Objednala jsem v pátek a dosud nedorazil,zítra to bude týden

Hezký den,

u vaší objednávky bohužel neevidujeme platbu. Prosím kontaktujte naše zákaznické oddělení.

Tým Zenco.cz

Velmi špatná a zdlouhavá komunikace, na telefonní linku se nelze dovolat, na chat nikdo nereaguje několik hodin. Po osmi dnech nemáme zboží ani fakturu, nechápu, co se děje, nikdo s námi nekomunikuje.

Vážený zákazníku,

pokud se k nám momentálně nemůžete dovolat nebo nereagujeme na Váš email, velice se Vám tímto omlouváme a moc prosíme o strpení. Kvůli enormnímu počtu objednávek může dojít ke zpoždění vaší objednávky a taky k zahlcení našeho zákaznického oddělení.

Vaše objednávka k vám vyrazila 11.11. a měla by již být v pořádku u vás.

Děkujeme za pochopení a trpělivost.
    Tým Zenco.cz

• Chybí komunikace. Zboží nedorazilo, poslala jsem dotaz, nebylo reagováno. Co oceňuji, alespoň z webu zmizela informace - na skladě a je tam nová informace dodání do 5 pracovních dnů. Objednávala jsem testy na coronu Hangzhou Singclean COVID-19 Antigen Test Kit Colloidal Gold 1

Objednávala jsem Hangzhou Singclean COVID-19 Antigen Test Kit Colloidal Gold testy na coronu, na webu bylo uvedeno, že mají skladem, obratem přišel email, že je vyprodáno a budou se snažit zboží získat. Na můj email po pár dnech, jak je to s mou objednávkou jsem žádnou odpověď nedostala. Byl sice víkend, ale takové firmy by měly reagovat i o víkendu myslím. Objektivně dodávám, že na jejich webu zmizela informace, že mají skadem a objevila se nová informace - dodání do 5 pracovních dnů.

Reakce obchodu Zenco

moc se omlouváme za způsobené komplikace. Z důvodu velké poptávky po testech nyní může dojít k dočasnému vyprodání a následně zpoždění dodání objednávky. Vaše zboží bude odesláno ihned po naskladnění. V případě dotazů se v současné době neváhejte obrátit na naši infolinku pro rychlejší vyřízení dotazu.

Děkujeme za pochopení.