• Rychlé dodaní

Maximální spokojenost.

• Velký výběr
    • Komunikace
    • Ochota

Velký výběr zážitků, skvělá komunikace a ochota pomoci a věřím, že i zážitek bude fajn a proběhne bez problémů.

Reakce obchodu Zážitky.cz

moc děkujeme za milou recenzi, která nám udělala radost. :) Věříme, že se zážitkem nebudou žádné komplikace a obdarovaný si ho pořádně užije!

Za celý tým Zážitků.cz zdraví Lucie

Přehledná nabídka

• Rychlost, kvalita dodani

• přehledný web s nabídkami, rychlé jednání
    • cena se mi jeví trochu víc nadsazená

rychlost a přehlednost

• skvělé
    • hezké dárkové balení
    • výběr pojištění, storna, natáčení videa, aj
    • věčer objednáno, ráno předáno dopravci

Se vším jsem spokojená

• Obdarovaná sa veľmi potešila zážitkovému poukazu.
    • Výhodou je, že si môže vybrať zážitok podľa svojich predstáv.
    • Zázitkový poukaz aj s venovaním bol obratom odoslaný na email.

Skvělá kombinace, možnost výměny, spokojenost.

• Rychlé jednání, poukaz dorazil prakticky hned. Služba-zážitek proběhl.
    • Chybné informace u zážitku - bylo uvedeno, že v autě Porsche obdarovaný může svézt dva spolucestující, a že připojištění nulové odpovědnosti za škodu stojí ca 500kč. Teprve na místě jsme zjistili, že se do auta další dva spolujezdci nevejdou a že připojištění stojí 1000kč.

Reakce obchodu Zážitky.cz

celou situaci jsem prověřovala u samotného instruktora zážitku a bylo mi sděleno, že vybraný vůz Porsche 911 byl v daný den bohužel mimo provoz a tak Vám byla nabídnuta jízda v lepším voze, který je o 1 milion dražší než původní vůz, je také novější a výkonnější.

Občas se to na místě konání zážitku bohužel stává, že v provozu někdo auto vyřadí a tak se jízdy ten den nemohou odjezdit a auto musí do servisu. Proto mají instruktoři nachystanou přívětivější náhradu supersportu, který je po většině případů bohužel jen pro dvě osoby.

Prověřovala jsem také cenu havarijního pojištění, kde došlo k navýšení cen. O tomto nás instruktoři bohužel zavčas neinformovali, jinak bychom Vám tuto informaci sdělili s dostatečným předstihem.

Děkujeme Vám za toto upozornění, u instruktorů jsme to ověřili a upravili na našem webu, aby v budoucnu nedošlo k nějakému nedorozumění.

Omlouváme se Vám za způsobené komplikace.

Za celý tým Zážitků.cz zdraví Lucie

• Ochotně pořadí a pomůžou najít vhodný termín.

Úžasný, vstřícný a profesionální přístup operátorky. Poradili a pomohli nám najít vhodný termín i lokalitu, tak jak nám to nejlépe vyhovovalo. Ochotně pomohli vyřešit i moje zaváhání při objednávce, takže vše nakonec dopadlo na jedničku. Kamarád, pro kterého jsme seskok objednali, byl nadšený. Toto je moje druhá zkušenost a opět naprostá spokojenost.

Dobrý den, Tomáši,
    děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byl s naším zákaznickým servisem spokojen a že si obdarovaný seskok náležitě užil :). Těšíme se, až se opět setkáme při nějakém dalším zážitku :).
    Za celý tým Zážitkářů zdraví Kateřina

Rychlost, spolehlivost

• Vše proběhlo rychle a bezproblémově.

• Skvělý přístup zprostředkovatelské agentury
    • Skvělý přístup na letišti
    • Velmi dobrý a rozumný pilot (jako bývalý pilot mohu posoudit)

Naprostá spokojenost nejen se zprostředkováním zážitku, ale i s jeho realizací.
    Vřele DOPORUČUJI

Dobrý den, Roberte,
    děkujeme za milou zpětnou vazbu, udělal jste nám neskutečnou radost :-). Moc nás těší, že jste si svůj zážitek tak užil.
    Ať se Vám daří a budeme se těšit na shledání u dalších zážitků.
    Za celý tým Zážitkářů zdraví Vendula

• Velmi rychlé jednání a doručení

• Rychlost, průběžné informace o stavu objednávky
    • Žádná

Je to svatební dárek