- neni oznacene cislem popisnym
- oznami, ze zbozi bude za tyden, a vzapeti ze uz je k prevzeti, max.3 dny, prvni vam uz bezi...
- nelze se rozumne dovolat
viz vyse
Reakce obchodu zlataky.cz
děkujeme za recenzi. Vaše poznatky byly předány příslušným místům k vyřešení. Snad se vše vyřeší k Vaší spokojenosti.
S přáním krásného dne
Vaše Zlaťáky -
u zboží byla napsána dodací lhůta 5 dní , a po 8 dnech stále nic . Kdyby aspoň dali vědět.
Reakce obchodu zlataky.cz
lhůta 5 dní znamená 5 pracovních dní. Ověřili jsme, že v pondělí Vás kontaktovala naše kolegyně s informací o zdržení zásilky. Dnes Vám byla zaslaná SMS, že je Vaše zboží k vyzvednutí na pobočce. Takže jsme se zdrželi o jeden den. Moc se omlouváme.
Vaše Zlaťáky -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
nevím proč když chci zaslat nejde zaplatit hned proč záloha |? zhoršili jste se .
Vážený zákazníku,
velmi nás mrzí Vaše reakce že "obchod nedoporučujete" pouze z toho důvodu, že musíte investiční kovy hradit zálohou!
Obchodujeme s cennými kovy a žádný prodejce Vám cenné kovy nenakoupí bez zálohy!
Bez zálohy Vám dodáme zboží do hodnoty 10.000,- Kč!
Vezměte to obráceně - jaké by bylo naše riziko, pokud bychom nakoupit pro sto klientů zboří, které jste poptával Vy - celkově tedy za cca 4 miliony korun - cena kovu by klesla a klienti by zboží, které si původně objednali - odřekli!?
Pochopte, obchodujeme s dost složitou komoditou, která podléhá cenovým výkyvům!
Věříme, že chápete i Vy nás.
S přáním hezkého dne Tým Zlaťáky -
- V době objednávky bylo zboži k dispozici v Ostravě a na centrálním skladě. Následně pro provedení objednávky se stav u tohoto zboží změnil na nedostupné. Týden jsem čekal a nic. Včera ráno jsem poslal dotaz. Odpoledne volali, že bohužel už je produkt vyprodaný. Do e-mailu pak přišlo storno. Pochybuji, že večer kupovalo najednou tolik lidí. Velice špatná zkušenost a nedoporučuji tento obchod. Mimo jiné je možno některé jejich nabízené produkty sehnat ve stejném městě cca 10-12% levněji.
Vážený pane Tomáši,
celá situace nás velmi mrzí! Vězte, že o danou minci byl neuvěřitelný zájem a že nejste jediný, na koho se nedostalo.!
Celosvětově bylo vyraženo pouze 1 000 kusů a ve chvíli, kdy mince vešla do prodeje, strhla se "mela"! Tím, že jste ji ještě ke všemu objednával o víkendu a opravdu se objednávky neuvěřitelně nakupily, poptávali jsme u dalších dodavatelů ve světě. Proto ta týdenní pauza.
Dovolte nám ještě jednou se Vám omluvit.
Tým Zlaťáky -
- anonymita, vstřícné jednání, skvělá obsluha
- po objednávce požadavek platby z účtu na účet pro mě postrádá potřebnou anonymitu. Navíc na stránkách se uvádí platba v hotovosti, což elektonická platba postrádá.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši "rozporuplnou" recenzi, ze které nejsme vůbec "moudří":-)
Ohledně platby - vše záleží na Vašem rozhodnutí, jak budete platit!
Můžete samozřejmě platit v hotovosti na pobočce, jen je potřeba počítat s tím, že se cena kovu fixuje v okamžiku platby! Ale platbu v hotovosti na pobočkách poskytujeme zcela běžně!
S přáním hezkého dne
Tým Zlaťáky -
- zdraží vám zboží ,i když ho mají na skladě a to je podle mě nefér
Vážený pane Lubomíre,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nejste sám, kdo nepochopil, jak náš obchod funguje! .....nezdražujeme či nezlevňujeme zboží svévolně! Ceny našich produktů jsou závislé na cenách drahých kovu na burze a na aktuálních pohybech měn. Doporučujeme přečíst si článek na našem webu - Vše o nákupu - FIXACE ceny investičních kovů.
S přáním hezkého dne. Tým Zlaťáky -
Objednávala jsem zboží s tím, že k dodání bude do 5 pracovních dní. Dnes je to dní 11 a obchod drží bobříka mlčení. Zaplaceno předem
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Dovolte nám omluvit se Vám touto cestou, opravdu logistika celosvětově stagnuje a proto Vaše zboží ještě nedorazilo, za což se velmi omlouváme.
