Došlo mi uplne něco jiného než jsem si objednal!!

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, prověřili jsme naše skladové zásoby a expedici a žádné nesrovnalosti jsme nezjistili. Bohužel jste nás o problému vůbec neinformoval, kdy stačilo zaslat fotku dodaného zboží a jistě bychom vše vyřešili. V případě potvrzení našeho pochybení bychom vám okamžitě zaslali požadované zboží na naše náklady. S pozdravem Tým Živá Zeď

Obchod je v pořádku, doprava taky na jedničku, jen bych za tu cenu čekala že ta samolepka taky na té zdi bude držet a ne že ji ráno najdu na zemi, za mě nedoporučuji vydržela jeden den ! Bohužel dcera zklamaná a já jdu jinam vybírat něco jiného snad kvalitnějšího

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, vzniklá situace nás moc mrzí. Bohužel takto na dálku nejsme schopni ověřit, zda se jedná o vadnou samolepku nebo o špatný povrch stěny, na kterou se samolepka aplikovala.
    Na dobrou přilnavost samolepky má vliv nadměrná vlhkost, mastnota a větší nerovnosti na zdi. Stejně tak pro dobrou přilnavost samolepek nejsou vhodné čerstvě natřené, vlhké a latexové povrchy včetně vodou omyvatelné výmalby, např. DULUX .... Výrobce doporučuje dodržet lhůtu minimálně 4 týdny od vymalování, aby došlo k řádnému vyschnutí podkladu.
    Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na zdi, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila napřímo a samolepku neposlal zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace nebo bychom vám aspoň doporučili již ověřené lepidlo Taposa, které bychom vám i bez ověření reklamace proplatili. S pozdravem, Tým Živá Zeď

• jsem nespokojena,důvod jsem již poslala

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, ale za vámi zvoleného dopravce opravdu jako prodejci neručíme a ručit ani nemůžeme. Vždy se přesto snažíme v případě pochybení dopravce danou situaci řešit, aby zákazník obdržel své zboží co nejdříve. Způsob, jakým jste dané pochybení dopravce řešila s naší kolegyní evidentně každá strana vnímá jinak a my jsme přesvědčeni, že z naší strany k žádnému pochybení nedošlo. S pozdravem Tým Živá Zeď

Samolepka nedrží, hned po pár hodinách se sloupla, je absolutně nekvalitní.

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, vzniklá situace nás moc mrzí. Jak jsme vám již psali, bohužel takto na dálku nejsme schopni ověřit, zda se jedná o vadnou samolepku nebo o špatný povrch stěny, na kterou se samolepka aplikovala.
    Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na zdi, nemůžeme nic dělat, pokud jste nám tuto samolepku neposlala zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace. S pozdravem, Tým Živá Zeď

• Dodání v pořádku
    • Samolepka se odlepuje

Reakce obchodu Živá Zeď

Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na zdi, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámil napřímo a samolepku neposlal zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace nebo bychom vám aspoň doporučili již ověřené lepidlo Taposa, které bychom vám i bez ověření reklamace proplatili. S pozdravem, Tým Živá Zeď

• Dobrý výběr dětských samolepek na zeď.
    • Rychlé doručení.
    • Zboží bylo špatně zabalené, takže jsou samolepky zmačkané.
    • Samolepky jsou na e-shopu na barevných zdech. Nikde se ale nepíše, že mají bílý okraj, takže jsou na barevnou zeď nevhodné.

