- Cena, rychlost
- OK
Vše super
- Pozaduji pouze hotovost, dopravce avizuje take pouze platbu hotovosti, kuryr, co prijede bere hotovost i karty, je to hodne zmatecne a zbytecne buzerovani zakaznika.
Pozaduji pouze hotovost, dopravce avizuje take pouze platbu hotovosti, kuryr, co prijede bere hotovost i karty, je to hodne zmatecne a zbytecne buzerovani zakaznika. Pry platbu hotovosti vyzaduje prodejce. Ten nebaizi na webu ani moznost platby predem prevodem. Defakto behem nakupu o zpusobu platby nepadne ani slovo.
- Široký výběr
- Zajímavé ceny
VŠE OK
- Rychlé dodání , naprostá férovost
- Rychlý obchod, dobrá domluva, přehledný e-shop.
- Není možnost zvolit dopravce a jediná možnost je doručení na adresu a ani prodejce v době prodeje nevěděl která společnost bude zboží doručovat. Takže dopředu nevím jestli následný dopravce má někde v blízkosti parcel-shop.
- Jediná možnost platby je na dobírku.
Obchodování spolehlivé ale vzhledem k uvedeným nevýhodám, musí kupující počítat s tím ze v době doručení bude muset být na uvedené adrese s hotovostí, protože v době nákupu není možnost zvolit doručení na parcel-shop a ani neví se kterým doručovatelem budu o doručení jednat. A když jsem celý týden mimo domov tak je obtížné nechat peníze u některého ze sousedů, aby zboží převzal, protože ani nevím kdy přesně se bude zboží doručovat.
- Naprosto perfektní eshop, skvělá komunikace, doprava i ceny.
- Rychlá dodávka, nízká cena oproti ostatním prodejcům pneumatik
Navzdory původním obavám kvůli jedné z recenzí na stránkách prodejce, jsem celoroční pneumatiky Continental 2 objednal. K mému milému překvapení žádná z uvedených komplikací ve zmíněné recenzi nenastala, zboží bylo doručeno dopravcem na mojí adresu ještě před stanoveným termínem.
- Nejlepší cena na online CZ trhu
- Super komunikace
Od začátku obchod komunikoval a jasně uváděl skutečnosti ohledně pneu. Za mě pneu obchod nabízel za bezkonkurenční cenu. Trochu jsem se za tuto cenu obával DOT, ale není třeba. Dvě gumy 1724 a dvě 2124.cekal jsem výrobu v EU Maďarsko, ale jsou z továrny INDONESIA. neřeším. Recept musí být všude stejný. Gumy jsou super origo zabalené s nálepkou exportu z výrobny a přišly za 7 dní, jak obchod uváděl. Pro někoho možná nevýhoda, že je platba pouze cash, ale za mě možná výhoda, než poslat peníze někam online a čekat, zda přijde to, co jste objednali a jestli vůbec.
- Rychlé odeslání a obdržení-3 pracovní dny
Velice dobrá komunikace, volal jsem před objednávkou s dotazem. Během 3 prac dnů jsem pneu obdržel bez problému.
Rychlé doručení. O.k.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Komunikace
- Kvalita
- Dobrá cena
- Perfektní komunikace se zákazníky
- Výborný servis. Pneumatiky nebylo snadné sehnat, dodali je včas a za skvělou cenu.
objednané zboží bylo doručeno v pořádku
- Nekecají s dodací lhůtou na rozdíl od k +k.
Na základě výběru produktu si dá obchod pečlivou práci a doporučí či nedoporučí produkt. Zabývá se na jaký automobil mají být kola nainstalována a podle toho odsouhlasí, nebo doporučí jiný produkt.