Super obchod - doporučuji.
- široká nabídka přírodních doplňků stravy
- rychlé dodání
Doporučuji!
Zajímalo by mě,proč doručování tak dlouho trvá.Vzhledem k lpatbám předem je to nepříjemné.Nemohu proto dát pět hvězdiček.
- prodává asi opotřebované šmejdy
V prosinci 2025 jsme objednali Elzapp a zaplatili předem. Dva týdny se nic nedělo a teprve po urgenci ho konečně zaslali. Měl úplně opotřebovanou starou baterku, vydržel asi 16 hodin a to garantujete výdrž 24 hodin provozu! A to není všechno, od začátku se přehříval a delší programy se sekaly a Elzapp zamrzal asi po hodině a musel se vypnout tlačítkem, aby znovu naběhl. Reklamovali jsme ho a zaslali výrobci B-technology do Klimkovic. A dále se nebudu rozepisovat, jedním slovem - katastrofa.
- Nabídka produktů o které je v tomto obchodě zájem, přístup od objednávky, po doručení. Kladně hodnotím komunikaci s doslova odborníky na danou problematiku, týkající se sortimentu, užívání, řešení případných problémů. Ve všech situacích naprosta spokojenost.
- o žádné nevím
Spokojenost, jen bych nalepovací elektrody, když jsou po 2ks v sáčku dala cenu rovnou za 100 Kč, ne za 50 Kč, je to matoucí. Také bych změnila cenu dopravy, omlouvám se, ale 150 Kč, no kde to jsme!
Zboží ani po týdnu ještě nedorazilo.To je tedy velmi nemilé.
Komunikácia
bleskové dodání zboží
- Vse v poradku, maximalni spokojenost.
Suoer komunikace, je videt ze zakaznik je pro Zapper centrum na 1.miste - dekuji
- Vysoce citlivý displey na náhodný dotek.
vpořádku
kvalitni jednaní doporucuji vyzvednout osobně vse vam na myste vysvetli a predvedou
- Seriózne jednanie so zákazníkom.
Vše v pohodě.
S obchodem se dobře komunikuje.
Zapper-Centrum je jedinečný obchod na trhu v ČR. Věřím, že budou mít mnoho zákazníků, neboť jejich zboží je nedocenitelné.
Rychlá komunikace a neskutečně rychlé dodání do druhého dne!
- profesionálny prístup, rýchle vybavenie objednávky
- Rychlost dodání, kvalitní komunikace