíne (po měsíci) se neozvali. Po mé urgenci zavolal jejich technik a oznámil, že naši zakázku montovat nebude, protože to prý technicky nejde. Další dva týdny jsem se musel domáhat návrhu nějakého řešení situace. Návrh řešení od našeho stavebního dozoru ignorovali.
Navíc jsme byli při zadávání objednávky informováni, že dřevěná madla nemají skladem a nebudou mít a domluvili jsme se, že madla si tedy seženu sám dle jejich technické specifikace a oni je namontují. Sehnal jsem tedy podle jejich pokynů madla za 2900 Kč.
Po dalším měsíci bezvýsledného domáhání se vhodného řešení jsem objednávku zrušil.
Vracení zálohy trvalo cca měsíc a půl, po neustálém připomínání (6-7 mailů, 4 telefonáty, 6 sms) z mé strany mi byla záloha konečně vrácena.
Komunikace arogantní a přehazovali si odpovědnost mezi sebou.
Výsledek mé objednávky:
- 2 měsíce ztraceného času kvůli neochotě řešit můj požadavek (zálohu už měli na účtě)
- finanční ztráta 2900 Kč za madla, která jsou teď k ničemu
- dalších 1,5 měsíce čekání na vrácení zálohy. -
- zlá komunikácia
- neodbornosť pri konzultácií
- neochota
- na webe - na videu majú hliníkové krytky na maticiach, prišli mi čierne-plastové
Tovar som vrátil - poslal kurierom- po vzájomnej dohode s pánom Straškom z pobočky Slovensko pretože sa nedal vôbec použiť tak ako som potreboval aj keď som použitie zábradlia pred kúpou niekoľko krát konzultoval emailom s p. Straškom a takisto telefonicky. Trvalo skoro 2 mesiace kým mi poslali peniaze späť na účet a to až potom keď som sa vyhrážal obchodnou inšpekciou. Výhovorky zo strany Eshopu, klamstvá a neochota riešiť jednoduchú záležitosť - že môj balík bol neoznačený atď. už nevedeli čo si majú vymyslieť. , arogancia pána z Čiech to zaklincovala. Nie aby sa mi ospravedlnil že som musel dva mesiace čakať na peniaze ešte na mňa aj útočil.
Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov... s pozdravom Roman Hanzel -
- OK
- ŽÁDNÁ
Hmožděnky v držácích jsem musel vyhodit a nahradit je klasickými s delším vrutem. Jsou opravdu s čínských konzerv.
Reakce obchodu Alzábradlí
hmoždinky v držácích jsou dodávány pro beton a kámen. Pokud máte zdi z jiného materiálu musíte je vyměnit za ty které jsou pro daný materiál vhodné a nebo použít chemickou kotvu a závitovou tyč. Není možné dodávat ke každému držáku všechny typy kotvení a hmoždinek. -
- vše pro zábradlí na jednom místě, logicky uspořádáno, vysvětleno, pěkné a hlavně použitelné postupy pro montáž
Došla informace o odeslání zboží, to nedorazilo; dle informace nebylo ani předáno k přepravě; potom došlo v pořádku i s další objednávkou.
Reakce obchodu Alzábradlí
Někdy se stane že máme díly v jiném skladě a musíme je dovést. Pošleme tedy ty co jsou aby se stavba nezdržovala a zbylé posíláme hned jak je dovezeme. Cena dopravy zůstává nezměněná.
- asdb
- dkdask
dsahkj
- E shop
- Nekvalita zpracovani-dily neodjehleny
- Zavity ve spojovacich dilcich krive vretany navic velkym prumerem vrtaku, takze zavit nedrzi
- Dodani zbozi az po urgenci
Pristup zastupce obchodu-totani nezajem o popsane vady,rady typu dejte misto sroubu M5 samorezku, stejne to bude lip drzet!
NedoporucujiReakce obchodu Alzábradlí
Materiál se neodjehluje, jelikož by se poškodil odjehlovacím kotoučem eloxovaný povrch. Zboží odesíláme hned jak je skladem, nejsme ALZA, ale ALZABRADLI. Díly které mají vadu, stejně jako celý materiál jste mohl vrátit bez udání důvodu do 14 dnů, případně nechat vyměnit. Pokud se Vám rady nelíbí, nemusíte se jich držet. Komu není rady tomu pak není pomoci.
- Zboží nedorazilo najednou kompletni.
- Montážní technik,který se měl ozvat se za 14 dnů neozval a na mých 10 neprijatych hovorů nereaguje.
Lituji koupě zboží tomto obchodě.
