- Dobré ceny a kvalita
Rychlé dodání a dobrá cena. Mohu jen doporučit.
velký výběr , přijaelné ceny , perfektní balení a rychlé dodání
Vše obratem v naprostém pořádku !
Vše v pořádku nakupuji už po vícekrát
Vše ok zaručni lhůty vysoké datum zboží luxusní. Dodání cca 5 dní kvalitně zabaleno
Vše vždy dorazí v pořádku.
- nabídka produktů, rychlost dodávky
- Dobrá možnost pro lidi, co si sami nemohou zajet do Německa pro velmi kvalitní a cenově výhodné věci,zejména potraviny a drogerii. A e-shop nabízí i mnoho zajímavých produktů českých, které se zdaleka ne všude seženou.
- Jeden z mála e-shopů podobného zaměření v ČR.
Dobrá možnost pro lidi, co si sami nemohou zajet do Německa pro velmi kvalitní a cenově výhodnější věci, zejména potraviny a drogerii. Navíc e-shop nabízí i mnoho zajímavých produktů českých, které se zdaleka ne všude seženou.
- Přestože jsem nakupovala poprvé a neměla jsem s obchodem zkušenosti byla jsem mile překvapena s ochotou i při doplnění již po odeslání objednávky
- Stejně jak výše uvedeno
Hodnotím kladně
Je to pro mne super obchod. doporučuji a krém to jsem si mohla objednat více-ale jsem doma na pc a tak si zase objednám. Díky a přeji vše dobré-zdraví. J. Šťastná
- Rychlé doručení
Rychlé doručení vše v pořádku celkové obchod doporučuji
+ možnost rychlého nákupu zboží ktgeré není momentálně v obchodní síti v CZ zakoupit
uno tuto perfekto. Děkuji
Široká nabídka zboží s příjemně nízkými cenami, skvělá komunikace
Vše bylo v pořádku jako vždy
- velmi rychlé
Nakupuji opakovaně - dobrý výběr zboží - dobré ceny a rychlé vyřízení objednávky - jsou absolutně spolehlivý - velká spokojenost - opravdu doporučuji
- rychlost
- komunikace
potřeboval jsem doobjednat zboží, bez problému to šlo, jinde výmluvy