Skvělá komunikace a rychlé dodání.

• Rychlost dodání
    • Kvalita bavlny
    • Nic

Rychle dodání, kvalitní zpracování

Objednávala jsem ve Vašem obchodě prvně a jsem velice spokojená - krásné zboží, pěkně zabalené a krátká doba dodání.

Rychlost dodání super, zboží nemohu hodnotit, objednávala jsem sousedce.

• Rychlé dodání, trika jsou velmi kvalitní a potisk je super
    • Není zadna

Spokojenost, barvy trika odpovídají danému vyberu, kvalita je super a potisk nemá chybu..

• velice rychlé dodání, vše v pořádku

Kvalita trička neodpovídá přemrštěné ceně.

Reakce obchodu 123triko.cz

Dobrý den, mrzí nás, že si myslíte o to, že vybrané triko je předražené. Nabízíme trika od 349 Kč. Jsou to trika od firmy z ČR, tiskneme certifikovanými inkousty, na certifikovaný textil, nejmodernější japonskou technologií. Při porovnání cen na levnější trika za 349 Kč až okolo 500 Kč na trika z organické bavlny jsme na tom podobně jako konkurence. Nabízíme malé, střední, velké a extra velké potisky. Bohužel nejsme schopni mít trička pod 300 Kč jako některá konkurence, která používá vše čínské. Nechceme se snížit a nabízet necertifikované barvy a materiály. V případě, že klient není spokojen, nabízíme vrácení peněz. Jsme rádi, že drtivá většina zákazníků právě oceňuje kvalitu. Tím však nechceme říci, že občas i my dostaneme horší kvalitu textilu od dodavatele, kterou také reklamujeme.

Tým 123triko.cz

• Celkem rychlé vyřízení objednávky.
    • Triko není kvalitní. Je širší než delší a to ještě není vyprané.

Reakce obchodu 123triko.cz

Dobrý den, nabízíme několik druhů triček a některé střihy jsou širší pro osoby, které nemají atletickou postavu. Stačí si jen prohlédnou rozměry a vybrat dle potřeby. Například trika Native a Classic jsou užší střihy. Můžete prosím poslat na [email protected] rozměry trička? Pokud to nesedí podle tabulky, tak je možné požádat o výměnu zdarma. Děkujeme

EDIT:
    1. den jsme se pokusili domluvit pomocí e-mailu a chtěli jsme změřit rozměry a poslat nové triko ZDARMA. Neúspěšně, bez reakce
    2. den jsme se pokusili domluvit pomocí telefonu a chtěli jsme změřit rozměry a poslat nové triko ZDARMA. Neúspěšně, bez reakce
    Takže opravdu nevíme jak to vyřešit. Pokud si někdo vybere extra velké triko s volnějším střihem a má k dispozici další užší střihy, tak nás mrzí tato recenze.

• rychlost doručení

Reakce obchodu 123triko.cz

Děkujeme za kladnou recenzi :)

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Rychlá dodávka, skvele

Reakce obchodu 123triko.cz

Děkujeme za kladnou recesi, vážíme si toho.

Trika jsou lehké a velmi dobré kvality.

Reakce obchodu 123triko.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi a snažíme se nabízel kvalitu a originální motivy, které jinde nenajdete.

• Velky vyber

Kluci ujizdeji na veteranech a ja tu vzdy nakoupim krasna tricka,ksiltovky ....nez vymyslet,tak taky vim ze udelam radost!

Reakce obchodu 123triko.cz

Děkujeme a opravdu máme rádi staré české stroje :). Sami aktivně jezdíme a pořádáme akce.

Vše OK

Děkujeme za kladnou recenzi

Pekná a dobrá kvalita

Reakce obchodu 123triko.cz

Děkujeme za pochvalu kvality. Vážíme si toho :)

Moje první objednávka - dárek pro syna, rychlé vyřízení, super komunikace, přesto, že jsem obrázek spletla a chtěla jiný potisk, triko-super materiál, vypadá to, že i potisk chvíli vydrží. Za mě super.

Reakce obchodu 123triko.cz

Dobrý den, děkujeme za pochvalu, snažíme se vyhovět i individuálně :)

Vše bylo v poradku,tričko je dárek k narozeninám,takže až za týden uvidíme jakou udělá radost.

• Rychlost vyřízení objednávky

• rychlost doručení

• Velký výběr, rychlé vyřízení objednávky