• Rychlost dodání

Vše super

• Spolehlivost, rychlost dodání zboží. Vždy velká spokojenost

Zatím jsem nakupoval u Vás asi třikrát. Vždy sušené fíky , které má celá naše rodina moc ráda.....
    Vždy jsem byl velice spokojen a myslím si , že Vaše firma je zárukou dobré kvality zaslaného zboží , což je u potravin velmi důležité.
    U fíků trochu sázím na proklamovaný zdravotní efekt.
    Za dosavadní dodávky děkuji a pokud mě v tom nezabrání vyšší moc , budu
    Vás oslovovat i nadále.....Moravec Blansko

Dobrý den, pane Moravče,

velmi děkujeme za Vaši milou a obsáhlou recenzi i za Vaši opakovanou přízeň. Jsme rádi, že sušené fíky chutnají Vám i celé rodině a oceňujete i jejich zdravotní přínosy. Jak se říká: „Zdraví máme jen jedno,“ a my se snažíme nabízet jen to nejlepší, abyste si mohl/a bez starostí pochutnat.

Moc si vážíme Vaší důvěry i slov chvály. Budeme se těšit na Váš další nákup a doufáme, že i příště splníme Vaše očekávání. Pokud byste kdykoli potřeboval další informace či radu, jsme tu pro Vás.

• Rychlost, ochota

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc Vám děkujeme za Vaši recenzi a za to, že oceňujete naši rychlost a ochotu. Jak se říká: „Kde je vůle, tam je cesta,“ a my se snažíme, aby byl nákup u nás vždy co nejpohodlnější a nejpříjemnější. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

• vše výborné

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že Vám vše připadalo výborné. Jak se říká: „Dobré zboží se chválí samo.“ Budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště a věříme, že budete opět spokojen/a.

Tým Zdravoslav

Rychlé dodání a výborné zboží

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc Vám děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že oceňujete rychlé dodání i kvalitu zboží. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

• Super

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená, a těšíme se na Vaši další návštěvu!

rychlý, kvalitní zboží

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste spokojen/a s rychlostí doručení i kvalitou zboží. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

VŠE SUPER

Dobrý den, nikkore,

moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen/a, a těšíme se na Vaši další návštěvu!

• příznivá cena
    • rychlé dodání
    • kvalita čokolády
    • neobjednávat PŘEKVAPENÍ

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

děkujeme Vám za Vaši recenzi i doporučení našeho obchodu. Těší nás, že oceňujete příznivou cenu, rychlost doručení a zejména kvalitu čokolády. Mrzí nás, že “PŘEKVAPENÍ” nesplnilo Vaše očekávání – vážíme si každé zpětné vazby, která nám pomáhá vylepšovat naše služby i sortiment.
    Pokud budete mít kdykoli dotazy či přání, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Tým Zdravoslav

objednané arašídy v cukru jsou žluklé a cukrová poleva opadaná
    mandle v karamelu jsou nechutné
    arašídové hrudky ve slaném karamelu jsou žluklé

Vážená paní Fliegerová,

děkujeme za Vaše hodnocení, i když nás samozřejmě velice mrzí, že máte negativní zkušenost. Rádi bychom zdůraznili, že u žádného z Vámi zmíněných produktů jsme za celý letošní rok nezaznamenali jedinou reklamaci, a proto nás překvapuje, že z celé objednávky Vám nevyhovovalo vůbec nic.

Naše arašídy, mandle a všechny další oříšky balíme vždy maximálně dva týdny před expedicí, aby k Vám dorazily co nejčerstvější, a vše navíc pečlivě kontrolujeme. Na veškeré zboží poskytujeme záruku kvality a v případě jakéhokoli problému jej vždy rádi vyřešíme v rámci reklamace.

Jak se říká: „I mistr tesař se někdy utne.“ Pokud tedy došlo k výjimečné situaci, neváhejte se nám ozvat, abychom Vám mohli vyjít vstříc a najít řešení k Vaší spokojenosti.

Přejeme Vám krásné Vánoce a pevné zdraví do nového roku.

Super

Dobrý den, Honzo,

děkujeme za skvělé hodnocení! Máme radost, že jste spokojen s rychlostí doručení i našimi službami. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště.

Tým Zdravoslav

Vše jak má být, spokojenost

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste se vším spokojen a vše proběhlo tak, jak má. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

• Vše super

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů. Těší nás, že jste spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

OK

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc děkujeme za Vaši stručnou, ale velmi pozitivní zpětnou vazbu. Jak se říká: „V jednoduchosti je krása.“ Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Tým Zdravoslav

rychle doruceni , zbozi kvalitni chutne

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že oceňujete rychlé doručení i kvalitu našich produktů. Jak se říká: „Dobré zboží se chválí samo,“ a jsme rádi, že jste spokojen/a.

Tým Zdravoslav

Snadné objednání, rychlé doručení a výborná kvalita - mňam.

Reakce obchodu Zdravoslav.cz

moc děkujeme za Vaši milou recenzi. Těší nás, že oceňujete snadné objednání, rychlé doručení i výbornou kvalitu našich produktů. Jak se říká: „Co je dobré, to se chválí samo,“ a nás opravdu těší, že jste spokojen/a.

Tým Zdravoslav

V obchodě je velký výběr všech možných směsí oříšků a jiných pochutin. Zboží bylo velmi rychle dodáno a cenově je opravdu super. mohu všem doporučit.

Dobrý den, paní Moniko,

děkujeme za skvělou recenzi. Máme radost, že oceňujete velký výběr oříškových směsí a dalších pochutin, rychlé dodání i příznivé ceny. Jak se říká: „Kdo hledá, najde,“ a my jsme rádi, že jste u nás našla to pravé ořechové.

Děkujeme, že nás doporučujete, a těšíme se na Vaši další návštěvu!

Všechno super

Dobrý den, Antoníne,

moc děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byl se vším spokojen. Jak se říká: „Spokojený zákazník je nejlepší vizitkou,“ a my jsme rádi, že jste si u nás dobře nakoupil.