Přihlásit se a přidat recenzi

• 10 %

• Žádná
    • Těžká, téměř žádná komunikace.
    • Výrobek došel nekompletní a poškozený
    • Místo řešení problému. Neustálé bombardování maily "Jak vám můžeme pomoci"
    • Odpověď na stížnost, že telefon a komunikace nefunguje je arogantní "Vše funguje"

V mé firmě by ten, kdo by takto drze odpověděl zákazníkovi, skončil na hodinu. Co to tam máte za drzou pakáž??? Zákazník si stěžuje na nefunkčnost výrobku a když to nelze vyřídit po telefonu tak se snaží mailem, tím to taky nefunguje a vy mu napíšete drze a arogantně, že všechno funguje? Tedy dle vás je zákazník vůl??? Místo řešení problému se stále dokola ptáte "Jak vám můžeme pomoci?"??? Vaše komunikace se zákazníkem je katastrofální!!! Vaše chování k zákazníkovi má stejné znaky jako měli "Šmejdi", kterých jsme se tady již zbavili. Ani Český návod u výrobku nebyl, což je v ČR dáno zákonem. Musel jsem postupem "Pokus, omyl" zjišťovat jak se výrobek používá!!!!!

• Dobra komunikace.
    • Nic

Zbozi co bylo skladem po tydnu stale nedorazilo a nebylo predano ani prepravci

• dlouhá dodací lhůta a mlčení obchodu

• v pořádku
    • nic

v pořádku, jen trochu delší dodací lhůta

• Byla dodána jiná samolepka než je uvedena v popisu výrobku
    • Jedna ze samolepek je tak poškrábaná (rýhy), že je nepoužitelná

Zakoupil jsem dvě kovové samolepky na auto, přišlo jiné provedení, než jaké je uvedeno v popisu zboží, jedna samolepka je poškozená hlubokými vrypy, což ji činí nepoužitelnou. Vzhledem k ceně zboží nemá cenu posílat zpět, příště již v tomto obchodě nakupovat nebudu.

• Pomala dodavka

• Vše v pořádku

• pro mě bylo vše v pořádku

Platila jsem kartou předem a vše bylo O.K.

• Okamžité dodání

Výborná komunikace obchodu a okamžité dodání zboží

Objednávku dosud nemám…..

20.8 jsem dělala objednávku fixátoru hlavy, který měl být údajně skladem. Už je to 7 dní a stále nemám žádné informace ohledně objednávky.

Obchod reagovat ihned, vše v pohodě. Zboží bylo okamžitě vyskladněno a posláno.

Zboží jsem si objednala před týdnem a zatím nic. Nevím co si mám o tom myslet

Vše OK

• 10 %

• pomalost
    • arogance

už nikdy víc.

vše OK

• Hrůza

Na rozdíl od výrobku - vše v pořádku