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, bohužel nemůžeme ručit za dopravce, pokud s balíčkem špatně manipuloval. V takovém případě na našich stránkách uvádíme, že se balíček nemá převzít nebo co nejdříve zásilku u dopravce reklamovat. Samolepky jsou z vinylového materiálu, tzn., že jsou pevné a flexibilní. Samolepky vždy odesíláme v dobrém stavu. Balíme je do ruličky do plastového obalu k tomu určenému. Pokud nejsou samolepky přímo roztržené nebo jinak hrubě poškozené, případné pomačkání nebo ohyby zmizí po nalepení a vyhlazení na podkladě. Věříme, že tak tomu bylo i ve vašem případě. Jsme ale rádi za vaše připomínky a abychom ještě více eliminovali podobné případy, každý zákazník má již možnost na našich stránkách přikoupit za pár korun na míru vyrobenou pevnou kartonovou krabici a tím více omezit možnost poškození v průběhu přepravy a trochu i přispět na ochranu našeho životního prostředí. Ohledně bílých okrajů u některých samolepek jsme tuto stížnost zaznamenali poprvé, ale díky tomu se budeme snažit doplnit popisky našich výrobků ještě detailněji. S pozdravem, Tým Živá Zeď

Bohuzel samolepky vubec nedrzi .na to ze jedna stoji 360kc tak by kvalita mela tomu odpovidat.☹️

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, vzniklá situace nás moc mrzí. Bohužel takto na dálku nejsme schopni ověřit, zda se jedná o vadné samolepky nebo o špatný povrch stěny, na kterou se samolepky aplikovaly.
    Na dobrou přilnavost samolepky má vliv nadměrná vlhkost, mastnota a větší nerovnosti na zdi. Stejně tak pro dobrou přilnavost samolepek nejsou vhodné čerstvě natřené, vlhké a latexové povrchy včetně vodou omyvatelné výmalby. Výrobce doporučuje dodržet lhůtu minimálně 4 týdny od vymalování, aby došlo k řádnému vyschnutí podkladu.
    Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepky nedrží na zdi, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila napřímo a samolepky neposlala zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace nebo bychom vám aspoň doporučili již ověřené lepidlo Taposa, které bychom vám i bez ověření reklamace proplatili. S pozdravem, Tým Živá Zeď

samolepka byla přilepena dle rady, bubliny vymáčknuty, válečkem zatlačeno, do druhého dne upadla ,tak jsme ji přilepili izolepou a za ty peníze máme spíš plakát

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, vzniklá situace nás moc mrzí. Bohužel takto na dálku nejsme schopni ověřit, zda se jedná o vadnou samolepku nebo o špatný povrch stěny, na kterou se samolepky aplikovaly.
    Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na zdi, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila napřímo a samolepku neposlala zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace nebo bychom vám aspoň doporučili již ověřené lepidlo Taposa, které bychom vám i bez ověření reklamace proplatili. S pozdravem, Tým Živá Zeď

• Samolepky opravdu nedrží. Vše se muselo podlepit Herkulesem a zatím kupodivu drží. Ale na dlouho to asi nebude.

• Nedrží přilepené na zdi

Bohužel zboží,které jsem si objednal nedrží přilepené na zdi i když se jedná o malbu starší, jak je uvedeno v návodu. Musel jsem to podlepit,ale jen v místech , která nejsou průhledná , aby to nebylo vidět.

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, vzniklá situace nás moc mrzí. Bohužel takto na dálku nejsme schopni ověřit, zda se jedná o vadnou samolepku nebo o špatný povrch stěny, na kterou se samolepka lepila.
    Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na zdi, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámil napřímo a samolepku neposlal zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace. S pozdravem, Tým Živá Zeď

• Tepeta přišla pokládána některá místa odlepena, teď ji aspoň vyrovnávám snad bude drzet.

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, samolepky vždy zasíláme zabalené v ruličce. Pokud vám přišla samolepka nějakým jiným způsobem poskládána nebo přeložena či poškozena, musel to způsobit dopravce, od kterého jste měla možnost zásilku nepřevzít a sepsat s ním protokol. Za dopravce sice ručit nemůžeme, ale škoda, že jste nás nekontaktovala přímo, rádi vždy vycházíme zákazníkům vstříc a dopravce kontaktujeme také k vyřešení problému. K odlepení částí samolepky na některých místech z podkladu balení podle všeho došlo díky přeložení nebo nesprávné manipulaci se zásilkou dopravcem. Samolepka je z vinylového flexibilního materiálu, takže pokud není přímo protrhnutá, veškeré ohyby lze bez problémů vyhladit na daném podkladě tak, že nic nepoznáte. Věříme, že to tak dopadlo i ve vašem případě. S pozdravem Tým Živá Zeď

