• Rychlé dodání, momentálně nejnižší cena stříbra co jsem v současnosti našel. Naprostá spokojenost

Vážený zákazníku,
    děkujeme za uskutečněný nákup, těší nás, že jste si vybral právě náš eshop. Velmi si vážíme Vaší pochvaly ve formě tohoto doporučujícího hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás zaujali nejen rychlostí dodání ale také skvělými cenami, které klientům nabízíme. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

prostě jsem spokojený, vyzkoušejte uvidíte

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši objednávku a toto milé hodnocení s výzvou pro potenciální zájemce. To, aby naši zákazníci byli "prostě spokojení" je přesně to, co si přejeme :) Díky za potvrzení, že se nám to u Vás podařilo! Velmi si vážíme toho, že jste se stal naším pravidelným zákazníkem a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.

Rychlý, korektní obchod

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše doporučující, pochvalné hodnocení. Velmi si vážíme toho, že jste se stal naším pravidelným zákazníkem a velmi nás těší, že vše probíhá k Vaší plné spokojenosti i nadále. Každé kladné hodnocení nás vždy hřeje u srdce - od stálého klienta o to víc :) Jsme rádi, že vyzdvihujete rychlost a korektní jednání a těšíme se na další setkání s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

• nenakupuji zde poprvé a do budoucna měnit nebudu. Proč taky měnit něco, co funguje
    • Nová design stránek je super

všechno funguje jak má - rychlé objednání, rychlé doručení, rychlá odpvěď na email

Vážený Jindro,
    děkujeme, že jste opět zavítal do našeho eshopu i za Vaši veřejnou pochvalu. Velmi nás těší, že jsme se Vám novým designem stránek trefili do vkusu. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na další kontakt s Vámi.
    S přáním úspěchu a dobrého zhodnocení Vašich dalších investičních kroků
    Tým Zlatodomů.cz

• cena, velikost výběru, nejrychleji mají nové mince
    • jako první měli Krugerrand 24 i Wiener Philharmoniker 24
    • ochota na infolince
    • diskrétně zabaleno - to jsem chtěla

Vážená Anne,
    děkujeme za Váš nákup a pochvalná slova. Krásně jste, ve stručnosti, vyzdvihla velkou škálu kritérií, které rozhodují o spokojenosti zákazníka. Jsme rádi, že všechno proběhlo podle Vašich představ a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále. S přáním úspěchů a dobrého zhodnocení při Vašich dalších investičních krocích

• Všetko prebehlo, bez problémov
    • 100% spokojnosť

Vážený Luboši,
    děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší 100% spokojenosti a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále. S přáním úspěchů a dobrého zhodnocení Vašich dalších investičních kroků
    Tým Zlatodomů.cz

• Rychlé, příjemné jednání. Vše OK.

X

Vážená zákaznice,
    děkujeme za Vaše doporučující, pochvalné hodnocení. Velmi si vážíme toho, že jste se stala naší stálou zákaznicí a velmi nás těší, že vše probíhá k Vaší plné spokojenosti i nadále. Každé kladné hodnocení nás vždy hřeje u srdce - od pravidelného klienta o to víc :) Jsme rádi, že vyzdvihujete příjemné jednání a těšíme se na další setkání s Vámi.

• Dobré ceny
    • Vstřícná komunikace

Bezproblémová zkušenost s tímto e-shopem, už opakovaně. Dobré ceny, vstřícná komunikace a za mě skvělá možnost osobního odběru na metru. Mohu jen doporučit.

Vážená zákaznice,
    děkujeme, že jste opět navštívila náš obchod i za toto krásné, doporučení pro ostatní nakupující. Jsme rádi, že jsme Vás opět získali dobrými cenami a nyní i naším odběrným místem. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na případné další setkání.
    Tým Zlatodomů.cz

Výhodné ceny, dobrá rychlost doručení, kvalitně a diskrétně zabaleno. Spolehlivý obchod, který můžu doporučit pro nákup.

