po viac ako mesiaci, kedy som objednavala veci co boli skladom, ich stale nemam a tak som objednavku zrusila. Bola uhradena, som zvedava ako dlho budem cakat kym mi ich vratia.

Po více než týdnu objednávka stále nedorazila, přičemž už je samozřejmě zaplacená. Příjem plateb jde obchodu tedy mnohem rychleji než zbytek služeb klientům. Podotýkám, že toto není moje první špatná zkušenost. Takže další spolupráci nedoporučuji v první řadě sobě.

Nebyla jsem spokojena,platit chteji dopředu,pak zboží neposlou ,protoze ho nemaji na skladě.

Ačkoliv obchod na webu prezentuje distribuci do 3 dnů, objednávka nebyla vyskladněna ani po týdnu. Po mém dotazu přišla strohá odpověď, že zboží není skladem, bez jakéhokoliv termínu kdy očekávají naskladnění resp. dodání.

发货太慢

• Je to již měsíc a zboží zatím nedorazilo, ani informace z obchodu. Nedoporučuji. V případě nákupu, brát pouze na dobírku...

Jedná se o podvodníky. Učebnice jsem objednal a zaplatil před měsicem. Jediná komunikace byl e-mail o přijetí objednávky. Od té doby jako by neexistovali. Neodpovídají na e-maily , nezvedají telefony. Vyhněte se jim obloukem.

Už mám týden zaplaceno, vše měli mít skladem a zboží pořád nikde...

• Moje první zkušenost s tímto eshopem a zároveň i poslední!! Nedoporučuji!!!

Zboží jsem si objednala 20.2., tzn. před 14 dny a ke dnešnímu dni stále nic nedorazilo!! Obchod absolutně nic neřeší, 22.2. přišel email, že čekají na dodání, přitom na stránkách uvádějí, že mají vše skladem nebo nejpozději do 3 dnů. Jsou to podvodníci!!

• Tyden od zaplaceni. Zbozi nedorucili, zadne info o stavu objednavky neprislo. V pondeli zacnu prudit - psat, volat...

Zboží nedorazilo a nemám žádnou zprávu, kdy dorazí. Pouze mi oznámili, že jedna položka není skladem.

Reakce obchodu AjShop.cz

děkujeme moc za Vaši recenzi. U každého produktu uvádíme i předpokládaný termín dodání.
    Objednávku automaticky nerozdělujeme. Proto se nyní čekalo na dodání jedné položky na náš sklad.
    Ihned po naskladnění proběhne expedice objednávky.

Books & Books

Stále čekám na dodání

• Zboží není skladem
    • Arogantní jednání
    • Dlouhá doba vrácení platby

Nikdy více.

Vážená paní Crkalová,

předpokládám, že sama víte, jak Vaše objednávka probíhala. Objednala jste si produkty s dlouhou dobou dodání. Obratem jsme Vám nabídli stornování objednávky. Což jsme učinili a dle obchodních podmínek jsme třetí den od objednání (v obchodních podmínkách píšeme až o 4 dnech od stornování) zadali vrácení platby zpět na vaši kartu. Vrácení je pak plně v kompetenci platební brány, jelikož šlo o víkend, vrátili Vám platbu cca 4 den od stornování.

Myslím, že jsme se zachovali slušně i v komunikaci s Vámi, ač jste nás neustále upozorňovala, že jsme ještě platbu nevrátili. My Vám opakovaně odpovídali, že je vráceno a bude Vám platba připsána.

Nevím, kde vidíte z naší strany arogantní chování. Naopak jsme se k Vám i přes některé Vaše slůvka v emailech chovali korektně. Myslím, že byste sama měla zvážit, zda toto Vaše hodnocení není spíše pohledem do Vašeho zrcadla.

Ale přejeme Vám krásný večer a méně negativních myšlenek,
    jsme všichni jenom lidé a na světě jsme každý jenom jednou.

Krásný večer
    B&B

P.S.: U produktů, které máme skladem, píšeme SKLADEM. U produktů, které nejsou skladem a známe přibližný termín dodání píšeme - ve Vašem případě - DODÁNÍ DO 28 dní ... To, že něco není skladem a my říkáme, že není, snad není taková chyba.. ;-)

• Klamou zákazníka ohledně zboží skladem. Objednala jsem před týdnem a zatím nebylo doručeno, což v dnešní době je hodně dlouhá doba na doručení.

Zboží nemají skladem, i když to uvádějí. Expedice trvá víc než týden.

Reakce obchodu AjShop.cz

možná jste přehlédla informaci ohledně skladové dostupnosti, ale my nikdy neuvádíme u produktů, které nemáme skladem, že jsou skladem. Jinak některé učebnice, knihy jsou dováženy ze zahraničí a bohužel to i v dnešní době může chvilku trvat. Zejména, pokud je dovoz z Velké Británie a knihy se musí proclívat.

Přejeme krásný den
    B&B

Objednano 25.12.
    4.12. Stále nedorazilo

Zboží mi stále nebylo doručeno.

• zboží nepřišlo, telefon neberou

• Vůbec nevím, jestli mám s doručením počítat

Vyřízení objednávky trvá mnohem déle než bylo uvedeno a obchod vůbec nekomunikuje.

zboží jsem zaplatila 15.11. a dosud jsem nic nedostala

• Nedodržená doba dodání