- Rychlé dodání zboží.
Všechno super doporučuji.
- Sehnala jsem vše na jednom místě
- Dodání v nelogickou dobu
- Nedávají zboží do žádného obalu
Objednala jsem v pátek, a ještě v pátek večer mi přišla zpráva, že mám zboží v alzaboxu, ale pouze do sobotního večera !! Takže jsem o víkendu musela jet do místa pracoviště vyzvednout si balík, takže čas + projetý benzín navíc :( Přitom další balík mi přišel v pondělí a úložní dobu měl dva dny. Bylo by fajn, když ukládáte balík přes víkend, aby byl aspoň do pondělí do večera, protože hodně lidí si objednává do místa, kde pracuje / studuje. Také by mohli zboží dávat do krabičky, nevím kdo vymyslel, že se to jen tak nahází do boxu. Nejde o to vzít si tašku, ale když tam jdu s někým, pro koho je třeba určen dárek, tak ho uvidí.
- Rychlost dodani
- Vždy ochotni prodejci, poradí a pomohou s výběrem
- Rychle kvalitně
- Rychlost dodání
- Není vždy nejlevnější
- rychlost
- Reklamace se vyřídila velmi rychle
Kvůli sušičce prádla jsem byla v obchodě 3krat. Až třetí sušička byla v pořádku.
- Rychlost, skladová dostupnosti
Doporučuji.
- rychlost, spolehlivost
- Rychlost dodaného zboží
Rychlé objednání a doručení
- rychlost dodání
Rychlost, kvalita
Nelze platit benefitní kartou Edenred.
Pobočka Kolín....Je tam velmi ochotný pán:))
- spolehlivý
vše super
- rychlost dodání a zdarma (do boxu)
- plně historie nakupu, na rekmace neni potreba doklad, staci na webu kliknout a hotovo. :)
- velky nákup se da domluvit na ceně.