Zboží jsem objednala s podmínkou, že bude odesláno nejpozději následujícího dne. Onen následující den mi cca v 17.50 přišel od prodejce e-mail, že je zboží odesláno - bez čísla zásilky, zpráva ničím nedoložená. Samožrejmě, že na balíčku pak bylo razítko s datem pozdějším a zboží tedy nepřišlo včas. Zásilku jsem nicméně převzala, zboží bylo v pořádku. Myslím si, že mi prodejce lhal a zásilku odeslal až o den později, než uvedl. Zboží mi pak chybělo při akci pro děti.
Uz po nekolikate mi nedoslo vse a obchod to netajima:-(((.
prostě supr..jsem spokojena..děkuji
- zboží dodané rychle a v pořádku
dá se tady nakoupit za rozumné ceny
super
- Solidní jednání, vstřícnost, dobrá rada
- sortiment, který potřebuji
- rychlé dodán
Určitě se budu vracet.
Doporučují!!! -
- Objednávka ze 4.12. i přes telefonickou urgenci a příslib, že je zboží odesláno, nedodrazila ani se firma neozvala. Je to velmi neseriozní jednání. Jsem velmi nespokojená.
- velký výběr
- rychlé odeslání
- dobré ceny
Naprostá spokojenost.
- Velký výběr hobby a výtvarných potřeb
Celkem spolehlivý obchod, trošku delší doba dodání - ale to možná díky tomu, že je před vánoci.
- Automaticke vraceni zaplacene castky, pote co mou objednavku zrusili.
U produktu bylo, ze jej maji skladem a po zaplaceni mi poslali penize zpet, ze skladem neni a neni ani u dodavatele. (Nektere banky za tyto transakce pozaduji placeni poplatku). Kdyz jsem se pozdeji na jejich stranky divala, stale byl predmet skladem. Na muj dotaz uz nereagovali.
Zboží bylo objednáno, nic nedorazilo.
kleště napínací dorazily v perfektním stavu
- včasná dodávka a kvalitní zboží
- pobočka obchodu je v místě mého bydliště; otevřena i v sobotu
nevím
- fajn jednání, dobrá cena
ok
- KVALITNÍ A CENOVĚ DOSTUPNÉ
- ŽÁDNÉ
- Má to, co není v kamenném obchodě,
Dobrý,
- Velký výběr, ochotný prodavač
- Nic mě nenapadá.
Velký výběr zboží
Vybrala jsem si nevyhovující barvy (můj výběr), které jsem pak poštou vracela. Pán mi vrátil obratem peníze na účet. Takže oceňuji férové jednání a příště znovu ráda nakoupím.