Vážená zákaznice,
    děkujeme za Vaši objednávku a toto doporučující hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás zaujali především našimi dlouhodobě výhodnými cenami, rychlostí doručení a kvalitním zabalením. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a přejeme hodně štěstí a dobré zhodnocení při Vašich dalších investičních krocích.

solidní obchod

Vážený zákazníku,
    děkujeme, že jste opět navštívil náš eshop i za toto 100% doporučení pro ostatní nakupující. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili našimi službami a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.

• Možnost osobního odběru v Praze na metru, příjemné prostředí,

Vážená zákaznice,
    velmi děkujeme za Vaši objednávku a tuto krásnou recenzi. Skutečně si vážíme pochvaly našeho showroomu, jsme rádi, pokud nám klienti mohou věnovat svůj čas pro osobní jednání :) Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na případné další setkání s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

• Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
    • Nezaznamenal jsem

Vážený zákazníku,
    děkujeme, že jste zavítal do našeho eshopu a za toto hodnocení na plný počet hvězdiček. Jsme opravdu rádi, že jsme Vás natolik potěšili našimi službami a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.
    Tým Zlatodomů.cz

• Velký výběr zboží, bezproblémové doručení a velmi příjemný personál při telefonické konzultaci.

Zboží bylo velmi kvalitně zabaleno s dobrou dodací lhůtou.

Vážená zákaznice,
    děkujeme za Vaši objednávku a toto velmi milé hodnocení. Vaše pochvala nás skutečně hřeje a rádi jsme Vás potěšili příjemným jednáním. Jsme rádi, že vyzdvihujete také velký výběr zboží - snažíme se portfolio doplňovat a kromě investičních "stálic" nabízet i různé zajímavosti. Vyřídíme pochvalu do logistiky, naši kolegové se opravdu při balení zásilek snaží dělat maximum možného, abychom předešli poškození při přepravě. A evidentně se daří :) Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na případný další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

S obchodem jsem naprosto spokojený. Snadné, snadné vyzvednutí. Příjemné jednání i prostředí a hlavně super ceny. Mohu jen doporučit

Vážený Martine,
    děkujeme za Vaši objednávku a toto krásné hodnocení na plný počet hvězdiček. Jsme opravdu rádi, že jsme Vás potěšili snadným procesem nákupu a cenami. Těší nás také Vaše pochvala za průběh osobního předání a my za ni děkujeme. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a těšíme se na případné další setkání s Vámi.

• rychlost

nakupuji pravidelně bez problému

Vážený zákazníku,
    děkujeme, že jste k nám opět našel cestu i za toto krásné, doporučující hodnocení. Velmi si vážíme Vaší pochvaly, která v sobě nese spokojenost při každé Vaší dosavadní objednávce. Jsme rádi, že jste se stal naším stálým klientem a přejeme hodně štěstí při Vašich dalších investičních krocích a těšíme se na další kontakt s Vámi.
    Tým Zlatodomů.cz

Zaplatil jsem 15.1. Ve čtvrtek 18., když jsem nedostal zpětnou vazbu, mi bylo sděleno, že zásilku dostanu až 23.1. Hodně špatný...

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše objednávky. Vaše výtka vedla k revizi průběhu vyřízení Vaší objednávky. Možná zcela dobře nerozumíme tomu, že jste nedostal zpětnou vazbu. Klienti od nás vždy obdrží potvrzení o přijetí objednávky a potvrzení o uhrazení objednávky. Je možné, že tyto emaily skončily ve SPAMu? Další email od nás odchází v okamžiku expedice zásilky. Ten jste předstihl dotazem na naši infolinku a kontrolou vidíme, že na Váš dotaz kolega z infocentra odpovídal obratem a informoval Vás o dalším postupu i termínu doručení. Na závěr této komunikace od Vás přišla, nikoliv výtka k postupu, ale poděkování. Náš původní záměr byl co nejvíce zjednodušit komunikaci a klienty nezahlcovat množstvím emailů. Zamyslíme se nyní nad tím, zda portfolio informačních emailů přece jen nerozšířit. Doufáme, že s vybraným zbožím z již doručené objednávky jste spokojen a že i nyní doručované zboží Vás potěší.
    Tým Zlatodomů.cz

