• Jedna baterie bez napětí - nelze nabít a použít

Větší pozornost odesílanému zboží

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se za dodání vadné baterie, bohužel není možné před expedicí na tuto skutečnost přijít. V případě zájmu o reklamaci kusu nás prosím kontaktujte na [email protected] a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• objednal jsem si pánskou vestu XL a přišla dámská...

Dobrý den, Václave,

omlouváme se za dodání jiného zboží, zřejmě se stala chyba na naší straně buď při expedici nebo zaskladnění.

Budete kontaktován naší zákaznickou podporou a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Strojek přišel,dodací lhůta v pořádku
    Jen strojek funguje na půl,jedna hlavice se netočí

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že jeden strojek nefunguje jak má - zřejmě se bude jednat o vadný kus, což před expedicí bohužel nedokážeme odhalit.

V případě zájmu o uplatnění reklamace nás, prosím, kontaktujte na [email protected], ihned se jí budeme zabývat.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Už nikdy nic nekoupím velice mě to sklamalo vůbec to nefungovalo netočí se to jak má a ještě se to dole zlomilo jek to drží tu tyč tohle je tak pro děti bych se styděla to prodávat už nikdy.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že zakoupený produkt nefunguje správně.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Dlouhé čekání na dodání. Objednáno 13.2.2023 a stále nedorazilo.

Dobrý den, Ládíku,

omlouváme se za prodlení v expedici, stala se chyba na naší straně - již jsme podnikli opatření, aby se to v budoucnu nestávalo. Zásilku již máte u sebe.

Věříme, že příště budeme mnohem rychlejší.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Objednal jsme si zboží ( Vystřelovací letadlo Planelaunch - modré ) a to nám přišlo nefunkční. Volal jsem do obchodu - superzebra.cz a tam mi řekli, že mám poslat emailem reklamaci a obratem se mi ozvou z reklamačního oddělení - DODNES SE NIKDO NEOZVAL. Kdyby bylo zboží za pár korun tak to nebudeme řešit ale zaplatili jsme celkem 407,-kč a pro nás důchodce je každá koruna dobrá. Takže dárek pro vnoučka je v nedohlednu... Jak můžeme být spokojeni s takovým přístupem obchodu... Poslat nefunkční zboží...

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

jsme e-shop Zaparkorun.cz, nikolik Superzebra.cz.

Pokud bylo se zbožím od nás cokoliv v nepořádku, kontaktujte nás prosím na [email protected] a žádosti se budeme ihned věnovat.

• rychlost
    • proste uz druhy krat sem se spalil

chytre hodinky dodane s nafouklou baterii,ktera se nenabiji .

Dobrý den, Jozefe,

moc se omlouváme za dodání poškozených hodinek, naše zákaznická podpora Vás zkontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Objednávka a dodání proběhlo bez problémů. Problém je zboží samotné (mechanický zametač). Jedna tyčka pokřivená, jednotlivé díly tyčky se po sesazení volně vyvlékají, nedrží zasunuté. U samotného zametače se netočí kruhové boční kartáče. musím silně tlačit k podlaze, aby je velký dlouhý kartáč roztočil. Takže namísto rychlého zametení dřina. Navíc délka složené tyčky je na mou výšku postavy nedostatečná, a to měřím jen 165 cm, nejsem žádná obryně. Celou dobu musím být v předklonu, abych dokázala zametač pevně přitlačit k podlaze a kartáče se vůbec roztočily. Za mě vyhozené peníze.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že zakoupený produkt nefunguje správně.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Velice slabá a bez spodního beránku. Na obrázku byl zobrazen.

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se, na e-shopu jsme měli nedopatřením nepřesné fotografie, které jsme již opravili.

V případě zájmu o vrácení deky nás prosím kontaktujte na [email protected] a vymyslíme řešení.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Strašně dlouhá doba dodání, zboží stále nemám

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

ano, u vámi objednaného produktu je dodací lhůta delší, máme ji však uvedenou jak na produktové stránce, tak jsme vás o ni informovali v potvrzení objednávky a pro jistotu ještě e-mailem.

Vše probíhá v pořádku a o odeslání objednávky Vás budeme informovat.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• předražené a vadné zboží

neobjednávat

Dobrý den, pane Pechu,

za komplikace se omlouváme, namísto české verze jednoho produktu jsme zaslali polskou, což jsme obratem vyřídili reklamací. Ohledně jiných závad na dodaném zboží jste nás zatím neinformoval - pokud je cokoliv v nepořádku, dejte nám prosím vědět, vymyslíme řešení.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

Zboží doposud nedotazilo, požádala jsem o vrýcení peněz.

Dobrý den, paní Obrová,

omlouváme se, vyskytly se komplikace při expedici několika zásilek, které jsme již s dopravcem řešili - jedná se o výjimečnou situaci. Věříme, že příště vše proběhne v pořádku.

• Žádnou nevudím
    • .

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že nás nedoporučujete a neuvádíte důvod - pokud bylo cokoliv v nepořádku, budeme moc rádi za zpětnou vazbu na [email protected], najdeme řešení.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Přijde něco jiného co jste si objednal,na reklamace nereagují,hnus,nic nekupvat

Dobrý den, pane Zbončáku,

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Na Vaši reklamaci jsme reagovali do 24 hodin a již ji vyřídili k Vaší spokojenosti.

Nefunkční výrobek!!!!!

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že dodaný produkt nefunguje, může se jednat o vadný kus, čehož si bohužel kolegové před expedicí nevšimnou (zejména u této diagnostiky do auta).

V případě zájmu o uplatnění reklamace nás prosím kontaktujte na [email protected] a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Omlouváme se za komplikace.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

poslední zásilka botník mi stále nepřišla

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

omlouváme se, vyskytly se komplikace při expedici několika zásilek, které jsme již s dopravcem řešili - jedná se o výjimečnou situaci. Zásilka již byla v pořádku doručena.

Věříme, že příště vše proběhne v pořádku.

• Rychlost
    • Zboží, nefunguje

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

mrzí nás, že dodané zboží nefunguje, zřejmě se bude jednat o vadný kus, což před expedicí bohužel nedokážeme odhalit. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a navrhne řešení.

Omlouváme se za komplikace.

• žádná
    • prodávají drahý nepoužitelny šmejd

dohady a lhaní o odeslání a nepoužitelny zmetek

Dobrý den, pane Nováku,

informovali jsme Vás o připravení balíčku na předání dopravci, následně jsme jej dopravci předali a doručen byl do dvou dnů.

Pokud jste se zbožím nespokojen, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] a situaci můžeme vyřešit vrácením ve 14denní lhůtě a následným vrácením peněz.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

S obchodem zatím žádné problémy, ale uvidíme, až budeme zboží vracet

Dobrý den, Petře,

mrzí nás, že nás hodnotíte negativně, ačkoliv vše proběhlo v pořádku. Pokud budete chtít zboží z objednávky vracet, taktéž poskytneme maximální součinnost, aby vše proběhlo tak, jak má.

Internetový obchod Zaparkorun.cz

• Nefunkční tlačítko objednání v košíku

Reakce obchodu Zaparkorun.cz

tlačítko objednání v košíku je funkční po vyplnění všech povinných kolonek. Odeslat objednávku se Vám podařilo, ale již nám bohužel nepřišla platba, a tak systém objednávku stornoval. Pokud byste chtěl s objednáním pomoci, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] a poradíme.