Dovolte nám ale, ohradit se proti tomu, že držíme "bobříka mlčení". Komunikujeme bez problémů na zákaznické lince či mailech.
S přáním hezkého dne. Tým Zlaťáky -
- Zboží bylo nabídnuto ale po objednání druhý den bylo zamítnuto z důvodu že zboží již není k mání ,sklamalo mě to
Vážený pane Libore,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše hodnocení, ale bohužel obchod s cennými kovy je v dnešní době velmi akční záležitostí a není zde prostor na "držení" a vyčkávání . V dnešní době, kdy je "hlad" po tomto typu produktů je opravdu důležité, kdo dřív přijde, ten dřív má!
Zboří nabízíme spoustě našich zákazníků. Rozhodující je objednávka a platba.
Věříme, že celou věc pochopíte a zachováte nám i nadále přízeň.
S přáním hezkého dne. Tým Zlaťáky -
DORUČENÍ TRVÁ EXTRÉMNĚ DLOUHO..... KATASTROFA. NA TO JAK JE TO VELKÁ FIRMA...... TAK TEDY, - - - BOHUŽEL,, - - - - MUSÍM HODNOTIT VELMI NEGATIVNĚ...
I PŘES TO, ŽE V LIBERCI MAJÍ SKVĚLÉ LIDI TAK SYSTÉM HODNOTÍM JAKO VELMI POMALÝ A K NIČEMU.Reakce obchodu zlataky.cz
Vážený zákazníku,
v tomto Vám musíme dát bohužel zapravdu. Nežli se logistika po Novém roce "rozpohybovala" , chvilku to trvalo. Vše bylo způsobeno inventurami skladů . Dnes je již vše v naprostém pořádku. Na prodejnách máme dostatek zboží a logistika zase funguje tak, jak má.
S přáním hezkého dne Tým Zlaťáky -
obchod píše že daný produkt je skladem, peníze jsem zaplatil dopředu a zboží ani po 14 dnech nemám doma.
Vážený pane Mariáne ,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Ano, občas se stane, že produkt, který si objednáte online, objedná současně i někdo další, případně zakoupí někdo fyzicky na prodejně. Stává se to jednou, dvakrát do měsíce, ale nebudeme zastírat, že ne...
Omlouváme se Vám a prosíme ještě o chvilku strpení. V současné složité době lehce vázne logistika. Dostat do ČR zboží od našich dodavatelů je někdy "nadlidský" úkol.
Děkujeme za Vaši trpělivost a věříme, že nakonec budete velmi spokojen.
Tým Zlaťáky -
Poslední roky se dost změnila cenová politika. Holt s jídlem (podílem na trhu) roste chuť. Nákupní i výkupní ceny již zdaleka nejsou tak výhodné, jak bývaly ještě před pár lety. Zmizela například garance nejnižší ceny u investičních zlatých mincí. Kde jsou ty časy, kdy byl rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou investičních zlatých mincí několik málo stokorun. Konkurence naštěstí existuje, takže nastal nejvyšší čas se poohlédnout jinde.
Vážený zákazníku,
dovolte nám reagovat na Vaši negativní recenzi!
Většina věcí není co bývala, doba se mění, logistika obchodů se mění, cenová politika dodavatelů se mění a toto je bohužel důsledek i našeho počínání! Naštěstí, jak píšete, můžete a máte tu možnost nakoupit jinde. V tom Vám samozřejmě nikdo nebrání a přejeme Vám, abyste našel tak spolehlivého a transparentního partnera jako je společnost Zlaťáky...:-)
S přáním všeho dobrého do nového roku
Tým Zlaťáky -
- ani napotřetí nechtějí přiznat pravdu
už tam nenakoupím, nedůvěryhodní
Vážená zákaznice,
velmi se omlouváme, ale dost dobře nerozumíme Vaší negativní odpovědi!?
Nemáme od Vás jedinou zmínku o tom, že by bylo něco v nepořádku a vlastně nám není ani jasné v čem nechceme "napotřetí přiznat pravdu"! Zboží jste si objednala 19.11. a 26.11. jste si vše v pořádku vyzvedla na naší pobočce v Brně.
S pozdravem Tým Zlaťáky -
- nabízí to co nemají
Vaše objednávka byla na základě telefonické domluvy k dnešnímu dni stornována.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu...
Ano, občas se stane, že produkt, který si objednáte online, objedná současně i někdo další, případně zakoupí fyzicky na prodejně. Stává se to jednou, dvakrát do měsíce, ale nebudeme zastírat, že ne...
Omlouváme se Vám a věříme, že další spolupráce proběhne v pořádku.
