Spokojenost
- Kvalita na vysoké úrovni
Rychlost,kvalita produktů super
- Z obchodem ZDRAVOSLAV jsem spokojen - využívám služeb obchodu cca rok a bezproblému.
- xxx
Obchod mohu jen doporučit.
Nemám nikdy žádný problém.
Spokojenost
- vždy vše v pořádku
Rychle doručené, vše OK
- Absolutně bez problémů-vše super.
Skvělý obchod, skvělé produkty
Objednávka vyřízena v krátkém čase, zboží dorazilo v pořádku. Obchod doporučuji.
- rychlá , dobrá komunikace s obchodem.
- blízkost
Včasné dodání, vstřícné vyřízení objednávky, skvělé produkty a skvělý obchod. Maximální spokojenost. Doporučuji všem.
Krásné ořechy, dokonale zabaleno, opet si objednam.
- Přišla mi “částečně špatně “ nebo nepřesná objednávka !
- Dle meho názoru vyřízení a odeslání trvalo příliš dlouho a poslali něco jiného než bylo na obrázku v nabídce
V pátek 29.11.jsem udělal objednávku s okamžitou platbou, v úterý 3.12. mi přišla zpráva,že zpracovávají platbu,že děkují za objednávku a zboží, že odešlou ve středu. Za mě kupuji velmi často, tak 1-2 někdy i 3 krát týdně, informace od obchodu nejslabší a za mě dlouhá doba než něco zaregistruji, a to jsem zvědav, jak budou stíhat o svátcích
Datle medjool (královské) ,kupuji každým rokem, 5 kilové balení, ale tyhle jsou nejhorší co jsem měl. Navíc jsem dostal jiné balení než na obrázku. Misto krabice 5ti kilovým balením jsem dostal 5 ks sáčků po 1 kile. Tady na nákupy se už vracet nebudu ! Koupil jsem i v konkurenčním obchodě přesně tohle 5 kilové balení jak měli na fotce, sice o něco dražší, ale ta chuť byla úplně někde jinde ! A jsou i větší a šťavnatější… kdybych věděl,že mi pošlou něco jiného než nabízejí, nekoupil bych zde !! -
Kvalita,dobře zabaleno.
Vše ok..
Rychlé a návykově dobré....
- Velký výběr kvalitních produků, expresní doručení a příjemné slevy pro stálé zákazníky:))
S obchodem jsem maximálně spokojená..