- Rychlá komunikace
- sortiment cena rychlost komunikace + servis obsluhy skladu 1*
spokojenost+
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete naší komunikaci a servis. Vždy se snažíme o rychlé a vstřícné jednání. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
Diana K. -
Velmi slušný výběr odstínů lazury. To není všude úplně běžné.
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete náš sortiment, který neustále rozšiřujeme, aby u nás každý našel vše, co potřebuje pro své projekty. Naším cílem jsou spokojeni zákazníci.
V případě jakéhokoliv dotazu nás kontaktujte na infolince nebo chatu. Jsme Vám k dispozici každý den od 8 do 22 hodin i o víkendu.
- Hezké jednání ...diky
Kdo nevyzkousi....nepozná!!!! Chytrému napovez....hloupému vysvetli zdravim vás z Liberce i pro mě to byla zkušenost díky A Ryb
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete naší komunikaci. Vždy se snažíme o rychlé a vstřícné jednání. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
Diana K. -
Rychlé vyřízení, výhody pro seniory, příjemná komunikace, řidič příjemný a ochotný. Doporučuji
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Na komunikaci a rychlém vyřízení každé objednávky si zakládáme. Těší nás, když od nás zákazníci odcházejí spokojeni.
Diana K. -
Příjemná komunikace i o víkendu, přesné informace, co bylo dohodnuto platilo. Rychlost dodání zboží. Spolehlivost. Služby Artisanu doporučuji.
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu, kterého si velmi vážíme. Těší nás, že jste byl spokojený se zákaznickou podporou a že vše proběhlo dle vašich očekávání. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
- Rychlost spolehlivost
- Vstřícný a ochotný personál
- Všechny objednávky vždy v pořádku
Všechno ok
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá, a proto se snažíme, aby každý krok nákupu probíhal co nejlépe.
Zboží máte možnost si vyzvednout na 11 prodejnách Artisan nebo si ho poslat přímo domů.
- Velký výběr zboží
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl spokojený s výběrem zboží a rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá, a proto se snažíme, aby každý krok nákupu probíhal co nejlépe.
- Artisan má výhodnější ceny pro OSVČ
- o žádné nevím
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete naše ceny. Snažíme se, aby u nás každý našel vše, co potřebuje pro své projekty. Naším cílem jsou spokojeni zákazníci.
Diana K. -
Zboží bylo perfektně zabaleno, dorazilo rychleji než jsem čekala.
100 % doporučuji.Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete balení, na kterém si dáváme záležet, snažíme se tím předcházet případnému poškození při přepravě. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
- Vstřícná komunikace
- flexibilita
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete naší flexibilitu. Vždy se snažíme o rychlé a vstřícné jednání. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
Diana K. -
- Objednaná madla přišla do Příbrami odřená,pošlapaná. Na webu jsem četl, že firma pečlivě balí zásilky. Tak to v našem případě neplatilo.
Reakce obchodu Artisan.cz
mrzí nás Vaše negativní zkušenost s naším obchodem. Omlouváme se za nedostatečné balení, zboží v takovém stavu není naším standardem. V případě, že nastane taková situace, je zde možnost zboží na prodejně nepřevzít a spojit se s naším zákaznickým servisem, kde rádi dořeší výměnu.
Všechno v pořádku
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, když od nás zákazníci odcházejí spokojení.
Diana K. -
- skladem ihned k dispozici
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, když od nás zákazníci odcházejí spokojeni.
- Ceny.
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za kladné hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl spokojený a vyzdvihujete naše ceny. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá, a proto se snažíme, aby každý krok nákupu probíhal co nejlépe.
Diana K. -
Při objednání v ranních hodinách jeden den doručeno přepravní společností druhý den ráno.
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete rychlé doručení zboží. Vždy se snažíme o rychlé a vstřícné jednání. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
Diana K. -
- kvalitní a spolehlivý obchod, dobré ceny a zvýhodněné ceny pro živnostníky
- O žádné nevím
Reakce obchodu Artisan.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete kvalitu, spolehlivost a ceny. Cenu se snažíme držet na konkurenceschopné úrovni. Naším cílem jsou spokojeni zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
Zboží máte možnost si vyzvednou na 11 prodejnách Artisan nebo si ho poslat přímo domů.
Diana K.