Reakce obchodu Alzábradlí
Nechápu čeho litujete. Máte možnost vše vrátit do 14 dnů bez udání důvodu. Pokud jste nebyl spokojený s montážním technikem, měl jste nás informovat, našli bychom jiného.
- dobrá spolupráce a kvalita zboží
dtto
- dobrá komunikace
- Zdánlivá jednoduchost sestavení která vás naláká ke koupi
- Pohled na obrázku
- Slitina hliníku je velmi pružná
- Na jednotlivých dílech jsou ještě "jehličky" ze soustružení
- Vše je strašně vratké
- Spojovací materiál nemůže mít certifikaci pro montáž zábradlí
- každý druhý šroub se ukroutí.
- Velká část dílů je poškrábaná
Vůle mezi kotvou a sloupkem je při nejmenším obrovská, sloupek, který mám být pevně fixován se neuvěřitelně mele. Spojovací materiál je ... hodně moc špatný... a hrdla trubek jež se zaslepují dodanými prefabrikáty jsou velmi škaredě zařezána. Díky tomu jde každá nedokonalost vidět.
Obvykle jsem líný psát o nějakém výrobku, ale tohle je moc. Pokud mohu opravdu poradit, nekupujte to! Za ty nervy, peníze a finální vzhled to určitě nestojí! Ještě bych měl zdůraznit že se živím rukama, tudíž zmiňovanou soustavu nezkládal žádný ředitel, co neví jak vypadá šroubovák.Reakce obchodu Alzábradlí
Zábradlí stavíme 50km ročně a všichni jsou spokojení. Také lidé kteří si zábradlí staví svépomocí, podle našich video manuálů jsou spokojení. Sem tam se stane že zavolají o radu s některou nestandardní otázkou, ale Vaše kritika je podpásovka. Měl jste možnost vše vrátit do 14 dnů bez udání důvodů a ušetřil by jste si toto štěkání.
1. Slitina hliníku je konstrukční hliníková slitina ALMgSi0,5 a dělají se z ní i motory
2. Na dílech jsou jehličky z řezání a kdybychom je odjehlovali, tak poničíme eloxovaný povch
3. Vše se musí kotvit a šroubovat podle návodu, spodní kotva se ve sloupku zajistí šroubem, nemůže se potom nic hýbat. Pokud jste si nebyl jistý a myslel že se to hýbe, měl jste zavolat a poradit se. Kotvících možností je mnoho a mohli jste kotvení upravit podle Vašich potřeb, máme i ocelové trny různých velikostí a délek.
4. Každý druhý šroub se ukroutí, jelikož vrtáte malé díry a šroub je dobré před zašroubováním namazat třeba mýdlem, nebo jarem. Jsou to nerezové šrouby a ty jsou měkčí než pozinkované, ale zase déle vydrží.
5. Díly se mohou při dopravě poškodit, pokud by jste to nahlásil tak bychom je vyměnili. -
- Kvalita materiálu
- Kvalita spojovacího materiálu
- Komunikace
- Funkčnost
Na základě zaměřených rozměrů mi byl zaslán rozpis jednotlivých dílců zábradlí na schodiště. Projektant musel splodit asi za 5min ve stoje, protože vůbec nerespektoval rozměry spojovacích dílů (kolen, stavitelných zalomení). Všechno jsem tudíž musel řezat na místě. Jeden rozměr byl úplně špatně, na což jsem přišel při osobním odběru (zaplať pánbůh, že jsem si nenechal poslat). Špatně přečteno projektantem z mnou zaslaného nákresu. Kvalita dílů velmi nízká. Na všem škrábance a nedokonalosti výlisků. Hliník velmi pružný, takže zábradlí spíše optická zábrana než funkční, ale něco to snad vydrží. Dodaný spojovací materiál (šrouby, vruty) zřejmě z Číny. Po ukroucení tří vrutů jsem to vzdal a koupil v Bauhausu normální.
Silně nedoporučuji!!!Reakce obchodu Alzábradlí
Vytvořit seznam dílů a délky podle výkresu je skoro nemožné, natož to dělat s přesností, která v reálu může být úplně jiná než na výkresu. Když zábradlí děláme my, řežou se profily z 6m tyčí přímo na stavbě, aby odpovídali danému místu. Pokud díly a profily posíláme již nařezané, raději je děláme o něco delší, aby jste si je na místě mohli upravit a doříznout. Také dáváme možnost všem zákazníkům případné díly které jim přebývají vrátit za plnou cenu a ty co chybí mohou dokoupit. Při sestavování dílů na dálku, Vám nikdo 100% nezaručí že jsou sepsané všechny a správně. Také v případě že se Vám něco nezdá máte možnost vše do 14 dnů vrátit.