Hotová sračka.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, pokud Vám výrobek nevyhovuje nebo nesplnil Vaše očekávání. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a nabídne řešení k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Uvedený nástavec pro úhlovou brusku - řetězová pila, nefunguje, nedá se seřídit tak aby řezala

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že nástavec neplní účel, je možné, že se jedná o vadný kus. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší výměnou za nový kus nebo vrácením peněz.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží nedorazilo a ani žádná informace jestli bylo vůbec expedovane, hlavně že už je dávno zaplacene

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

objednal jste u nás zboží, které bylo skladem, ale zároveň i produkt, který byl skladem u dodavatele a doba dodání je u něj delší. Tuto informaci máme uvedenou na produktové kartě a zasílali jsme Vám ji i v rekapitulačním e-mailu. Objednávku vždy odesíláme až ve chvíli, kdy je kompletní, po předchozí dohodě ji ale samozřejmě můžeme rozdělit na dvě zásilky.

• Je to k ničemu

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

moc nás mrzí, že výrobek nesplnil Vaše očekávání. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a nabídne řešení k Vaší spokojenosti.

• Chybí český návod.

Zboží dorazilo bez českého návodu, který nikde nelze stáhnout.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za chybějící český návod. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a obratem dopošleme návod v elektronické podobě. Omlouváme se za komplikace.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Uplne niečo ine prislo len nie leginy

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za zaslání jiného zboží. Expedující pracovník udělal v průběhu kompletace objednávky chybku, kterou jsme již napravili zrychlenou reklamací. Správné zboží již máte doma.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

dal jsem vic za postovne nez stal vyrobek mate to pekne zarizeny delit prachy mezi zasilkovnou a vami jste zlodeji

Dobrý den, pane Kovaříku,

s cenou za dopravu je v případě objednávání online potřeba počítat. Z našeho pohledu máme cenu dopravy prozákaznicky nastavenou - Zásilkovnu máme již za 69 Kč. Pokud objednáte něco za méně než 69 Kč, bude samozřejmě cena dopravy vyšší než cena zboží, s tím se nedá nic dělat. :)

Cena za zásilku je vždy stejná, ať se jedná o zásilku s jedním produktem, nebo s dvaceti.

Přejeme hezký den.

Dětská hračka!!

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, pokud dodaný produkt není v pořádku či nesplnil Vaše očekávání. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a nabídne řešení k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Chtěl jsem zakoupit pilu a před tím jsem se chtěl o ní dozvědět pár maličkostí - nezodpovězených ani telefonicky ani mailem (obojí 2x). Asi nepotřebujete zákazníky a tak jsem objednávku zrušil!

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se, technické dotazy jsme zasílali přímo na dodavatele a bohužel se nám nedostalo odpovědi v požadovaném čase. Informace již máme a kontaktuje Vás naše zákaznická podpora.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

To, že objednané zboží není skladem se dozvíte až po jeho zaplacení, potom na čekáte 3 týdny na doručení

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

informaci ohledně dostupnosti zboží máme uvedenou na produktové kartě a zasílali jsme Vám ji i v rekapitulačním e-mailu. Zásilku jsme doručili kompletní ještě o 3 dny dříve, než jsme na e-shopu garantovali. V tomto případě nedošlo k žádnému pochybení na naší straně, dokonce jsme byli ještě rychlejší.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• zasláno jiné zboží než objednáno,a doprava +vrácení byla dražší než zboží

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se, jednalo se o pochybení při expedici. Situaci jsme vyřešili vrácením zboží a následným vrácením peněz vč. proplacení nákladů spojených s vrácením.

• Zboží neodpovidá

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za zaslání jiného produktu než je prezentován, může se jednat o chybu při expedici či zaskladnění. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a nabídne řešení k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Objednala jsem si podle popisu máslenku na máslo. Doručena mi byla miniaturní krabička , tak na zápalky.

Dobrý den, paní Clarová,

objednávala jste u nás máslenku o velikosti 9,5 cm jako máme uvedeno v popisu na naší kartě, doručeno tedy bylo správné zboží. Pokud byste jej chtěla vrátit ve 14denní lhůtě, kontaktujte nás, prosím, na [email protected].

• OK

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že nás hodnotíte negativně, ačkoliv se dle textového hodnocení zdá, že vše proběhlo v pořádku. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a pro jistotu to prověří.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Foto jiné než ve skutečnosti

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

produkt jsme překontrolovali dle internetové prezentace a je v pořádku. Je možné, že se stala chyba při expedici či zaskladnění, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] s fotografií dodaného zboží a naše zákaznická podpora situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Zboží v hrozném stavu. Led pásek nalepený na sobě že nejde ani rozmotat a nesvítí jedna barva protože byl upadený kontakt

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za dodání vadného LED pásku. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti. Omlouváme se za komplikace.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Interaktivní oslík nemá kryt na baterie. ostatní zboží nemohu, co do kvality hodnotit, protože je určeno jako narozeninový dárek a ještě jsme ho nevyzkoušeli.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za dodání nekompletního zboží. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a navrhne řešení k Vaší spokojenosti. Omlouváme se za komplikace.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• došel výrobek asi tak třetí kvality

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojená. Pokud výrobek nesplnil Vaše očekávání, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] a najdeme řešení k Vaší spokojenosti.