Přihlásit se a přidat recenzi

Nákup v pořádku a bez problémů.

• 100 %

• Velice vstřícný a seriózní přístup ze strany prodávajícího.

Sháněl jsem akvarijní set a byl mi doporučen zn. EHEIM. Veliká výhoda oproti konkurenci je, že si jej můžete poskládat dle vlastní představy a tím se i do budoucna vyhnete zbytečným investicím ... Maximální spokojenost při odborné konzultaci a výběru komponentů.
    I v době Covidové, kdy je vše stižené a komplikované, obchod reaguje profesionálně. Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji tento internetový obchod.
    O. Pospíšil, Svitavy.

Reakce obchodu Peuker Akvaristik

MOc díky za pochvalu, těší nás Vaše spokojenost!

• spokojen

Zboží bylo dodáno na dvakrát jinak jsem byl spokojen.

Pro mne je výhoda, že pužívají také Zásilkovnu

• Velmi rychlé vyřízení mojí objednávky super

• Moje první zkušenost s tímto obchodem.

Myslím si, že obchod využiji vícekrát.

teprve po vyzvání,že platba již proběhl před týdnem se obchod ozval,že mu účtárna včas nenahlasila přijetí platby,omluvil se a zboží pak do 2 dnů došlo v pořádku

Reakce obchodu Peuker Akvaristik

Dobrý den, ještě jednou se omlouváme za nedopatření a děkujeme za pozitivní recenzi našeho obchodu.

• Chcete hodnotenie produktov ktoré som si objednal??? nič ste mi neposlali tak ako to môžem hodnotiť??? nehovoriac o tom že ste mi to sľúbili a ja na to čakám, a čakám, spolahol som sa na vás a asi som nespravil dobre. Prepáčte ale to je neseriozne

pekná komunikácia vhodné poradenstvo no skutek utek, nič viac a to je mi s prepáčením k h....,
    kedže tovar ste neposlali a ešte na drzáka chcete aby som ten tovar zhodnotil , tak to je naozaj super

Reakce obchodu Peuker Akvaristik

Dobrý den, není fér co tu píšete. Objednal jste si díl, který není skladem a čekalo se na to, až dorazí. Snažíme se aby vše fungovalo. ale v současné dituaci váznou dodávky. Nakonec jsme se s Vámi domluvili, že se díl z objednávky vyšrtne. Nechápu, proč nedoporučujete náš obchod, ale uděláme vše proto, aby se tato situace neopakovala. Mrzí mě Vaše reakce.

• Vyborny jednani a ochota poradit

vyhoda

• moc dlouhé dodací lhůty

Reakce obchodu Peuker Akvaristik

Dobrý den Vážený zákazníku. Omlouváme se za to, že jsme nebyli schopni rychleji dodat Vaši objednávku. Zboží, které jste si objednal, nebylo skladem. Vzhledem k současným podmínkám nám chodí zásilky ze zahraničí se zpožděním, nemůžeme to ovlivnit. Je nám líto, že jste nebyl spokojen.

• Lepší cena

• Rychlost, odeslání výborná komunikace.

nemám žádné připomínky

• Seriózní jednání

• Jde o odborniky, reaguji na telefon a pred nakupem poradi

• Blízko domova,příznivé ceny a vstřícný personál.
    • Žádné

V Peuker Akvaristik jsem nakupovala po třetí. První objednávky byly snadné, při třetí jsem měla potíže s nalezením potřebných položek. Napsala jsem jim mail a ozval se mi po telefonu jejich zaměstnanec, který se mnou trpělivě všechno probral a pomohl mi zboží objednat. Takovou osobní péči o zákazníka jsem ještě nezažila. Jsem velice spokojena.

Obchod doporučujem

+ slušné ceny, velký výběr
    - ne vše, co je deklarováno skladem, skladem je

• Bez ano doporučuji + půl hvězdičky nešlo odeslat dotazník