+ Rychlé dodání
Milý Pavle,
moc díky za Vaše slova a čas, který jste si našel na hodnocení našeho obchodu.
Zdravýkoš.cz -
- Nakupuji zde přírodní doplněk na cholesterol jsem spokojená.
Vážená paní Miládko,
děkujeme za Vaše slova. Přejeme Vám pevné zdraví. Zdravýkoš.cz -
Vše OK, vstřícné a příjemné jednání.
DĚKUJEME, DĚKUJEME, DĚKUJEME. ZDRAVÝKOŠ.CZ
S nákupem jsem byla opravdu MOC spokojená. Velmi rychlé a vstřícné jednání. Správní lidé na správném místě. Moc děkuji.
Milá Zuzko,
Vaše spokojenost je i naší spokojeností. Budeme rádi, když nám zachováte svou přízeň. Těšíme se s Vámi na příště.
Mějte se krásně, Zdravýkoš.cz -
Rychlé vyřízení zakázky, naprostá spokojenost.
YVONKO,
MOCKRÁT DÍKY ZA DOPORUČENÍ A 100%. POMÁHÁTE NÁM K ZÍSKÁNÍ DALŠÍCH ZÁKAZNÍKŮ.
DĚKUJEME, ZDRAVÝKOŠ.CZ -
Jste super at se vam daří
Tome,
DĚKUJEME A PŘEJEME I VÁM, AŤ SE VÁM DAŘÍ :-) ZDRAVÝKOŠ.CZ -
Rychlá a vstřícná komunikace, okamžité řešení doručení zásilky s ohledem na velikost, doručení v den, kdy jsem potřebovala. Velmi pěkné dárkové koše/krabice.
Milá Kláro,
z celého srdce děkujeme za Vaše slova. Budeme rádi, když nám zachováte svou přízeň.
Krásný den, Zdravýkoš.cz -
vše na jedničku
Milá Míšo,
mockrát děkujeme za hodnocení a jedničku, kterou jste nám dala :-) Moc nás to těší.
Věříme, že dárkové koše potěšily všechny obdarované.
Těšíme se s Vámi na příště, Zdravýkoš.cz -
Vše v pořádku a mějte se hezky !
Reakce obchodu Zdravykos.cz
Ondro, děkujeme. Mějte se krásně a kdykoliv se na nás obraťte. Zdravýkoš.cz
Přehledná komunikace, rychlé dodání,
perfektně zabaleno - spokojenost!Reakce obchodu Zdravykos.cz
Milá Leničko,
jste moc laskavá, že jste nám věnovala čas a ohodnotila naší práci. Až budete mít pocit, že sklenice s YUZU je již skoro prázdná, napište nám, doplníme Vám zásoby zdraví :-)
Yuzu je vyroben z čerstvých Yuzu citrusů, obsahuje včelí med, má vysoký obsah vitamínu C, je bez kofeinu, bez lepku, bez přidaných barviv, bez laktózy a neobsahuje geneticky modifikované organismy. Obsahuje 173% doporučené denní dávky vitamínu C v jedné polévkové lžíci.
Děkujeme a přejeme Vám hodně zdraví, Zdravýkoš.cz -
- Rychle doručení. Balíčky vypadaly opravdu hezky.
Milá paní Miluše,
děkujeme za důvěru. Pevně věříme, že vsechny dárkové koše udělaly radost obdarovaným. Mějte se krásně, těsíme se s Vámi na příště. Zdravýkoš.cz -
- Dobré ceny a rychlé dodání.
- Nic.
Vážený pane Mirku,
posíláme jeden recept na drink s YUZU :-) Až Vám dojdou zásoby, rádi Vám je doplníme. Zdravýkoš.cz
Aperitivní koktejl YUZU BITTER BREEZE, který v sobě skrývá harmonii mezi hořkou a citrusovou chutí s nezaměnitelným závěrem yuzu.
Ingredience
2 lžičky Zdravý YUZU tea
4 cl grepového džusu
10 cl toniku
plátek grepu na ozdobení
Výroba
Dávkujeme 2 lžičky Zdravý YUZU Tea do vinné sklenice. Sklenici naplníme kostkovým ledem. Postupně dávkujeme grepový džus a Tonik. Dobře promícháme a ozdobíme plátkem čerstvě ukrojeného Grepu. -
Perfektní, rychlé vyřízení objednávky
DĚKUJEME VÁM ZA 100% A 5 *, ZDRAVÝKOŠ.CZ
Perfektní, okamžitá doodávka, jednoduchý systém.
Janičko,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Je to pro nás důležité a také důležité pro nové zákazníky. Těšíme se s Vámi na příště, Zdravýkoš.cz -
rychlé vyřízení objednávky, dobrá komunikace z obchodu
Paní Janičko,
děkujeme za hodnocení naší práce. Vybrala jste si ten nejlepší produkt na trhu. Yuzu je vyroben z čerstvých Yuzu citrusů, obsahuje včelí med, má vysoký obsah vitamínu C, je bez kofeinu, bez lepku, bez přidaných barviv, bez laktózy a neobsahuje geneticky modifikované organismy.....a až Vám dojde, ochutnejte třeba se zázvorem...teď na podzim se bude hodit :-)
Přejeme hodně zdraví, Zdravýkoš.cz -
- Rychlost a dáreček...potěšil..
Milá paní Dagmar,
vaše rozmanitá objednávka nám udělala velikou radost. YUZU si vychutnejte ledově vychlazené nebo teplé pro zahřátí. Oboje chutná fantasticky. A až Vám zásoby dojdou, obraťte se na nás. Vše Vám doplníme :-)
Zdravýkoš.cz -
Super darkove balicky. Vyberete kazdemu :)
Milá Terezie,
těší nás Vaše radost a doporučení. Budeme rádi, když se na nás opět obrátíte.
Přejeme Vám krásný den, Zdravýkoš.cz -
Paní Miládko,
jste laskavá, že jste nám udělila 100% a 5*. Vaše doporučení určitě pomůže k novým zákazníkům na Zdravýkoš.cz. DĚKUJEME. -
Byla jsem velice spokojená . Setkala jsem se s velkou ochotou , na všem se dalo domluvit . Určitě se zase někdy vrátím :o)
Reakce obchodu Zdravykos.cz
DĚKUJEME. VELICE SI VÁŽÍME VŠECH NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ, TĚŠÍ NÁS VAŠE SPOKOJENOST.
MĚJTE SE KRÁSNĚ A V BUDOUCNU SE NA VÁS OPĚT TĚŠÍME. ZDRAVÝKOŠ.CZ -
Obchod doporučuji všemi deseti. Potřebovala jsem koš hodně narychlo, vlastně během pár hodin a koš byl dost velký. Ve všem mi bylo vyhověno a koš byl úžasný!!
Moc děkuji!!Reakce obchodu Zdravykos.cz
Milá paní Hanko,
mockrát děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vám mohli vyjít vstříc :-) A ještě více nás těší Vaše slova.
Budeme rádi, když se na nás opět obrátíte. Přejeme hezké léto plné zážitků, Zdravýkoš.cz