Fantasticky rychlé doručení
Reakce obchodu Zážitky.cz
moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že k vám balíček doputoval během chviličky a doufáme, že i samotný zážitek bude skvělý.
Za tým zážitkářů zdraví Libuška -
- Rychle a bez problémů.
Dobrý den Iveto,
moc děkujeme za hodnocení. Doufáme, že zážitek udělá velkou radost, ať už vám nebo obdarovanému.
Přejeme krásný den a zážitkům zdar.
Za celý tým zdraví Libuška -
- rychlé vyřízení
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme moc za pozitivní zpětnou vazbu a doufáme, že se třeba v budoucnu potkáme u dalších zážitků. :)
Za celý tým Zážitkářů zdraví Libuška -
hodnotím kladně, na tel. dotaz, kdy jsem měla problém s vyplněním mě paní ochotně poradila s dodatkem , že mohu zavolat kdybych měla ještě problém, nebo potřebovala poradit
Dobrý den Pavlíno,
moc děkujeme za kladné hodnocení, taková zpětná vazba udělá vždy radost celému týmu. Doufáme, že i zážitek si Vy, nebo obdarovaný moc užijete.
Ze Zážitků zdraví Libuška -
- Rychlé jednání
Jsem velmi spokojená
Dobrý den Helo,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Doufáme, že si Vy nebo obdarovaný zážitek moc užijete. Kdybyste si našla chviličku na to a dala nám vědět, co můžeme zlepšit, aby byla Vaše spokojenost 100%, budeme moc rádi.
Přejeme krásný zbytek dne.
Ze Zážitků zdraví Libuška -
- Rychlé a seriozní jednání
Dobrý den Gustave,
díky moc za recenzi, pozitivní zpětná vazba celý náš tým vždy moc potěší. :) Doufáme, že zážitek udělá minimálně stejně velkou radost.
Mějte se krásně a třeba se v budoucnu potkáme u dalších zážitků.
Zdraví Libuška -
Výjimečný zážitek poskytovaný profesionály, kteří tandemy skáčou mnohokrát denně. Fotky ze zážitku a krásné video jsme měli ještě ten samí den.
Dobrý den Jiří,
moc rádi slyšíme, že jste si tento parádní zážitek užili a máte na něj krásné vzpomínky.
Přejeme hezký den a třeba se v budoucnu setkáme u dalších zážitků.
Zdraví Libuška ze Zážitků -
Celková spokojenost, téměř okamžité doručení, nemám žádné výhrady.
Děkuji!Reakce obchodu Zážitky.cz
moc děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jste byla s objednávkou spokojená a třeba k nám zavítáte i pro další zážitky.
rychlé doručení
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme moc za pozitivní hodnocení. Doufáme, že zážitek potěší Vás nebo obdarovaného, a že k nám třeba ještě někdy zavítáte.
Včasné vyřízení a dodání
Reakce obchodu Zážitky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že proces objednávky nebyl 100%, kdybyste si našla pár minut a napsala nám, co nebylo s objednávkou v pořádku, budeme moc vděční (náš e-mail: [email protected]).
Zá Zážitky přeje hezký den Libuška -
- Super, když se dá poukaz připojistit na vrácení do 30/60 dní
- Taky jde pojistit i Storno, když např. před seskokem vzniknou zdravotní problémy
Já kupoval kurz a seskok s padákem v Prostějově. Je velký výběr lokalit a termínů.
Dobrý den Jirko,
moc Vám děkujeme za tak milou zpětnou vazbu. Doufáme nicméně, že ani jednu z nabízených služeb nebudete muset využít a zážitek udělá obdarovanému radost. :)
Mějte se moc fajn, třeba se v budoucnu potkáme u dalších zážitků.
Čekáme
Dobrý den Míro,
mohli bychom se zeptat, co přesně nebylo s objednávkou v pořádku? Vidíme, že jste zvolil dodání elektronicky e-mailem a poukaz Vám byl do pár minut zaslán. Pokud poukaz v e-mailu nevidíte, zkontrolujte prosím složku spam. Pokud ani tam e-mail s poukazem nenajdete, napište nám ([email protected]) nebo zavolejte (222 313 010) a zkontrolujeme, zda jste zadal správný e-mail, případně zašleme poukaz znovu.
Zdraví Vás Libuška ze Zážitků -
- možná platba benefitními poukazy
- rychlá komunikace
- Komplikovanější rezervace termínu - občas se zobrazily na webu, občas jsem musel zavolat
Reakce obchodu Zážitky.cz
moc děkujeme za Vaši recenzi. Víme, že s termíny je to občas komplikovanější a usilovně pracujeme na zlepšení. Každopádně doufáme, že jste si jízdu ve formuli užil, a že k nám třeba pro nějaký zážitek znovu zavítáte.
Bez problémů
- velký výběr
- krásné dárkové balení
- delší doba dodání
Vse v poradku, zazitek probehl bez problemu
Jízda zatím nebyla realizována , ale dlouhodobě s tímto obchodem mám dobré zkušenosti.
Velký výběr zážitků
Dobrý den Pavle,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud byste si našel ještě pár minut času a dal nám vědět, jak bychom mohli naše služby zlepšit tak, aby byly 100%, budeme moc rádi. Napsat nám můžete na náš e-mail [email protected].
Přejeme krásný zbytek dne.
rychlé jednání
- Rychlé potvrzení termínu