Skvělá bezproblémová komunikace.

Zboží neodpovídá nabídce z prodeje.

tyden od objednani nic nedorazilo..jeste pockam mozno to jeste dorazi

Zřejmě někde muselo někomu dojít k úniku dat, jelikož netuším, kde na mě obchod Alers.cz vzal kontakty!! E-shop jsem nikdy předtím nenavštívila, natož abych si na něm něco objednala. Před pár dny se mi dopravce snažil doručit balíček, údajně s automobilovou diagnostikou. Dejte si pozor.

• Zboží nefunkční

Nevim kolik ještě mám čekat na objednávku. Nic mě nepřišlo. A peníze ne vráceno.

• zboží přišlo špinavé a nezabalené

• na eshopu slibovali doručení do tří dnů. Když jsem se rozhodla na e-shop napsat, odpověděli mi, že zboží není skladem a že mi přišel e-mail. Zboží ani email jsem zatím nedostala a je to už více jak 14 dnů.

Ne rozumím zboží ne dorazilo, ani zboží, ani peníze

Dodáno chybné zboží. Místo 3ks dodány pouze 2ks zboží.
    A obchod naprosto nekomunikuje. Nelze se nikam dovolat.
    Ušetřete své nervy a od tohoto eshopu nenakupujte.

• Dorazila nekompletní objednavka

Objednávka přišla nekompletní,ale účtováno bylo i nedostane zboží.

Zbozi co bylo skladem po tydnu stale nedorazilo a nebylo predano ani prepravci

• dlouhá dodací lhůta a mlčení obchodu

• Byla dodána jiná samolepka než je uvedena v popisu výrobku
    • Jedna ze samolepek je tak poškrábaná (rýhy), že je nepoužitelná

Zakoupil jsem dvě kovové samolepky na auto, přišlo jiné provedení, než jaké je uvedeno v popisu zboží, jedna samolepka je poškozená hlubokými vrypy, což ji činí nepoužitelnou. Vzhledem k ceně zboží nemá cenu posílat zpět, příště již v tomto obchodě nakupovat nebudu.

• Pomala dodavka

Objednávku dosud nemám…..

20.8 jsem dělala objednávku fixátoru hlavy, který měl být údajně skladem. Už je to 7 dní a stále nemám žádné informace ohledně objednávky.

Zboží jsem si objednala před týdnem a zatím nic. Nevím co si mám o tom myslet

• Hrůza

Produkt byl hned zaplacen, čekám na něj už delší dobu, už mi 2x přišel dotazník spokojenosti a zboží stále nikde. I kdyby teď dorazilo, tak si ho nemohu vyzvednout z důvodu dovolené.