Obchod VK Servis získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze VK Servis
Přidáno: před 2 hodinami
metztli
- kvalita komunikace
Pro:
- osobní odběr v Prazem rychlost vyřízení objendávky
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: včera, 07:49
Dorothy
- kvalita komunikace
Pro:
- Skvělý obchod, komunikativní personál. Potřebovala jsem něco poradit k telefonu, co jsem nenašla k návodu a do telefonu mi poradili co mám dělat.
ToliAs
- nevím
kvasňa
- kvalita komunikace
Pro:
- ochota ,rychlost ,zboží na skladě.
Proti:
- jestli nějaké má tak o nich nic nevím
nevim 321
- komunikace
- bez ceskych manualu
- zarizeni z ciziny
Vyjádření obchodu VK Servis
Vážený pane,
občas se stane každému, že nedokáže zodpovědět veškeré dotazy zákazníků. Pokud máte pocit, že se přesně toto stalo ve Vašem případě, potom se Vám omlouváme. Jen pro upřesnění zbytku Vaší recenze, to, že cítíte jakýsi potenciální problém komentovat nelze. V ČR nelze zakoupit objektiv, ke kterému dostanete český návod. K tomuto zboží, které neobsahuje samo o sobě zdroj el. energie a není schopno samostatné funkce výrobci bohužel návody nedodávají.
Tým VK SERVIS
- kvalita komunikace
Pro:
- Možnost osobního vyzvednutí v Praze
luk
- kvalita komunikace
Pro:
- Dostupnost,sortiment,cena
Přidáno: 5. února 2012
Dlouhý Petr
- kvalita komunikace
Pro:
- žádné
- nabízí co nemá
Vyjádření obchodu VK Servis
Vážený pane Dlouhý,
nejspíše jste asi neporozuměl tomu, co jsme Vám psali v informačním e-mailu o dostupnosti Vámi objednaného zboží. Je-li skladem např. poslední kus, nebo již omezené množství kusů požadovaného zboží, objednávky se vyřizují v pořadí, ve kterém přišly. Bohužel se občas stane, že je převis poptávky nad nabídkou a na některého ze zákazníků se nedostane.
Bohužel nevím, co jsme udělali špatně, když jste se o momentální nedostupnosti zboží způsobené vyprodáním posledních kusů dověděl cca do 40 minut od realizace objednávky. Bohužel jsou mobilní telefony rychloobrátkové zboží a tyto situace občas nastávají. Za nedodání objednaného zboží se Vám omlouvám, nicméně nemyslím si, že jsme se ve Vašem případě zachovali nekorektně, o situaci jsme Vás rychle a korektně informovali.
S přátelským pozdravem,
Ondřej Pátek