- Jsem velice spokojená děkuji
- Jsem velice spokojená děkuji
Vše v pořádku Rychlé dodání
Produkt byl hned zaplacen, čekám na něj už delší dobu, už mi 2x přišel dotazník spokojenosti a zboží stále nikde. I kdyby teď dorazilo, tak si ho nemohu vyzvednout z důvodu dovolené.
Velká spokojenost s customer service. Měla jsem požadavek, aby byly plyšáci rovnoměrně vycpaní. Paní se dala záležet a čekala až na další dodávku, která přišla s plyšáky dle mé představy. Děkuji.
12.7. Zboží objednáno, v ten samý den přišlo potvrzení objednávky. Od té doby z obchodu nepřišel žádný email, ani objednané zboží, nic.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- výběr
- ceny
Dodání trvalo o něco déle, než bylo původně uvedeno, ale obchod celou dobu skvěle komunikoval a informoval, takže za mě naprosto super a bez problémů. Určitě doporučuji. :-)
OK
- Rychlá dostupnost
- Vše OK
- Vyhoda
Reakce obchodu Alers.cz
velice nás mrzí vaše nespokojenost, avšak do dnešního dne jste neuvedla důvod. Rádi bychom tak vyřešili danou situaci ke spokojenosti obou.
Hezký den -
- Ten kdo balil čarodějnici, zvolil malou krabici tak zlomil koště takže je ten výrobek takřka na vyhození bo ta čarodka sedí na tom koštěti jako na houpačce.
Nikdy více
Reakce obchodu Alers.cz
tato situace nás velice mrzí, avšak do dnešního dne jste se neozval s reklamací, kdy bychom vám poslali nový kus.
Hezký den -
Vše super, super rychlé dodání
- Rychlost dodání
- Dorazila jen půlka objednávky
Prodávajícímu jsem poslal v pátek email, zatím bez odpovědi, uvidíme v pracovní dny.
Reakce obchodu Alers.cz
za chybu se vám velice omlouváme, váš mail jsme obdrželi a ihned jste doposlali chybějící baterie.
super nákup od stolu
Zatím jenom negativní zkušenosti.
Reakce obchodu Alers.cz
tato situace nás mrzí, ale do dnešního dne jste se nám neozval s vašimi negativními zkušenostmi se sluchátky, nemůžeme tedy nijak posoudit.
Hezký den -
- Co jsme si objednal, to mi přišlo.
- Zboží dorazilo v rozumném termínu
- Obchod po mně chtěl peníze za dodané zboží.
Doporučuji
Normální e-shop. Což je mi u mě pochvala.
- Cena herní konzole je o cca 900 kč levnější, než na jiném eshopu.
- Psali že je zboží skladem, ale když uz jsem doufala, že zboží dojde tak mi napsali, že se objednávka o nekolik dní opozdí
- Měla jsem problém se zaplacením objednávky a když jsem jim ohledně toho psala, tak se nikdo neozval, musela jsen to vyřešit sama....
- Zboží pořád nedorazilo, včera jsem jim psala tak doufám, že se někdo ozve.. Pokud tam budete objednávat někomu dárek, tak minimálně měsíc i možná víc dopředu.
Přidávám další info o čekání... Prvně se vymlouvali, že maji nemocnýho kolegu bez kterého nejde udělat 3D tisk jedné s objednaných věci... Potom teda že už to posílají a teď zas najednou že je ten 3D tisk špatný a že mi tedy nepošlou všechny položky....Radši u nich nic neobjednávejte.Tak znovu pripisuji dalsi zkusenost. Konecne mi dosla aspon ta herni konzole... Hned u prvni hry co jsem si chtela pustit, tak mi to ukazuje "pozkozeny soubor" a jak psali na internetu o kvalite obrazu, tak ty hry jsou kostickovany...
Reakce obchodu Alers.cz
tato situace nás mrzí, ale opravdu se nejedná o žádné výmluvy, jelikož se jedná o 3D tisk, který obsluhuje pouze jeden jediný člověk, který byl v danou chvíli nemocen, neměli jsme možnost jak produkt vytisknout, proto jsme vás kontaktovali, zda můžeme poslat pouze zbylý produkt. U konzole jsme vám ihned nabídli odstup od smlouvy a zaslání zpětné etikety. Tuto nabídku jste nevyužila a konzoli si nakonec ponechala i tak.
- Ceny
- Kvalita