• Super komunikace se zákazníky, dotazy vyřizují ihned.

Milá paní Jaroslavo,

děkujeme za zpětnou vazbu. Našich zákazníků si velice vážíme, proto milá, věcná a upřímná komunikace je základem.
    Kdykoliv se na nás obraťte, jsme tady pro Vás.
    Zdravýkoš.cz

Byl to ji po druhé vynikající nákup u vás, jsem velmi spokojená a přeji vám ať vám to tak funguje i nadále. Děkuji!

Milá paní Jelenová,

moc si vážíme Vašich slov. Největší satisfakcí pro nás je, že se k nám opětovně vracíte.
    DĚKUJEME VÁM a těšíme se na příště. Zdravýkoš.cz

Byl to můj první nákup a velká spokojenost.

Milý pane Antone,

Vaše velká spokojenost je i naší spokojeností. Děkujeme za hodnocení. Přejeme Vám hezký den, Zdravýkoš.cz

• Pohodový a rychlý obchod.

Milý pane Martine,

děkujeme za zpětnou vazbu. Až Vám naše YUZU plné vitamínů bude docházet, nezapomeňte doplnit zásoby :-) Mějte se krásně, přejeme hodně zdraví a VITAMÍNU Cééé :-) Zdravýkoš.cz

Vše v poradku

Milá paní Ivo,

pevně věříme, že dárkové koše potěšily všechny obdarované. Tešíme se s Vámi na příště, Zdravýkoš.cz

Jsem velice spokojena

Milá paní Evo,

až Vám všechny chutné oříšky a jedinečné YUZU bude docházet, tak honem zpět doplnit zásoby na Zdravýkoš.cz. Jsme tady pro Vás, Lenka

Rychlé dodání, příjemné ceny a pěkný výběr.

Vážený zákazníku,

jsme rádi, že jste potěšen našimi službami. Těšíme se na Vás na příště, Zdravýkoš.cz

• milá komunikace, flexibilita, pěkné produkty, vždy v topu

Vážená paní Naďo,

pokud si budete přát pro své kolegy či obchodní partnery zpracovat jakýkoliv balíček ve Vámi stanoveném rozpočtu, stačí nám napsat. Vše pro Vás připravíme :-) Pevně věříme, že kornouty s oříšky potěšily všechny obdarované.
    Krásné VÁNOCE A HODNĚ ZDRAVÍ, Zdravýkoš.cz

• Jsem spokojená jao vždy.

Milá Janičko,

děkujeme za důvěru a věrnost. Ať Vám zdravé mlsání uspokojí Vaše chuťové pohárky a YUZU se zázvorem dodá potřebnou dávku vitamínu C. Budeme rádi, když se na nás opět obrátíte.
    Přejeme hodně zdraví a vše nejlepší, Zdravýkoš.cz

• široký sortiment
    • rychlá expedice

Nakupuji opakovaně vyzkoušené produkty. Občas se mi stane, že když zkusím některý nový, tak není chuťově dobrý. Je potřeba to vyzkoušet. Ale jak sortiment, tak i rychlost expedice je povětšinou v pořádku. I proto se vracím.

Milý ověřený zákazníku,

mockrát děkujeme za Vaší důvěru a věrnost. Velice si toho ceníme. Váš mlsný jazýček není vždy lehké uspokojit, ale jsme rádi, že se vždy domluvíme.
    Mějte se krásně, užijte si krásné vánoční svátky a do roku 2023 přejeme hlavně pevné zdraví. Zdravýkoš.cz

• Snadná obejdnávka
    • Rychlé dodání

Vybrali jsme hezký zdravý dárkový balíček a jsme spokojení, jinde bychom jej nejspíš nepořídili. Dodání do pár dní. Prima :)

Milá paní Terezko,

Vaše slova a spokojenost nás moc těší. Pevně věříme, že vitamínový balíček s lahodným YUZU udělal radost a potěšil obdarovaného.
    Krásné vánoční svátky Vám a celé Vaší rodině přeje Zdravýkoš.cz

• rychle dodáno bez problémů

Milá paní Hano,

děkujeme za doporučení. Až budete s YUZU na dně a po oříškách se jen zapráší, tak se na nás obraťte :-) Jsme tady pro Vás.
    Krásné a poklidné vánoční svátky přeje Zdravýkoš.cz

Rychlé doručení.

Milý ověřený zákazníku,

děkujeme za doporučení. Pevně věříme, že testování zdraví proběhlo v pořádku a jste FIT a v plné kondici.
    Přejeme Vám pevné zdraví, Zdravýkoš.cz

rýchle dodanie, bezproblémová informovanost , balíček aj krásne zabalený.

Milá Silvio,

HODNĚ ZDRAVÍ přejeme nejen v podobě Vámi objednaného vitamínového balíčku. Budeme velice rádi, když nám zachováte svou přízeň.
    HODNĚ ZDRAVÍ, přeje ZDRAVÝKOŠ.CZ

Nakupování bylo intuitivní a v pohodě , produkty dorazili v pořádku a ve stanoveném termínu.

Mockrát děkujeme, Bobku.
    Vaše pohoda při nakupování u nás je pro nás velkým potěšením :-) Těšíme se s Vámi na příště.
    Krásné VÁNOCE, Zdravýkoš.cz

rychlé dodání

Ahoj Ilko,

díky za doporučení. Pevně věříme, že dávka vitamínu v podobě dárkového balíčku udělala radost :-)
    Přejeme hodně zdraví, Zdravýkoš.cz

Zboží bylo doručeno rychle, kvalitně zabalené.

Milá paní Ivanko,

100% a 5* .....moc moc děkujeme a těšíme se s Vámi na příště. Užijte si krásnou zimu.
    Zdravýkoš.cz

Výborný obchod, rychlé dodání.

Dobrý den, Haničko,
    krásné hodnocení jste nám napsala, moc si toho vážíme. Pevně věříme, že i ostatní vyzkouší "výborný obchod".
    Děkujeme a přejeme Vám vše dobré, Zdravýkoš.cz

V pořádku, doporučuji.

Milá paní Lesano,

mockrát Vám děkujeme za Vaše doporučení a přejeme Vám klidné a pohodové vánoční svátky.

• Rychlé doručení

Milá paní Hanko,

mockrát děkujeme za doporučení a Vaše slova. Budeme rádi, když nám zachováte svou přízeň.
    Přejeme Vám hezké vánoční svátky, Zdravýkoš.cz