- zboží bylo poškozené, uvnitř lampy byly volné úlomky plastů
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, pokud jste obdržela poškozený výrobek. Občas se bohužel může stát, že se mezi zbožím objeví vadný kus, každý takový případ však hned po zjištění řešíme, a to buď zrychlenou reklamací a nebo vrácením peněz.
Pokud byste měla zájem o uplatnění reklamace, kontaktujte nás, prosím, na e-mail [email protected], abychom mohli situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
špatná kvalita dodávaného zboží.,
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, že výrobek nesplnil Vaše očekávání. V případě zájmu nás, prosím, kontaktujte na [email protected], určitě najdeme řešení k Vaší spokojenosti.
- Rychlá komunikace.
- Ačkoli jsem dříve měla dobrou zkušenost, z poslední doby ne - špatné zabalení křehkého zboží, 2x přišlo rozbité.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
moc se omlouváme za špatně zabalený balíček, aktuálně školíme nové kolegy, kteří nám pomohou v období Vánoc. Situaci jsme s Vámi již vyřešili k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Zásilku jsem objednala v září. Stále je to ve fázi zásilka přijata na expedičním depu. Z depa do výdejního místa to trvá více než týden?
Dobrý den, paní Horychová,
moc se omlouváme za prodlení s doručením, zásilka se zasekla na depu dopravce, situaci již řešíme a naše zákaznická podpora Vás bude kontaktovat.
Vyhozené peníze
Dobrý den, pane Michálku,
mrzí nás, že zboží nesplnilo očekávání, situaci jsme vyřešili k Vaší spokojenosti a peníze máte zpět na účtě.
Omlouváme se za komplikace.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Po delším průzkumu trhu si nejsem jistý jestli nějaká je.
- Zjistil jsem, že jen na jednom (prvním) nákupu jsem prodělal několik stokorun oproti cenám jinde!
Obchod se tváří jako že má zboží "za pár korun", ale jinde jsem našel mnoho úplně stejného zboží za mnohem nižší ceny - zklamání nad prodělkem několika stokorun.
Dobrý den, Bobeši,
děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se držet ceny pro naše zákazníky co nejníže, ale zase ne úplně na úkor kvality.
Produkty se na e-shopech jeví stejně, ale je spoustu tříd kvality - my jdeme cestou kvalitnějšího zboží a raději jej máme dražší, než abychom měli každý prodaný kus reklamovaný.
Další věc je, že o stokoruny levnější produkty jste nejspíš našel na nákupních galeriích, které vlastně zboží nemají ani na vlastním skladě, ale u dodavatele a jakékoliv řešení reklamace či vrácení zboží je velmi zdlouhavé. My máme zboží skladem v České republice a odesíláme jej do 24 hodin.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Myslím,ze zboží již bylo použito,když jsem ho vyzkoušela na snaše vlasy se tam namotaly tak, že jsme loknovačku museli rozlámat, aby jsme vlasy dostali ven a nepřišla o ně
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, jestli kulma nebyla v pořádku, mohlo jít o vadný kus. Zboží prodáváme vždy nové, nikdy ne použité.
Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Zboží je nefunkční.
Dobrý den, Evo,
mrzí nás, že zboží nefunguje, zřejmě se bude jednat o vadný kus z výroby. Naše zákaznická podpora s Vámi již situaci vyřešila reklamací.
Omlouváme se za komplikace.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
To co přišlo se nedalo používat, pro mě,vyhozené penize.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, že Vám dodané zboží nevyhovuje. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a navrhne vrácení zboží a následné vrácení peněz.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Objednaná láhev dorazila se špatně nalepenou etiketou plnou bublin. Po reklamaci mi bylo slíbeno, že další kus bude pečlivě zkontrolován. Dorazil snad v ještě horším stavu. Rozhodně nedoporučuji zde nakupovat.
Dobrý den, Lucio,
moc se omlouváme za tuto zkušenost, toto se nám opravdu nepovedlo. Kolegy jsme o pochybení informovali a podnikli kroky, aby k nim v budoucnu nedocházelo. Situaci s Vámi vyřešíme e-mailem.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Je to krám nema ani cesky navod a nechytne ani jednu stanici
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se za nedodání návodu i za nefunkční rádio, naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Obrázek neodpovídal dodanému zboží.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, že nejste s produktem spokojen, porovnávali jsme produkt s e-shopovou prezentací a je z naší strany v pořádku.
Můžete nám jej vrátit v rámci 14denní lhůty a my Vám za něj vrátíme peníze, v takovém případě nás stačí kontaktovat na [email protected] a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Zboží mělo hrozný materiál, L bylo jak M
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, že nejste s produktem spokojená, můžete nám jej vrátit v rámci 14denní lhůty a my Vám za něj vrátíme peníze, v takovém případě nás stačí kontaktovat na [email protected] a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Nakup probehl v pohode, ale zbozi nesti za nic. Zahradni mhla 15 trysek. To neni mhla, ale curky vody. Max zavlazeni zahonu.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
je nám líto, že s mlhou nejste spokojen. Záleží na tlaku vody, který zřejmě máte nízký. Letos jsme prodali několik stovek mlh a neevidujeme žádné podobné stížnosti.
Mlhu nám můžete vrátit v rámci 14denní lhůty a my Vám za něj vrátíme peníze, v takovém případě nás stačí kontaktovat na [email protected] a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Vůbec to nefunguje jak na vašem videu.je to podvod na lidi.
- Je to nefunkční
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
oba produkty, které jste zakoupil, prodáváme několik let a neevidujeme na ně negativní zpětnou vazbu. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Jak si dovolujete poslat mi takove zbozi, ktere se neda pouzit. Objednala jsem si Korektor spravneho drzeni tela, ktery je opravdu za par korun. Kvalita usiti, trepi se stuha ktera predstavuje upinaci pasky, ale ty se nedaji nijak zapnout. Podle vseho budu muset upozornit kupujici.Jste opravdu Za par korun. Č.obj.223112741 Ze se nestydite
Dobrý den, Blanko,
omlouváme se za zaslání vadného projektoru, zřejmě se bude jednat o zmetek z výroby. Ačkoliv bychom chtěli, tak není v našich silách kontrolovat produkty před expedicí, i s ohledem na to, že bychom museli z velké části porušit originální balení, což by působilo mnohem častější komplikace.
Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
- Rychlé jednání se zákazníky
- Nízká kvalita zboží
- Zboží od více obchodníků, čeká se dlouho na samotné odeslání(není naskladňeno)
- Zboží nemusí odpovídat chabému popisu a ani obrázku
Dobrý den, pane Tencere,
zboží skutečně odebíráme od více dodavatelů, ale dodací lhůty jsou nejpozději do 9-12 dnů a transparentně o tom informujeme jak na produktové kartě, tak e-mailem po přijetí objednávky.
Pokud je se zbožím cokoliv v nepořádku, tak se omlouváme, kontaktujte nás prosím na [email protected] a vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz