- Přišlo jiné zboží než jsem si objednala
- Náprava se zatím neuskutecnila
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se za dodání jiného zboží, na Váš e-mail jsme reagovali po pěti hodinách s prosbou o zaslání fotografie dodaného zboží, odpověď nám bohužel nepřišla. Naše zákaznická podpora Vás bude kontaktovat telefonicky a situaci dořeší.
- Delší doručení.
Baterie uvádí lživou kapacitu ale s tím jsem počítal za tu cenu, ale co mě vadí, tak ani nepasují, špatný rozměr.
Dobrý den, Vojtěchu,
za prodlevu v doručení se omlouváme, kolegové nabrali kvůli personálním komplikacím v prosinci skluz. Baterie mají udávanou kapacitu výrobcem a rozměry máme uvedené přímo v popisku produktu.
Pokud Vám nevyhovují, situaci můžeme vyřešit vrácením ve 14denní lhůtě a následným vrácením peněz, v případě zájmu nás, prosím, kontaktujte na [email protected].
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Přišlo mi úplně něco jiného než je na obrázku.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se, pokud jsme doručili jiné, než objednané zboží, může se jednat o pochybení při zaskladnění či expedici. V případě zájmu o uplatnění reklamace nás prosím kontaktujte na [email protected] s fotografií dodaného zboží, situaci se budou kolegové ihned věnovat.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Česnek to nedrtí prosím o radu jak na to třeba dělám něco špatně děkuj za radu zákazník Pollak
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, že nás hodnotíte negativně. Ohledně lisu na česnek jsme Vás kontaktovali e-mailem.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Na zboží čekám a čekám a čekám...
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se, zásilku jsme odeslali ale zdržela se v přepravě u dopravce, nyní je již k převzetí na výdejním místě.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Zboží jsem poslal zpět, dle pokynů eshopu,prý po obdržení vráceného Zboží mi vrátí peníze . Pozor, zboží si nevyzvednou a hrají si na mrtvé brouky.
- Nedoporučuji. Jsou to podvodníci.
Fuj. Ruce od nich pryč.
Dobrý den, pane Novotný,
Vaše zásilka nebyla převzata, neboť byla zaslána do Dvora Králové nad Labem, namísto na adresu uvedenou v pokynech pro vrácení zboží. V tomto případě není pochybení na naší straně, v případě zájmu o vrácení zboží jej prosím zašlete na adresu pro vrácení zboží, tedy V Honech 690, 250 67 Klecany.
Děkujeme.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- vůbec mi nepotvrdil objednávku! takže nic
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
bohužel jsme evidovali potíže s doručením e-mailů na adresy seznamu, proto Vám potvrzení přišlo do složky SPAM. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vysvětlí.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Ted jsem rozbalila krabici a zjistila že pouzdro na wc štětku je rozbité budu žádat výměnu
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
moc se omlouváme za dodání poškozeného pouzdra, naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Bylo mi dodáno úplně jiné zboží, než jsem si objednala. Zkoušela jsem se dovolat, ale bohužel marně. Velké sklamání. Ještě jsem se s tím nikdy nesetkala.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
na základě zmeškaného hovoru jsme se Vám snažili dovolat zpět, ale bohužel neúspěšně. Za dodání jiného zboží se omlouváme, naše zákaznická podpora Vás kontaktuje e-mailem a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Misto projektoru jsem dostala autíčko na magnetickou dráhu. Autíčko jsem neobjednavala. A to jsem se nepodívala pozorně a nechala zakliknutou položku za 39 kč za bezproblemové doručení :(
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se za dodání jiného zboží, stala se chyba při expedici. Zaplatila jste si doplňkovou službu bezstarostné záruky, v rámci které jsme obratem vyřídili reklamaci a zaslali správné zboží.
Doposud žádné zboží nedorazilo
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
zásilku jsme odesílali hned následující den, avšak poté se zdrželo u PPL. Zásilku již máte doma.
Omlouváme se za zdržení, rychlost externích dopravních společností bohužel nedokážeme ovlivnit.
- Rychle dodání
- Komunikace
- Zakoupené zboží je nekvalitní
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
mrzí nás, že Vám nevyhovuje kvalita zboží. Pokud byste jej chtěl reklamovat nebo vrátit, kontaktujte nás, prosím, na [email protected], ihned se Vašemu požadavku budeme věnovat.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Byla nám zrušena objednávka a zdůvodnění se mi zdálo velmi zavádějící Strakoš
Dobrý den, pane Strakoši,
omlouváme se, zboží u dodavatele se vyprodalo ještě dříve, než jsme jej stihli zarezervovat, proto jsme objednávku nedokázali vyřídit. Jedná se o výjimečnou situaci.
- Balíček vůbec nedorazil.,strašne
- Není tam žádný balíček,SMS nebyla odeslana
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se za zdržení v expedici, zboží od dodavatele nám bohužel nedorazilo včas. Pracujeme na tom, abychom Vaši objednávku vyřídili v co nejkratším čase, prosíme o strpení.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Zboží jsem sice objednal, ale bohužel nic neobdržel, tak nevím jak se vyjádřit ke kvalitě zboží. Pravděpodobně zkusím štěstí u jiného e-shopu. P. B.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Už měsíc zboží objednané ještě nedorazilo.
zboží nedorazilo
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se za zdržení, zboží od dodavatele nám bohužel nedorazilo včas.
Pracujeme na tom, abychom Vaši objednávku vyřídili v co nejkratším čase, prosíme o strpení, jedná se o výjimečnou situaci.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Zboží mělo přijít před týdnem a nic se neděje ani žádné zprávy z eshopu.
Reakce obchodu Zaparkorun.cz
omlouváme se za zdržení, stala se chyba na naší straně. Situace je již vyřešena a balíček máte doma.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Nalákají Vás na krásné video se stavebnicí a pak přijde zmenšenina, ze které když postavíte stan, tak se do něj dítě 4 roky nevejde.
Dobrý den, Jano,
velikost stavebnice je vidět na ilustračním videu v popisku produktu, pokud Vám nevyhovuje, můžete nám ji samozřejmě vrátit v rámci 14denní lhůty a my Vám za ni vrátíme peníze.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
- Chyba při platbě. Platbu jsem chtěl udělat kartou. Na terminálu na prodejně jsem dostal doklad, že platba neprošla a tak jsem zaplatil hotově .V bance mně ale platba byla odečtena. Jsem překvapen, že jsem platbu musel uhradit 2x.Protokolem to řeší i banka. Je možné, že to byla chyba na výdejním místě. Na výdejním místě jsem byl informován, že s tím se nedá nic dělat. Bylo by mně milé prověření vámi této transakce. Děkuji za zprávu, jak to dopadlo. Málek
Dobrý den, pane Málku,
objednávku jste hradil na dobírku přímo na výdejním místě, pokud platba nepřišla, bude Vám bankou vrácena zpět na účet. Situaci je potřeba řešit přímo s bankou, my ji bohužel prověřit nedokážeme.
Internetový obchod Zaparkorun.cz -
Zbozi do dnesniho dne nedorazilo,ani zadna zpetna vatba.
Dobrý den, Vladimíre,
objednal jste u nás zboží s delší dostupností, avšak dodavatel nám zboží bohužel nedodal včas, moc se omlouváme. Balíček již máte doma.
Internetový obchod Zaparkorun.cz