• kvalitní nabídka,recenze,cena

U Megapixelu nakupuji opakovaně a jsem vždy moc spokojená.

• Obvykle velmi rychlé dodání zboží
    • Rozsáhlá síť alzaboxů
    • Občas se něco pokazí .. ale to se stává všude

Dle mého názoru nejlepší zásilkový obchod.

• vše o.k.

ok

• Dobrá komunikace.

• jako vždy - spolehlivý a rychlý

Paráda

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

hladke, prijemne

příjemný nákup

• nízké ceny
    • vždy vše OK

• Rychlé dodání, celková spokojenost

Profesionalita, kvalita, ochota. To jsou vlastnosti Megapixelu, kvůli kterým se vždy vracím právě sem.

• Dobrá a férová komunikace

Vysoká odbornost, dobré a férové jednání, široký výběr zboží v daném oboru - doporučuji všem!

• Rychlé doručení

• Spolehlivost
    • Rychlost vyřízení objednávky

obchod funguje jak má

Reakce obchodu Megapixel.cz

Kvalitní zboží , rychlé dodání a ochotné jednání.

• slušnost,odbornost,vstřicnost,max.profesionalita

neni

Reakce obchodu Megapixel.cz

Rezervace byla připravena hned druhý den. Při prohlídce zboží na místě jsem zjistil, že mi víc vyhovuje jiné, které bylo vystavené v obchodě. Objednávku jsem proto na místě zrušil a odešel se zbožím podle svého výběru.