Dobrá cena, rychlost.

Vážená zákaznice,
    děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení. Rádi jsme Vás potěšili výhodnou cenou a rychlostí doručení zboží. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a přejeme hodně štěstí a dobré zhodnocení při Vašich dalších investičních krocích.
    Tým Zlatodomů.cz

• dobrý výběr, rozumné ceny, rychlost dodání, dobře zabaleno
    • nic

doporučuji

Vážený Martine,
    děkujeme za projevenou důvěru a přízeň, jsme opravdu rádi, že jste zvolil opět náš eshop a velmi nás těší Vaše spokojenost s našimi službami. Děkujeme, že zmiňujete jmenovitě právě tyto klady - ve své podstatě jste shrnul velmi stručně a přesně to podstatné a my si takové pochvaly skutečně vážíme. Těšíme se na případný další kontakt s Vámi a přejeme mnoho úspěchů a dobré zhodnocení Vašich investičních kroků.

Obchod bez problémů

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši objednávku a krásné, doporučující hodnocení. Každou recenzi vnímáme jako cennou zpětnou vazbu - buď jako podnět ke zlepšení nebo jako vítanou pochvalu za dobře odvedenou práci. Pokud takovéto hodnocení ale napíše klient, který s námi má již dlouhodobé a opakované zkušenosti, je to pro nás o to cennější a my za Vaši pochvalu skutečně srdečně děkujeme. Přejeme úspěch a dobré zhodnocení při Vašich dalších investičních krocích a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

Profesionální přístup, slušně jednání doporučuji Kamil.

Vážený Kamile,
    děkujeme za Vaší objednávku a tuto krásnou pochvalu. Profesionální přístup a slušnost jsou pro nás dva naprosto klíčové body a my jsme opravdu rádi. že jste právě toto vyzdvihl Vaší recenzí. Velmi si toho vážíme a děkujeme za to. Doufáme, že k nám zavítáte i v budoucnu a budeme se těšit na případné další setkání s Vámi. Přejeme úspěch a dobré zhodnocení při Vašich dalších investičních krocích.

Dobry den
    doruceni bylo rychle, dobre zabaleno, jsem velice spokojeny s objednavkou
    Dekuji

Vážený zákazníku,
    my děkujeme za Vaši objednávku a toto krásné doporučení. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili rychlou expedicí a pečlivým zabalením zásilky. Velmi si Vaší pochvaly vážíme a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

Obchod proběhl bez komplikací, zásilka v pořádku, naprostá spokojenost s s obchodem.

Vážený zákazníku,
    děkujeme, že jste zvolil právě náš eshop i za tuto krásnou, stoprocentní recenzi. Jsme skutečně rádi, že proběhlo vše k Vaší plné spokojenosti a doufáme, že k nám nejdete cestu i v budoucnu. Těšíme se na případný další kontakt s Vámi.

• rychlost, diskrétnost

Vážený zákazníku,
    děkujeme za to, že jste si vybral pro nákup právě náš eshop i za toto výborné, doporučující hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili rychlostí i diskrétně zabalenou zásilkou. Doufáme, že jste spokojen i s vybraným zbožím a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.

rychlost

Vážený zákazníku
    děkujeme za Vaši objednávku a toto doporučující hodnocení. Jsme opravdu rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ a k Vaší plné spokojenosti. Děkujeme za zdůraznění rychlosti expedice - těší nás, že vylepšení expedičních procesů zafungovalo tak jak mělo. Těšíme se na případný další kontakt s Vámi a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.
    Tým Zlatodomů.cz

• Stále vynikající, celková spokojenost.

XXX

Vážená zákaznice,
    děkujeme za Váš nákup a taková slova chvály! Vaše recenze nám skutečně udělala velkou radost :-) Těšíme se z Vaší dlouhodobé přízně a vnímáme Vaši pochvalu nejen jako vítané potvrzení toho, že odvádíme dobrou práci, ale i jako závazek udržet Vaši spokojenost a nastavený standard i nadále. Těšíme se na další kontakt s Vámi!

• Rychlost

Nelze koupit pouze jednu minci, musel jsem vzit dve, aby me to pustilo dal. Toto me trochu odrazuje o dalsiho nakupu pristi mesic.

