- Bezproblémové objednání a rychlé doručení.
- Na konkretni polozku prijatelna cena.
- Dlouha doba dodani, nekolik dnu se jic nedelo.
- Rychle dodani
Rychle dodani
- Dobrá cena v akci
Spokojenost
- velký výběr super ceny a popis ,podrobnosti o alkoholu
- Rychle vyřízení objednávky ,
- velký výběr
- dobré ceny
- levné poštovné
- velmi dobrá komunikace
ochotný personál s kladným přístupem k řešení problémů
- Super rychlé dodání
- Skvělé ceny, možnost objednat online, široká nabídka produktů, dostupnost zboží
- Různé možnosti doručení, včetně doručení ve stejný den
- Není
- rychlá dodávka
funguje to je to hlavní...
Vše bylo rychlé a v pořádku
Dobrý den, Alice,
vážíme si Vaší recenze. Na rychlé expedici objednávek si zakládáme – je pro nás důležité, aby Vám objednávka včas dorazila a mohli jste tak její obsah co nejdříve vychutnat. Budeme se těšit na Váš příští nákup.
tým Alkohol.cz -
Vše proběhlo rychle a spolehlivě.
Dobrý den, Jiří,
děkujeme za Vaší recenzi. Na rychlé expedici zásilek si zakládáme, aby byla zákazníkovi objednávka doručena co nejdříve po jejím vytvoření. Doufáme, že Vám objednané lahve chutnají a budeme se těšit u některé z budoucích objednávek.
tým Alkohol.cz -
- Velmi rychlé jednání. Zboží doručeno opravdu druhý den po objednání.
Dobrý den, Lišáku,
vážíme si Vaší recenze. Na rychlé expedici zásilek si zakládáme, aby byla zákazníkovi objednávka doručena co nejdříve po jejím vytvoření. Tomu pomáhá i pečlivé balení každé lahve tak, aby nedošlo k poškození při přepravě zásilky. Děkujeme a těšíme se zase příště.
- Rychlost kvalita
- Velký sortiment, ceny, doprava, skvělý obchod na vánoční dárky
Dobrý den, Šůlo,
děkujeme Vám za doporučení obchodu. Máme radost, že jste spokojen s naším sortimentem. Ten totiž neustále rozšiřujeme tak, abychom uspokojili chutě i těch nejnáročnějších zákazníků. Nabízíme i spoustu lahví ve slevě či akčních nabídkách. Budeme se těšit na Váš příští nákup.
tým Alkohol.cz -
mají to, co jsem potřeboval - jinde v obchodě jsem to nenašel
Reakce obchodu ALKOHOL.cz
těší nás, že se Vám u nás podařilo sehnat přesně ty lahve, které jste potřeboval. Sortiment totiž neustále rozšiřujeme tak, abychom uspokojili chutě i těch nejnáročnějších zákazníků. Těšíme se zase příště.
Rychlost
Sehnala jsem vše, co jsem v jiných obchodech nemohla sehnat.
Dobrý den, Kláro,
těší nás, že se Vám u nás podařilo sehnat přesně ty lahve, které jste potřebovala. Sortiment totiž neustále rozšiřujeme tak, abychom uspokojili chutě i těch nejnáročnějších zákazníků. Budeme se těšit na Váš příští nákup.
tým Alkohol.cz