S přáním všeho dobrého v novém roce. Tým Zlaťáky -
- poškozené a evidentně používané. Nejedná se v žádném případě o nové zboží.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Pokud se Vám mince zdá poškozená, pošlete ji k nám zpět a samozřejmě a bezodkladně Vám ji vyměníme!
Pouze pro upřesnění, nakoupil jste investiční minci, to znamená, že jednou nakoupíte, pak zase prodáte a tyto mince tzv. "kolují" světem.
Pokud budete chtít minci novou, doporučujeme sledovat novinky. A nakupovat tyto mince.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den
- Zboží doposud nedorazilo
děkujeme za Vaši reakci.
Zboží jste objednával 25.11.2020 s tím, že u daného produktu byl termín dodání 20 pracovních dní , což je cca 22.12.2020. Prosíme Vás ještě o trpělivost. Logistika je v tomto období dosti komplikovaná, nicméně věříme, že termín do daného data splníme.
S přáním klidných adventní dní... Tým Zlaťáky -
Nespolehlivý partner.
Vážený zákazníku,
velmi nás mrzí , že dříve aniž byste se přesvědčil o stavu Vaší objednávky telefonicky, píšete recenze o naší nespolehlivosti.
Ale chápeme to a jsme rádi, že se vše po naší telefonické komunikaci vyjasnilo. Příště opravdu musíte sledovat, do kdy Vám zboží dodáme.:-) A pokud u Vámi objednané mince z 19.8. uvádíme, že dodání je do 35 pracovních dní, očekávejte dodání někdy okolo 8.10.2020.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den
Tým Zlaťáky -
Plastový obal zboží do kterého je cihla zalitá byl na okrajích poškozený
Vážená paní Věro,
děkujeme za Vaši recenzi.
Pokud Vám přišel slitek s poškozenými okraji (což se velmi ojediněle stát může v důsledku neodborné manipulace při doručení), je samozřejmě nutné jej obratem reklamovat!
Pokud takový problém opravdu nastal, doporučujeme, obrátit se na kteroukoliv naši prodejnu a slitek reklamovat.
Věříme, že nakonec vše dopadne k Vaší spokojenosti.
S přáním hezkého dne.
- spolehlivost
nevím, proč bych měl někomu doporučovat obchod, kde je moje zboží nedostatkové a já bych tím pádem přicházel o možnost se tohoto zboží domoci až ho budu opět potřebovat,
děkuji, že jste to dočetli až semReakce obchodu zlataky.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši reakci a zpětnou vazbu.
Velmi se omlouváme za způsobené komplikace, ale bohužel v důsledku nouzového stavu, striktních logistických opatření a veliké poptávce po cenných kovech, nebylo někdy v našich silách zboží od dodavatelů zajistit, byť jej měl k dispozici na skladě.
Děkujeme za pochopení
Tým Zlaťáky -
obednal jsem 2 slitky zlata a misto aby mne bylo zaslano kolik mam zaplatit zalohu prislo mne vyrozumeni abych zaplatil celou cenu ihnet, coz mne prekvapilo a napsal jsem 2 maily korespondujici k tomu-to tematu nedostal jsem zadne vysvetleni ale po nekolika dnech mne byla moje obednavka zrusena. myslim ze jako staly zakaznik ,bych si zaslouzil trochu vysvetleni
Vážený zákazníku,
ano, informace o platbě, formou ZÁLOHY předem, Vám byly zaslány ihned po zadání objednávky v aktuální výši dvou 50g zlatých slitků.
Není to zanedbatelná částka!
A teď si zkuste představit, že nám takovou objednávku udělá několik stovek lidí!
Zlaťáky to pro vás všechny nakoupí a najednou to nikdo - stejně jako Vy - NEUHRADÍ!
Velmi se omlouváme, ale pravidla jsou jasně daná a pokud není ve Vašich silách objednané zboží uhradit, není ani v našich silách zboží pro Vás nakoupit.
Uvědomte si prosím, že nakupujete INVESTIČNÍ KOVY a pro Vaši představu,
CELÝ OBCHOD FUNGUJE TAKTO:
- vy objednáte INVESTIČNÍ KOV
- Zlaťáky - VYSTAVÍ A POŠLOU zálohovou fakturu
- vy UHRADÍTE
- Zlaťáky - po připsané platbě FIXUJÏ CENU (s Vámi, telefonicky) a za dohodnutou aktuální cenu NAKUPUJÍ U RAFINÉRA (těžaře).
Jediné, za co se Vám velmi a upřímně omlouváme je, že jsme Vám v návalu přetížených telefonních linek a zahlcených mailů nebyli schopni odpovědět.
Děkujeme za pochopení a přejeme pevné zdraví.
Tým Zlaťáky