Vážený zákazníku,
    děkujeme, že jste zvolil pro nákup právě náš eshop a velmi nás těší pochvala za rychlou expedici Vaší objednávky. Ano, je tomu skutečně tak, minimální limit pro jednotlivou objednávku neumožňuje objednat 1ks investiční mince. Nicméně, v případě osobního odběru je možné domluvit s kolegy na info lince vždy nějaké individuální podmínky. Neváhejte, nejen v těchto případech, volat na naši zákaznickou linku - kolegové jsou zde připraveni Vám pomoci. Doufáme tedy, že nákup více kusů mincí je ve výsledku plně vyvážen faktem, že obě jsou za skvělou cenu :) Budeme rádi, pokud k nám najdete cestu i při Vašem dalším nákupu a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

Dosti dlouhá doba doručení ?

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Váš nákup a doporučující hodnocení. Vaše zásilka byla skutečně expedována na hraně našeho garantovaného limitu a doufáme, že jsme Vám tímto nezpůsobili žádné komplikace při převzetí balíčku od dopravce. V současné době pracujeme na úpravě našich procesů při zpracování objednávek tak, abychom dosáhli rychlejší expedice směrem ke klientům. Chápeme, že kromě výborné ceny, kterou nabízíme, je důležitá i rychlost doručení a rádi potěšíme naše zákazníky i v této oblasti. Doufáme, že s vybraným zbožím jste plně spokojen a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.

• Levnější než mnoho jiných

Vážený Petře,
    děkujeme za Vaši objednávku a toto doporučující hodnocení. Jsme opravdu rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ a k Vaší plné spokojenosti. Děkujeme za zdůraznění našich cen - dobré ceny držíme dlouhodobě, chápeme, že u investičních kovů jde přece jen o to první a nejdůležitější kritérium. Proto, kromě zajímavých základních cen, nabízíme dále našim klientům ještě zajímavější množstevní slevy :-) Děkujeme za příjemné setkání s Vámi a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.

• 100% spokojenost

100% spolehlivost

Vážený Jiří,
    děkujeme za Vaši objednávku a tuto 100% recenzi. Jsme opravdu rádi, že jsme Vás takto potěšili našimi službami a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

Zatim jsme dostali Velke Kulove.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Váš nákup v našem eshopu. Dovolujeme si upozornit, že Vámi objednané zboží je nabízeno s odběrem / expedicí do 10 dnů. Tato informace je viditelně vyznačena u detailu produktu. Můžeme Vás ubezpečit, že v této lhůtě od nás pečlivě zabalená zásilka odejde. O expedici budete informován emailem a následně taktéž potvrzujícím emailem od Vámi vybraného dopravce. Doufáme, že s vybraným zbožím budete plně spokojen a budeme rádi, pokud se na nás obrátíte i v budoucnu.
    Tým Zlatodomů.cz

• Zavádějící informace o skladové dostupnosti

Obchod uvádí zde heurece a svém webu, že zboží má skladem, ale není tomu tak. Zboží mi doručili po 9 dnech od ojednání. Obchod jsem kontaktoval s dotazem proč uvádějí, že zboží mají skladem, když to tak není. Dostal jsem odpověď, že podle jejich obchodním podmínek zasílají do 7 pracovních dnů. Mají pravdu. V obchodním podmínkách je to skutečně uvedeno. Dle mého názoru je zavádějící uvádět, že zboží je skladem, když ho odesílám za 7 pracovních dnů. Takové jednání nepovažuji za solidní, byť je v souladu s obchodními podmínkami. Proto nemohu tento obchod doporučit.

Vážený pane Matoušku,
    děkujeme za Váš nákup v našem eshopu. S politováním shledáváme, že jste nebyl spokojen a tuto situaci nebereme na lehkou váhu. Nicméně, s tvrzením, že deklarovaný stav o skladové dostupnosti je zavádějící, nemůžeme souhlasit. Jsme eshop s velkým mezinárodním přesahem - značka zlatodomu.cz patří do obchodní skupiny Gold2Home, která, pod různými jazykovými mutacemi, operuje ve všech státech evropské unie. Využíváme tedy kapacitu skladu nejen v rámci České republiky, ale také skladů jiných našich poboček. Proto máme obchodními podmínkami vymezenou zmiňovanou lhůtu. Naprostou většinu zásilek ovšem vypravujeme mnohem dříve. Chápeme, že kromě dobré ceny, kvality zboží a preciznosti zabalení, které klientům nabízíme, je důležitá také rychlost. Proto, v případě přesunu zboží mezi sklady volíme vždy tu nejrychlejší cestu.
    Doufáme, že s vybraným zbožím jste plně spokojen a přejeme úspěch a dobré zhodnocení při Vašich investičních rozhodnutích.
    Tým Zlatodomů.cz

