• Nespokojenost

Strašně,jsem naštvaná a nemyslím si že moji nespokojenost zveřejníme. Došel jiný obraz,než jsem si vybrala. Poštovné k reklamaci by mě vyšlo na 200Kc,to mi asi nikdo nevrátí,takže mě obraz vyšel na 1100Kc. A co je nejhorší,že adresa na reklamaci nějaké Staré Město neexistuje. Na dvou poštách adresu nenašli. A co teď s kyčovitym obrazem velikosti 100x80cm? Jedině ho vyhodit na sběrný dvur,protože obraz je tak skaredy,že se ani jako dárek nehodí!!!!!!!

Objednávka byla doručena včas, ale bohužel bez barevných fixů a legendy, která je k obrazu nutná. Není možné na obrázku pracovat a bez tohoto doplnění uvažuji o vrácení zakázky a také peněz. Je mi to líto, těšila jsem se. Není ani možnost se s vámi spojit telefonicky.

Naprostá katastrofa.Objednala jsem 15 .obraz k diamantová i.Nejdriv mi paní po telefonu řekla že jsem napsala špatný kód a kde jsem ho vzala.Nic jsem nechápala ale objednala jsem znovu.Schvalila jsem obraz k diamantová i Prislo mi malovani. Zasilku jsem odeslala zpět.Takove martirium jsem nezažila.Nejaka ,,Barča ,,která se ani nepodepíše celým jménem mi napsala mail že jsem objednala mail že jsem objednala malování.Ano hlupák je zákazník,nikdo v Žlutý se zmýlit nemůže.Takze jsem přišla i s poštovným o 1200 Kč.Nemam ani zásilku ani peníze.Za to kolikrát jsem jim dala vydělat nevídaná vstřícnost k zákazníkům.Nikdy víc !!!

Sice zboží přišlo ,ale bez sáčku na zip .Velice mě to mrzí jelikož dcera si též objednala a sáčky tam měla.Dodani do 24 hod.absolutne nefunguje klamna reklama

Obraz jsem vrátila, neodpovídal nabízené skutečnosti. Byl nedokonale vypnut na rám.

• Dlouhé dodání i kdyz psali že dodají do 24 hodin

Chyběla jedna barva z obrázku

Poprvé jsem byla spokojena ale teď ne některé barvy byli úplně tvrdé asi staré no musela jsem kombinovat Tomanova

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží mělo být odesláno do 24 hodin. Alespoň to bylo uvedeno při objednávce zboží. Objednáno 19.12. Doručení 3.1.

• hezké zboží
    • Vůbec žádná komunikace obchodu se zákazníkem

Nebyli mi poskytnuty absolutně žádné informace o tom, v jakém stavu je má objednávka (předáno dopravci, přibližný datum doručení, doručeno apod.). Dokonce mě ani nikdo včas neinformoval o tom, že změnili výdejní místo mé zásilky. Po celou dobu obchodu jsem se cítila ve stresu, jestli vůbec dorazí (jelikož to stálo nemalé peníze + to měl být dar pro mou příbuznou).

Reakce obchodu ZUTY

děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si ceníme našich zákazníků a jejich zpětné vazby a proto nám je velmi líto, že objednávka neproběhla zcela podle Vašich představ. Obratem Vás budeme kontaktovat a uděláme vše proto, abyste byla spokojena.

S přáním krásného dne, Vaše ZUTY

• klamavé informace na webu, zboží do dopravy neposlali ani za dva dny

Hezký den,

Děkujeme za Vaši recenzi, každá zpětná vazba nás posouvá vpřed. Spokojenost a názor našich zákazníků je pro nás velmi důležitý, proto se velmi omlouváme za opožděné doručení Vaší objednávky. Z kapacitních důvodů došlo ke zpoždění výroby a expedice předvánočních objednávek. Za vzniklé komplikace se omlouváme.

• velký výběr obrazů
    • zboží dorazilo v pořádku
    • dodací lhůta
    • barvy úplně neodpovídají předloze

U výrobku lživě uvádí Express odeslání do 24 hodin. Není to pravda. Moji objednávku odeslali až 4. pracovní den. Objednávala jsem dárek před Vánocemi a bohužel jsem této informaci o rychlém odeslání uvěřila a dárek dorazil až po Vánocích. Na můj dotaz ohledně odeslání reagovali až ten 4. den pouze informací, že balíček byl odeslán. Žádná omluva ani vysvětlení.

Reakce obchodu ZUTY

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás priorita, proto nás velmi mrzí, že jste Vaši objednávku neobdrželi podle přání. Věříme, že malování podle čísel ze ZUTY ještě vyzkoušíte a budete spokojeni :)

ZUTY tým

Na webových stránkách uvedeno odeslání do 24h. Čekala jsem objednávku víc než týden, a nestihla do Vánoc. Komunikace z obchodem jen přes web formu, na telefon neodpovídají.

Reakce obchodu ZUTY

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás priorita, proto nás velmi mrzí, že jste Vaši objednávku neobdrželi podle přání. Od 16.12. jsme doručení do Vánoc z kapacitních důvodů ale již negarantovali. Věříme, že malování podle čísel ze ZUTY ještě vyzkoušíte a budete spokojeni :)

ZUTY tým

5 dní jim trvalo předat objednávku dopravci, díky tomu nestihla Vánoce.

ZUTY tým

Zboží objednáno 16.12., tak, aby dorazilo jako vánoční dárek, teprve 20.12. e-shop předal zásilku dopravci. Zboží bylo připraveno k vyzvednutí 27.12.

S pozdravem Zuty

Zboží přišlo zabalené jen v tenké průsvitné fólii. Po rozbalení jsem zjistila, že pět druhů diamantů se rozsypalo a smíchalo. Obchod reagoval pouze tím, že si to mám přebrat. Takže nedoporučuji.

Reakce obchodu ZUTY

děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si ceníme našich zákazníků a jejich zpětné vazby a proto nám je velmi líto, že objednávka neproběhla zcela podle Vašich představ a nebylsa doručena v pořádku. Obratem Vás budeme kontaktovat a uděláme vše proto, abyste byla spokojena.

S přáním krásného dne, Vaše ZUTY

• Zboží jsem si objednala 16.12 24 jako vánoční dárek. Dorazilo 29.12 24. A hlavně ozvali se pouze, že přijali objednávku a pak už vůbec. Chtěla jsem se informovat na stav ojednávky tel. s automatem vůbec mi nerozuměl a na dotazy nikdo neodpovídá. Takže jsem musela těsně před vánoci řešit narychlo jiný dárek.

S pozdravem Zuty

Zboží které jsem objendnala sice dorazilo, ale úplně jiný motiv obrazu..

Hezký den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, pokud ve Vaší poslední objednávce došlo k pochybení. Obratem Vás budeme kontaktovat, abychom situaci napravili. Našim cílem je Vaše spokojenost.

Krásný den, Vaše ZUTY

• Na eshopu slibují dodání do 4 dnů. Po 10ti dnech jsem po urgenci zjistil, že to ještě ani nedali do výroby a že prý jistě pochopím, že to do Vánoc, které jsou za dalších 7 dní nestihnou..

S přáním krásného dne, Vaše ZUTY

Zboží došlo po více jak dvou týdnech od objednávky, jeden den před možnosti vyzvednout před vánočními svátky.

Reakce obchodu ZUTY

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Moc nás mrzí, že zásilka dorazila ve zpoždění. Obratem Vás budeme kontaktovat.

Moc se Vám omlouváme za způsobené potíže

Krásný den, ZUTY tým