- kvalitní nabídka,recenze,cena
U Megapixelu nakupuji opakovaně a jsem vždy moc spokojená.
- Obvykle velmi rychlé dodání zboží
- Rozsáhlá síť alzaboxů
- Občas se něco pokazí .. ale to se stává všude
Dle mého názoru nejlepší zásilkový obchod.
- vše o.k.
ok
- Dobrá komunikace.
- jako vždy - spolehlivý a rychlý
Paráda
Reakce obchodu Megapixel.cz
velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis -
hladke, prijemne
příjemný nákup
- nízké ceny
- vždy vše OK
- Rychlé dodání, celková spokojenost
Profesionalita, kvalita, ochota. To jsou vlastnosti Megapixelu, kvůli kterým se vždy vracím právě sem.
- Dobrá a férová komunikace
Vysoká odbornost, dobré a férové jednání, široký výběr zboží v daném oboru - doporučuji všem!
- Rychlé doručení
- Spolehlivost
- Rychlost vyřízení objednávky
obchod funguje jak má
Reakce obchodu Megapixel.cz
Kvalitní zboží , rychlé dodání a ochotné jednání.
- slušnost,odbornost,vstřicnost,max.profesionalita
neni
Reakce obchodu Megapixel.cz
Rezervace byla připravena hned druhý den. Při prohlídce zboží na místě jsem zjistil, že mi víc vyhovuje jiné, které bylo vystavené v obchodě. Objednávku jsem proto na místě zrušil a odešel se zbožím podle svého výběru.