• Objednavka dorazila včas bohužel zboži nefunguje

Zakoupila jsem svítící hvězdičky, které po nasvícení mají svítit bohužel nefungují svítí ani na 5 minut měl to být dárek pro vnučku

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, že dle vašeho vyjádření hvězdičky nesplnily svůj účel. Hvězdičky můžou celý den pomalu absorbovat světlo, nebo se to dá urychlit umělým světlem, tedy lampa .... Svítí ale až po určité delší době, dokud plně neabsorbuje dané světlo. Svítivost samozřejmě závisí na tom, v jaké tmě se nachází. Zájem o tyto hvězdičky je veliký a tento produkt prodáváme po stovkách. Se stížností na nefunkčnost se ale setkáváme poprvé. Je samozřejmě možné, že se jedná o nekvalitní výrobek od našeho dodavatele, ale bohužel nejsme schopni to takto na dálku prověřit. Ať už byl důvod jakýkoliv, že hvězdičky nesvítí, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila napřímo a hvězdičky neposlala zpět k posouzení. Občasné reklamace se vždy snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace. S pozdravem, Tým Živá Zeď

• rychlé dodání
    • Nevím co jsme udělali někde špatně, vymalováno máme od prázdnin tak je zeď suchá a nemastná ale po 3 dnu se začal strom na různých místech odchlipovat.
    • balení přišlo srolované do ruličky pří odendání z folie se strašně kroutilo.

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, že dle vašeho vyjádření samolepka nesplnila svůj účel. Ve vámi uvedeném problému samolepka nedržela na daném podkladu, což ale mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale velký vliv na lepivost má vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. To vše bohužel nemůžeme z naší pozice posoudit, i když uvádíte, že zdi byly suché a nemastné. Ohledně balení zboží do ruličky je to jediná možnost, jak zasílat samolepku efektivně a neporušenou. U přeložené samolepky není garance, že po nalepení ohyby půjdou vyhladit a nezmizí a posílat samolepky rozložené ve formátu 90x60 cm, kdy si zákazníci většinou objednávají po 1-2 ks, by bylo velmi neefektivní a dost by se to bohužel i odrazilo na výsledné ceně dopravy, tedy i na celkové ceně pro zákazníka. Smotání samolepek do ruličky nemá žádný vliv na kvalitu samolepky, která je z vinylového pevného flexibilního materiálu. Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na podkladě, je škoda, že jste přímo nám tuto skutečnost neoznámil a samolepku neposlal zpět k posouzení. Tyto občasné typy reklamace se snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace. Tým Živá Zeď

• Zboží došlo velmi rychle
    • Stále se odlepuje

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, že dle vašeho vyjádření samolepka nesplnila svůj účel. Ve vámi uvedeném problému samolepka nedržela na daném podkladu, což ale mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale velký vliv na lepivost má vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 - 21 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. To bohužel nemůžeme z naší pozice posoudit. Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedrží na podkladě, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila napřímo a samolepku neposlala zpět k posouzení. Tyto občasné typy reklamace se snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace. Tým Živá Zeď

Samolepky nedrží na zdi.

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, že dle vašeho vyjádření samolepky nesplnily svůj účel. Ve vámi uvedeném problému samolepky nedržely na daném podkladu, což ale mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale velký vliv na lepivost má vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. To bohužel nemůžeme z naší pozice posoudit. Tyto informace včetně případného řešení extra lepidlem na naše náklady nebo rovnou vrácení a proplacení reklamovaného zboží jsme vám již dříve zaslali emailem, kdy jsme reagovali v co nejkratší možné době, tak jako řešíme všechny případné reklamace. Myslíme si, že jsme v dané záležitosti postupovali tak, jak každý zákazník požaduje, pokud bohužel dojde k situaci, že je zboží vadné nebo nevyhovuje, což se občas může stát. S pozdravem Tým Živá Zeď

