- Nekecají s dodací lhůtou na rozdíl od k +k.
Na základě výběru produktu si dá obchod pečlivou práci a doporučí či nedoporučí produkt. Zabývá se na jaký automobil mají být kola nainstalována a podle toho odsouhlasí, nebo doporučí jiný produkt.
- levnejsi nez jinne obchody vcasne doruceni
- Rychlost - stihli to dříve, než slibovali:-) Úžasné.
Rychlost dodávky
Spokojenost
- Nejlevnější
- Perfektní komunikace
- Čerstvé pneu
S obchodem jsem velmi spokojený. Rychlá odezva na mail
Super ceny a dobrá informovanost prostě obchod jak má být. -
- Rychlé dodání pneu, kola mají letošní DOT.
rychlost
- Dlouhá doba dodání, zboží obědnat raději u jiného obchodu, u některých bylo dodání již druhý pracovní den a tady vůbec nevím kde je!!!
Obědnat u jiného obchodu!!!
- rychlé dodání, cena
Rychlá dodávka pneu jak bylo slíbeno. DOT jak bylo informováno. Dobrá cena. Obchod reaguje.
Dodání tak, jak jsem byl informován. Objednání pneumatik v únoru 2024, DOT byl dokonce 0324.
- Komunikace
- Informováni zákazníka
- Profesionální přístup
V přiloženém návodu u každého kola je uvedeno jak se má zacházet s utahovacími šrouby. V minulosti jsem používal podobná kola u vozu Felicia a měl jsem k nim zvláštní šrouby a vymezovací podložky. Včera jsem kola obdržel v pořádku, ale šrouby ani vymezovací podložky nebyly přiloženy. Dnes jsem zavolal na č, 777617357 a na můj dotaz zda toto příslušenství není omylem dodáno, obdržel jsem odpověď, že na kola mně dodaná to nepotřebuji. Předpokládám, že až budu v servisu montovat kola pro letní provoz, bude vše v pořádku. S pozdravem Tomáš-
Rychlé jednání
Dodání dle domluveného termínu, ověření na váš vůz, součástí vymezovací krozužky a šrouby...za mě druhá sada elektronů za 1 rok a spokojenost.
rychlé dodání
- Levnější ceny o par procent oproti konkurenci
- Nedodržení lhůty
- Pozdní komunikace
- Lžou, že je zboží na cestě a pak najednou, že není, že na moje vozidlo kola nevejdou přes brzdy …
- Amaterismus, když ani nevědí, ze velké brzdy jsou jako doplňková výbava nikoliv základní výbava vozu.
Kdybych několikrát neurgoval pozdní dodání ani bych se nedozvěděl, že kola ani nejsou na cestě …
Jednoduše ztráta 15 dni a nemám nic …Reakce obchodu ALUKOLA.COM
Dodaní na sklad v momentálni sezóní špičce u těchto disků je o 3 dny delší, než bylo uvedeno v objednávce ( v situaci, kdy DPD nebere zasilky do přepravy i několik dní kvůli kapacitě ).
Psal jste, že kola chcete na toto auto: " Kola pro formentor cupra 2023 Barva šedá! " Musíme přiznat, že podle barvy bohužel neumíme určit výbavu auta.
Výrobce nás upozornil, že kola nepasují na toto auto, pokud má velké brzdy. Amatérismus by byl kola dodat a toto neřešit a pak čekat, až po nazutí pneu budete volat, že se kola nevejdou přes brzdy. -
vše O.K.
- Vše OK