Reklama

Nabídky tohoto obchodu již na Heurece nenaleznete. Neváhejte však nadále procházet recenze obchodu či přidávat nové.

• Bohužel jsem si zaplatila zboží které mi nedali a čekám skoro měsíc:( . Peníze už taky asi neuvidím. Nic neplatit do předu. Mají ostudu.

Rychlost

• Vstřícnost, ochota

• Na můj dotaz žádná odezva

Objednáno a zaplaceno 2.7. Na stránkách info,ze zboží bude dodáno za 2-3 pracovní dny, dnes je 9.7. a nikde nic, na email žádná odpověď a kontaktní telefon nikdo nebere.

• Zboží přišlo menší neodpovídají na telefon ani email

• Objednala jsem si bílou kabelku, dostala jsem hnědou, tu nemám k ničemu. Vzhledem k ceně poštovného nebudu vracet, ale v tomto obchodě už rozhodně nebudu nakupovat.

Už u této společnosti nikdy nic nekoupím. Jsem velmi zklamaná úplně se vším. Bohužel i to se stává.

spokojena, doručení a vyzvednutí přímo v baráku

Nevýhoda je že zboží ani po 14 dnech nedorazilo a obávám se že ani nedorazí

obchod se mnou nekomunikuje a zboží také stále nejde....

• Přišlo mi jiné zboží než jsem objednala a které bylo levnější. Ale přesto jsem zaplatila částku která byla k původní objednávce. Chci zboží vrátit a bohužel se nemohu dovolat na kontakt který je uveden jako zákaznický. Velká nespokojenost.

Po zaplacení mě informovali, že zásilku brzy dorazí. Po urgenci slíbili dodání do konce týdne a zase nic nedorazilo.
    Telefon nikdo nebere, na e maily nereagují.
    Jsou to podvodníci, Nedoporučuji.

• Nekomunikují po e-mailu ani telefonicky.

perfektní

• Šaty jsem obratem vrátila. Kvalita jako Shein

• Po 10 dnech od objednání a potvrzení zaplacení žádná zmínka o odeslání ani o chytání zásilky!?!

Zatím nespokojenost viz výše

3.6.2025 jsem objednala na zaplatila podourný pas bederní a nic jsem nedostala prosimo zaslání zaplaceného zboží děkuji Melichaříková

23.5.2025 jsem u Vás udělala objednávku,ale dosud mi nebyla doručena. Hlavně, že chcete peníze zaplatit převodem na Váš účet a zboží vyřídíte za 7 až 10 pracovních dnů a už je to 17 pracovních dní. Psala jsem Vám mail a od Vás žádná odpovědět.

Obchod moji objednávku potvrdil, potvrdil i platbu s tím, že do 5-10 dnů bude zásilka doručena. To se však nestalo. Urgovala jsem v obchodě vyřízení objednávky a bylo mi slíbeno, že nejpozději do konce dalšího týdne bude zboží doručeno. Opět nic. Bez omluvy nebo vysvětlení. Opět urguji.

Zboží nebylo doručeno, telefon nikdo nebere.