zkušenosti špatné,špatně balené zboží

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, jak jsme vás i informovali emailem, všechny naše samolepky jsou z vinylového materiálu, tzn. že jsou pevnější a flexibilní. Jakékoliv případné pomačkání nebo ohyby způsobené přepravcem by neměly mít vliv na výslednou aplikaci samolepky na zeď nebo jiný podklad. Jestli není samolepka vyloženě hrubým způsobem natržená nebo porušená, tak pokud samolepku aplikujete na podklad a vyhladíte v průběhu lepení, máme dlouhodobou zkušenost, že všechny nerovnosti zmizí. Pokud i po nalepení samolepky není zákazník stále spokojen, může nás informovat a určitě vše vyřešíme k jeho spokojenosti. S pozdravem Tým Živá Zeď

• Po 20min samolepka spadla

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, že dle vašeho vyjádření samolepka nesplnila svůj účel. Ve vámi uvedeném problému samolepka nedržela na daném podkladu, což ale mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale velký vliv na lepivost má vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. To bohužel nemůžeme z naší pozice posoudit. Tyto informace včetně případného řešení extra lepidlem na naše náklady nebo rovnou vrácení a proplacení reklamovaného zboží jsme vám již dříve zaslali emailem, kdy jsme reagovali v co nejkratší možné době, tak jako řešíme všechny případné reklamace. Myslíme si, že jsme v dané záležitosti postupovali tak, jak každý zákazník požaduje, pokud bohužel dojde k situaci, že je zboží vadné nebo nevyhovuje, což se občas může stát. S pozdravem Tým Živá Zeď

• Obchod má rychlé dodání

Kvalita zboží je šílená, nalepili jsme obrázky dětem do pokoje a neustále se odlepují. Budu muset přilepit lepidlem.
    Už nikdy více nalepovací obrázky na zeď

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, je nám líto, že dle vašeho vyjádření samolepky nesplnily svůj účel. Ve vámi uvedeném problému samolepky nedržely na daném podkladu, což ale mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale doposud jsme se nesetkali s případem, kdy na zdi nedrželo více samolepek naráz od různých našich dodavatelů. Velký vliv na lepivost má vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepky nedržely na podkladě, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila napřímo a samolepky neposlala zpět k ověření reklamace. Tyto občasné typy reklamace se snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka v případě uznání reklamace. Tým Živá Zeď

• Nic

Nálepky druhy den padaly ze zdi!!!

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, moc nás mrzí, že samolepka nesplnila svůj účel. To, že nálepky ze samolepky nedržely na daném podkladu mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale velký vliv má i vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedržela na podkladě, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila a samolepku neposlala zpět k ověření reklamace. Tyto občasné typy reklamace se snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka zasláním nové samolepky nebo platby zpět. Tým Živá Zeď

Obchod byl špatný samolepku jsem nalepila a druhý den byla cela odlepena tak šla do koše.Vyhozený penize ....nedoporucuji.Řešení vidim namalovat si to barvickou na zeď .

Reakce obchodu Živá Zeď

Dobrý den, moc nás mrzí, že samolepka nesplnila svůj účel. To, že samolepka nedržela na daném podkladu mohlo způsobit více faktorů. Samozřejmě to mohl být vadný kus od našeho dodavatele, ale velký vliv má i vlhkost v daném prostředí nebo čerstvě vymalované zdi i po 14 dnech. Zeď by měla být také očištěna bez žádných mastnot a v některých případech hraje svoji roli i hrubost podkladu. Ať už byl důvod jakýkoliv, že samolepka nedržela na podkladě, je škoda, že jste nám tuto skutečnost neoznámila a samolepku neposlala zpět k ověření reklamace. Tyto občasné typy reklamace se snažíme řešit rychle a ke spokojenosti zákazníka zasláním nové samolepky nebo platby zpět. Tým Živá Zeď