• Špatná funkčnost

Některé produkty nejsou funkční.
    Teď mi přišla nefunkční řezačka na fólií

Objednala jsem si kameru do auta po stažení a podávání se na video hrůza nejde rozpoznat poznávací značka a hrozně se seká

• Knížka s návody recepty a obsluze není v Českém jazyce.

Nekvalitní výrobky

S obchodem problém nemám,jen zboží mně zklamalo, neodpovídalo kvalitě,v kterou jsem doufala,a velikost neodpovídá vyobrazení.

Hezký vzhled,ale nelze použít nazutí v bytě, chození po dlažba v paneláku.Hodí se pouze do hor.Po městě špatné.

boručení na balíkovnu špatně dohlrdatelné

Dobrý den, Tome,

mrzí nás, že náš obchod nedoporučujete. Pokud nastaly nějaké komplikace s doručením, budeme rádi za zpětnou vazbu. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci prověří.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Polštář mezi kolena je naplněn velice páchnoucí umělou látkou

Nedoporučuji, nespokojenost

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojená. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a navrhne řešení k Vaší spokojenosti.

• Rychlý odesílání, rychlá doprava
    • V popisu a všude je napsáno setinova váha s rozlišením 0.01 a přišla 0.1 což je úplně nepoužitelná

Dobrý den, Denisi,

mrzí nás, že nejste s kapesní váhou spokojený. Omlouváme se, pokud výrobek nesplňuje uváděné parametry. Produkt prověříme a sjednáme nápravu.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Měla mít přesnost 0,01g, ale skutečná přesnost je pouze 0,1 g. Jsem zklamaný, tohle je mi k ničemu

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Není český manuál, výrobek nemá žádný výrobní štítek.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za chybějící český návod. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a obratem dopošleme návod v elektronické podobě.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Zboží mě bylo doručeno na videjni místo, při vyzvedávání zboží paní prodavačka nezmohla načíst PIN kód na vyzvednutí ani nemohla načíst čarkovy kód na balíku zboží po domluvě s prodavačkou jsem nechal na videjnim místě špatná komunikace s kurýrem ppl vůbec mi nevolal že je na cestě na adresu dodání vůbec jsem nevěděl že má přijet až potom s překvapením mě přišla zpráva že doručení se nezdařilo já jsem v té době byl mimo město kdyby volal tak bych se domlouval na inem termínu dodání.hezky den.

Dobrý den, Bobo,

mrzí nás, že náš obchod nedoporučujete, přestože z naší strany k žádnému pochybení nedošlo. Váš popis je poměrně zmatený a zřejmě se týká úplně jiné objednávky z obchodu, se kterým nemáme vůbec nic společného.

Objednávku jste si nechal zaslat do výdejního místa Zásilkovny, odkud jste si ji vyzvedl 4.1.

Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a pro jistotu vše prověří.

• .

Přišel mi bohužel vadný výrobek, nefunkční. Byl to můj první nákup zde a zboží budu vracet

Dobrý den, Kateřino,

mrzí nás, pokud výrobek nefunguje správně. Občas se bohužel může stát, že se mezi zbožím objeví vadný kus, každý takový případ však hned po zjištění řešíme, a to buď zrychlenou reklamací a nebo vrácením peněz.

Situaci s Vámi již řešíme odstoupením od kupní smlouvy.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Nebylo mi dodané zboží v lhůtě, kterou udávěli. Vůbec semnou nekomunikovali proč zboží nedodali, musela jsem tam volat. Paní mi řekla, že se ozve a zatím nic.

Dobrý den, Emčo,

omlouváme se za zpoždění v dodání Vaší objednávky. V první řadě byla bohužel chyba u nás, kdy Vámi objednané zboží již nebylo skladem, přestože se tak při objednávce jevilo. V současné chvíli očekáváme opětovné naskladnění. Jakmile zboží naskladníme, budeme Vaši objednávku expedovat. Prosíme o strpení.

• Zboží nízké kvality

Autíčko už přišlo rozbité, víla fungovala přesně 2 minuty, pak spadla a bylo po křídlech . Jsem velmi zklamaná, hlavně vnoučata.

Dobrý den, paní Steinzová,

mrzí nás Vaše špatná zkušenost. Občas se bohužel může stát, že se mezi zbožím objeví vadný kus, každý takový případ však hned po zjištění řešíme, a to buď zrychlenou reklamací a nebo vrácením peněz.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Zavádějící názvy KPZ 18v1, nebo 19v1 neznamená, že obsahují daný počet položek uvnitř balíčku, ale jen číslo možných "funkcí". Dále v případě setu 18v1 je propagačním v seznamu uvedena píšťalka , ale reálně v krabičce není:(

Dobrý den, Honzo,

mrzí nás, pokud zakoupené Survival sety nesplnily Vaše očekávání. Uvedené číslo v názvu by mělo reálně odpovídat počtu funkcionalit uvnitř. Některé nástroje však mohou plnit více funkcí najednou.

Pokud v setu cokoliv chybí, nejedná se o úmysl a chybu napravíme. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a navrhne vhodné řešení k Vaší spokojenosti.

Omlouváme se za komplikace se zbožím.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Výrobek se nedá nastavit, nenabíjí takže je na nic. Chci vrátit peníze !

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že jste obdržel nefunkční výrobek. Občas se může stát, že se mezi zbožím objeví vadný kus, každý takový případ však hned po zjištění řešíme, a to buď zrychlenou reklamací a nebo vrácením peněz.

Situaci s Vámi již řešíme odstoupením od kupní smlouvy a vrácením zboží.

Zboží bylo poškozené.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že jste obdržela poškozené zboží. Situaci s Vámi již řešíme odstoupením od kupní smlouvy a vrácením zboží.