• Nabízí produkty, které jinde nenajdete
    • Dobré ceny
    • Trošku vázne komunikace

Klady převažují nad nedostatky. Příště bych zde opět nakupoval

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši objednávku v našem eshopu i toto doporučující hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás zaujali portfoliem nabízených produktů i dobrými cenami. Výtka ke komunikaci vedla ke kontrole průběhu přípravy a expedice Vaší objednávky a podle systému je patrné, že jsme na Vámi zadaný email odeslali postupně zprávy s potvrzením o přijetí objednávky, dále také potvrzení o jejím zaplacení a následně taktéž informaci o expedici zásilky. Zároveň od Vás neevidujeme žádný telefonický nebo emailový dotaz na naši infolinku, případně individuální požadavek v poznámce objednávky. Kontrolou dále vidíme, že zpracování objednávky a odeslání zásilky proběhlo včas, v rámci garantované lhůty pro dodání zboží. Budeme vděčni za konkrétní zpětnou vazbu o tom, v čem podle Vás komunikace vázla a mohli tak zapracovat na zlepšení. Zatím se nám nepodařilo se s Vámi spojit. Mrzí nás, že jsme v tomto ohledu nesplnili Vaše očekávání a velmi si vážíme toho, že se můžeme opět těšit na budoucí kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

obchod byl v pořádku,jen doručení mělo zpoždéní

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Váš nákup a doporučující, pětihvězdičkové hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili nejen vybraným zbožím, ale také bezproblémovým průběhem celého nákupu. Těšíme se na další kontakt s Vámi.

• Běžně jsou slušné

Nyní jsem zaskočena. Karnevalová maska stále není, komunikace vázne, čekám a dnes jsem zaslala nové řešení problému na pobočku.

Vážená zákaznice,
    upřímně, toto hodnocení nás opravdu hluboce mrzí. Je nám skutečně líto, že poslední objednávka nemohla být vyřízena k Vaší plné spokojenosti, jako tomu bylo u předchozích. Mince, kterou jste si objednala, byla nabízena v předprodeji s tím, že momentálně není na skladě a pracovali jsme s datem naskladnění tak, jak nám uvedl dodavatel. I nás mrzí, že dodavatel tuto lhůtu vícekrát prodloužil, chápeme, že jde o nepříjemnost. Můžete nám věřit, že jsme pravidelně dodavatele "bombardovali" emaily s žádostí o aktuální informace a tento rest vedli celou dobu v patrnosti. A vždy jsme všechny klienty s touto novou informací / novým datem seznámili. Kontaktovali jsme Vás s omluvou za vzniklé prodlení telefonicky i emailem, je nám tedy líto, že i přesto situaci vnímáte jako váznoucí komunikaci. Bereme tuto zpětnou vazbu jako ponaučení pro kolegy z call centra. Nové zboží, které vyměníme za stále nedostupnou minci posíláme obratem a připojujeme dárek jako kompenzaci. Doufáme, že budete se zbožím spokojena. Věříme, že vhodně doplní Vaše stávající portfolio. Pokud se na náš eshop obrátíte i v budoucnu, budeme velmi rádi a budeme se těšit na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

jednoduchost objednávky, ušetření času..

Vážený zákazníku,
    děkujeme za důvěru a toto doporučující hodnocení. Jsme opravdu rádi, že jsme Vás potěšili snadným a pohodlným procesem nákupu u nás. Spokojenost každého jednoho klienta je pro nás klíčová! Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.

Spolehlivost prodejce

Vážená zákaznice,
    děkujeme za Vaše uskutečněné nákupy a tuto krásnou recenzi. Být vnímán jako spolehlivý prodejce je pro nás vítanou pochvalou a uznáním a my jsme vděční za tento důkaz, že se nám daří držet dobrý standard služeb. Těšíme se na další případný kontakt s Vámi.