Dobrá cena, rychlé dodání.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši objednávku a toto krásné hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás zaujali a potěšili cenami a rychlostí vypravení zásilky. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a přejeme hodně štěstí a dobré zhodnocení při Vašich dalších investičních krocích.
    Tým Zlatodomů.cz

Nakoupila jsem u vás už několikrát stříbrné mince za výhodnou cenu. Včera jsem ale faktury ukázala mému daňovému poradci, který mi nyní zpracovává přiznání za 2023. Vyděsil se a poslal mi odkaz na stanovisko finanční správy... https://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/novinky/novinky-2023/obchodovani-platnych-a-neplatnych-minci-dph

Jak to čtu, tak stříbrné mince jsou normálně s DPH 21%! Vy to na fakturách u těch mincí vůbec neuvádíte, jaká tam je sazba, resp. dole je pouze DPH 0 %. Přitom vaše firma je plátce DPH. Sice uvádíte, že nejste prodávajícím – to je nějaká firma z Belgie??? To je podle mého daňového poradce v rozporu se zákonem, zahraniční subjekty s obratem v ČR se musí též registrovat a DPH odvádět. Poradce mi tedy doporučil v nákupech u vás v žádném případě nepokračovat. Dokonce ani nevyloučil riziko zpětného dodanění DPH, což zní šíleně... nevím, co mám dělat. Očekávám vaše vyjádření.

Vážený Radku alias "paní Zdeno",
    rozumíme konkurenčnímu boji, ale přeci jen, nemělo by se nic přehánět. Informace, které uvádíte jsou zkreslené a zavádějící. Prodávajícím je belgická firma a v Belgii je jiný režim zdanění stříbra než v Čechách. Naše společnost zajišťuje na území ČR servis pro zákazníky a není prodejcem, doklady, které jsou dodávány spolu se zbožím jsou v naprostém pořádku. Stanovisko finanční správy, které zde postujete, velmi dobře známe a měl byste ho aplikovat u jiných eshopů, ne u nás. Údajná citace vašeho daňového poradce není pravdivá a aplikovatelná na náš obchod.
    Tým Zlatodomů.cz

Dotazník dorazil dříve, než samotná objednávka, kterou stále nemám :-(. Toto by se dle mého názoru v dnešní době nemělo stávat, navíc když je zboží deklarováno jako skladem a objednávka uhrazena ihned v okamžik objednání.

Vážený zákazníku,
    Vaše hodnocení nás opravdu mrzí. Dovolte, abychom se k průběhu vyřízení Vaší objednávky vyjádřili veřejně i my. Ano, můžeme potvrdit, že objednávka byla uhrazena v den vytvoření objednávky ve večerních hodinách. Vaši objednávku jsme začali zpracovávat ihned následující pracovní den - v tomto případě šlo o pondělí. Následně jsme zásilku vypravili a zaslali Vám o expedici potvrzující email. Je nám líto, že toto hodnocení vzniklo v době, kdy jste již měl od dopravce email a SMS s potvrzením o termínu doručení. Doufáme, že s vybraným zbožím budete spokojen a přejeme hodně úspěchů a dobré zhodnocení Vašich investičních kroků.

• všechno jak má být
    • nic mě momentálně nenapadá

Vážený Bohuslave,
    děkujeme za Váš nákup u nás i za toto hodnocení na plný počet hvězdiček. Jsme opravdu rádi, že jsme Vás natolik potěšili našimi službami. Doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále a přejeme hodně úspěchů a dobré zhodnocení Vašich investičních kroků.