- celkem rychlá dodací lhůta, dobrá kvalita
- základní počty!!!, řetízek na spojení lamel byl krátký
- vše proběhlo jak má
- žádné nevýhody
obchod doporučuji
Děkujeme :)
- Polovicni cena nez v Cechach,mega rychlost doruceni,super kvalita,doprava zdarma
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- nepřesvědčivé..
Měsíc od nákupu. První roleta přišla v měkkém papíru, rozšlápnutá. Reklamace. Nová přišla bez montážního materiálu, spodní lišta rolety křivá jak tobogán.
Toptrans - bez času doručení, prostě čekáte.. -
- Rychlé vyřízení objednávky
- Komunikace
- Spolehlivost
Byl to můj první nákup a obchod mohu jen doporučit. Vše bylo dle domluvy. Bohužel došlo i na reklamaci (vada v látce), ale i ta byla vyřízená rychle a bez problémů. Musím ještě jednou vyzdvihnout dodržování termínů, domluv a rychlost reakcí na dotazy. Určitě zde nakoupím rolety i na další patro.
Děkujeme :)
- Výhoda je,že nejsou jediná firma na žaluzie, takže je můžete objednat i u jiné firmy v Prešově.
- Pošlou vám nekompletní, nebo zcela jinou objednávku. Dorazí poškozená v nepoškozeném obalu! Takže pokud si i přes tuhle zkušenost u nich něco objednáte, než zaplatíte dopravci,vše úplně rozbalte,zkontrolujte ze všech stran a spočítejte všechny díly-je to Vaše povinnost!! V opačném případě s Vámi bude komunikovat pán, který vám pošle pár mailů,nenapíše,že jde domů a další den se již neozve. Škoda že není povinností firmy, zkontrolovat,co Vám odesílají!
V tomto e-shopu jsem udělal dvě objednávky a jedna byla horší než druhá. Dělal jsem je hned po sobě, takže než dorazila první, druhá se vyráběla. Bohužel místo dvou pravých a dvou levých žaluzií, přišly tři levé a jedna pravá. To jsem si předělal sám. Druhá objednávka byla předokenní roleta. Ta přišla v neporušeném obalu naražená z horní strany a bez pružinové průchodky. Průchodku snad dostanu,ale raději jsem si ji objednal v Polsku. Poškození-je nám líto,zřejmě při přepravě... Když jsem chtěl slevu-vrácení části peněz-můžeme vám dát slevový kupón na další nákup! - Pak šel pán domů-což ani nenapsal. Myslíte si,že u nich ještě nakoupím??? Mohl bych všechno zabalit a poslat zpět, ale co asi přijde příště? Je mi líto,že se tahle firma zaštiťuje Heurékou! Takže jestli nechcete zažít něco podobného, zkuste jinou firmu na rolety z Prešova. Jsou dokonce o 15% levnější.
Protože se mi podařilo" zvojtit" zaměření, byl jsem následně na chybu upozorněn. Po opravě zaměření byla objednávka aktualizována a mnou
potvrzena. Přístup Vaší firmy mne nadchnul. S pozdravem Čamra Zdeněk.Reakce obchodu Zaluzie Web
- bohatý sortiment
- vše ok
- Žadna
Rychlé skvělé dodání
Děkujeme :)
- Velký výběr rolet na míru.
Po zhlédnutí videa na zaměření objednány rolety. Montáž bez problémů.
Doporučuji.Reakce obchodu Zaluzie Web
Děkujeme :)
- rychlost a kvalita zpracování
- kompletace jistých dílů není vždy tak jak má být
doporučuji obchod jen si kontrolujte co dorazí v příbalovém obalu
- Dobré
Děkujeme :)
- Po telefonické dohodě bez problémů změna objednávky.
- Ceny
- Výběr
- Komunikace
- Při problému hned řešili situaci
- Objednáno už po několikáté
Děkujeme :)
S tímto internetovým obchodem jsem dlouhodobě spokojen, pravidelně objednávám parapety i žaluzie při rekonstrukcích nemovitostí, které dlouhodobě provádím.
Děkujeme :)
- Objednávam již podruhé a vždy všechno sedí perfektně.Doručeni v pořádku.Určitě doporučuji