Vše v nejlepším pořádku.
Ochota a pružnost obchodu.
Dobrý den Jano,
díky moc za zpětnou vazbu, jsme rádi, že k vám balíček v pořádku doputoval.
Za celý tým Zážitkářů přeji krásný den.
Libuše -
Zboží dorazilo hned a v pořádku. Jsem spokojená.
Dobrý den paní Irynek,
moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
Krásný zbytek dne přeje tým Zážitkářů -
- Dobré nabídky, perfektní vyřízení
Dobrý den Jarko,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme moc rádi, že jste mezi zážitky našla ten pravý, doufáme, že udělá velikou radost.
Ze Zážitků zdraví Libuše -
Objednávala jsem poprvé tak nemohu soudit výhody či nevýhody
Zmatky pri placeni kartou
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, pokud byste si našla chvilku času a dala nám vědět, co přesně při platbě kartou nebylo v pořádku, moc to oceníme a pokusíme se napravit.
Každopádně doufáme, že zážitek udělá radost.
Ze Zážitků zdraví Libuška -
- Telefonicky bylo domluveno, že zařídí čtyři termíny v jednom dni po sobě jdoucí. Zakoupila jsem 4 poukazy na zážitek a druhý den přišly potvrzené termíny. Super spolupráce.
Dobrý den Dano,
díky moc za milou zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že vše proběhlo dle vašich představ a třeba se "potkáme" u dalších zážitků. :)
Za tým Zážitkářů zdraví Libuška -
+ široká nabídka, rychlá odezva, rychlé dodání
Dobrý den Petře,
děkujeme moc za zpětnou vazbu. Doufáme, že zážitek udělá radost ať už vám, nebo obdarovanému.
Přejeme krásný zbytek dne.
Libuška, Zážitky.cz -
- Skvělý přístup personálu
- Po celou dobu perfektní uvolněná atmosféra
Oba dva jsme měli celkem obavy, jestli to zvládneme. Vzhledem k přístupu personálu jsme hned po příchodu přestali myslet na obavy a bez problémů jsme si skočili. Určitě se s pány uvidíme znovu a na vyšším skoku.
Dobrý den Martine,
děkujeme moc za Vaši zpětnou vazbu, máme velkou radost, že jste si zážitek užili se vším všudy, a že vše probíhalo na jedničku. Pokud byste chtěli příště vyzkoušet vyšší skok, doporučujeme seskok z jeřábu (https://www.zazitky.cz/bungee-z-jerabu).
Ze Zážitků zdraví Libuška -
Byla jsem zklamaná, že test obsahoval stejné otázky jako předešlý týden. Hned na začátku druhého okruhu jsme kvíz ukončili a tak jsme nevyužily poukaz plnohodnotně.
Reakce obchodu Zážitky.cz
mrzí nás, že jste nebyli se zážitkem plně spokojení. Nejsme si zcela jistí, jak myslíte to, že test obsahoval stejné otázky jako předešlý týden, kvíz je určen pro jedno využití. Ač se otázky proměňují, nemusí to být tak často.
Rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme moc za zpětnou vazbu.
Zdraví Libuška ze Zážitků -
Dostala jsem poukázku jako dárek, ale nabízené zážitky jsou nesmyslně předražené. Nikdy bych si dobrovolně nevybrala takový nesmyslný obchod!
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Ač nás mrzí, že s našimi službami nejste spokojená, doufáme, že si zážitek přeci jen užijete.
- Rychlé jednání, bezproblémová komunikace
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme moc za recenzi. Doufáme, že zážitek vykouzlí úsměv na tváři vám, případně obdarovanému. :)
- Přehledné, spolehlivé, rychlé jednání
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že vše proběhlo hladce. Doufáme, že i samotný zážitek si užijete na 100 %.
Úplná spokojenost
Dobrý den Majko,
děkujeme za hodnocení, jsme moc rádi, že vše proběhlo na jedničku.
Mějte se fajn.
Libuška ze Zážitků -
Dobrý den Markéto,
děkujeme za vaše hodnocení. Doufáme, že zážitek udělá velkou radost.
Za tým Zážitkářů zdraví Libuška -
- pro mé chlapy je to dobrý nápad. Snad si to užijí.
Dobrý den paní Klímová,
děkujeme za zpětnou vazbu, i my doufáme, že dárek udělá velkou radost.
Za tým Zážitkářů zdraví Libuška -
Nakupovala jsem poprvé. Vše proběhlo v pořádku a dorazilo brzo.
Obdarovaný je nadšený.Reakce obchodu Zážitky.cz
Dobrý den Bobeši,
děkujeme moc za vaši recenzi, jsme rádi, že zážitek udělal radost vám i obdarovanému.
Za celý tým Zážitkářů zdraví Libuška -
- rychlé jednání a doručení
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Doufáme, že dárek udělá vám, případně obdarovanému velkou radost.
Zdraví,
Libuška ze Zážitků -
objednal jsem termín zážitku, ale ještě mě nepřišel potvrzen
Dobrý den Jaroslave,
moc nás mrzí, že nejste s našimi službami spokojen. Požadavek na rezervaci jste si zadal v neděli 3.11., kolegyně se k jejímu vyřizování dostaly hned v pondělí 4.11., Vámi poptávaný termín ověřujeme u poskytovatele zážitku. Prosíme o chvíli strpení, než nám poskytovatel termín potvrdí. Hned poté Vám zašleme potvrzení rezervace na e-mail.
Zdraví,
Libuška za celý tým Zážitkářů