- Vše je ok
Děkujeme :)
- sestaveno nemusím s tím nic jiného dělat.Jeno nainstalovat
Děkujeme :)
- Rychle dodani presně jak objednano
Skvělé, vřele doporučuji. Přišlo rychle a v naprostem pořadku. Sítě přesne na miru sladěné do barvy oken.
Děkujeme :)
- Nižší cena díky možná stáje slevě
- - koncová část dvou ze 6 dodaných bočních lišt byla deformovaná, naštěstí se to dalo pomoci kleští vyrovnat
- Samořezné vruty nemáte šanci ručně do plastového rámu okna zašroubovat, takže na rozdíl od návodu musíte předvrtat, to ale přináší rizika...
- Plastová koncovka hliníkových bočnic zakrývá pouze část profilu, proto se lehce může při přepravě stát, že se deformuje a při instalaci si lehce můžete poškrábat rám okna
- U jedné ze 3 objednaných zatemňujících rolet jsem musel plastový úchyt, do kterého se zacvakne samotná roleta, podložit, abych jej oddálil od rámu okna, jinak by tato roleta samovolně vypadávala
Instaloval jsem jsem zatemňující rolety do střešních oken od dvou dodavatelů, takže jsem měl přímé porovnání dvou výrobků. A bohužel jsem pro část oken zvolil tohle levnější řešení, což bych už po této zkušenosti příště neudělal.
Reakce obchodu Zaluzie Web
Komponenty pro střešní roletu, kterou jste u nás objednal máme od holandského dodavatele, který je prodává po celé Evropě ve statisících kusů a rovněž některým výrobcům střešních oken. Z našich zkušeností máme zato, že v poměru cena/kvalita, je to opravdu perfektní výrobek. Ano je pravda, že se na trhu můžete najít rolety, které jsou 2násobně dražší, avšak účel plní stejný.
Jako pracovník z marketingového oddělení jsem měl možnost si vyzkoušet montáž tohoto výrobku a musím říci, že je to opravdu jednoduché, intuitivní a není zapotřebí na výrobku nic dodělávat. Dokonce i samořezný šroub do plastu jde bez předvrtání.
Jménem firmy se Vám omlouváme a je nám líto Vaší nespokojenosti.
Tým ZaluzieWeb -
Zboží zatím nedorazilo, ale s tím jsem počítal, že bude delší dodací doba. Jen zatím ještě není co hodnotit.
- Zboží objednáno a zaplaceno 22.7.2024 a zatím nepřišlo, ačkoli očekávaná dodací lhůta má být 4 týdny, místo toho přijde dotazník spokojenosti. Doporučuji zasílání dotazníku spokojenosti až po dodání zboží.
Reakce obchodu Zaluzie Web
Je nám to opravdu líto. Jde o to, že pro tyto produkty musíme řešit lakování ve spolupracující lakovně. Tento proces probíhá následovně. Nejprve předpřipavíme profily na správné délky s připočtem a dírkami pro uchycení do lakovací kabiny. Potom tyto profily musíme převézt do lakovny, která je zařadí do pořadníku lakování pro příslušnou barvu. Totiž po lakování každou barvou musí být celé lakovací příslušenství vyčištěno (kabina, pistole). Lakování tedy probíhá v dávkách podle barvy. Po nalakování profily přijdou zpět k nám a až následně můžeme celý produkt zkompletovat. V celém tomto procesu je jeden subjekt (lakovna), který bohužel neumíme ovlivnit a také z tohoto důvodu udáváme delší dodací dobu. Pokud je to pro Vás nevyhovující, stačí, když nám napíšete email na [email protected] a Vaši objednávku stornujeme.
- Zboží nedostatečné zabaleno poničeno
- Neúplná dodávka
Reakce obchodu Zaluzie Web
Reklamační oddělení již s Vámi řeší vzniklé komplikace. Vaši reklamaci se budeme snažit vyřešit v co nejkratší době. -
- Kvalita zpracovaní
- Padne jak ulitá
- Jiná dodací lhůta, než je uvedena na stránkách
Celkově s obchodem nemám problém, ale dlouhá dodací lhůta je pro mě důvod, proč nedoporučit. Na stránkách píšou ohledně dodací doby 3-5 pracovních dnů a nyní je to 14 dnů, kdybych si nenapsal o stav objednávky tak ani nevím kdy bude expedováno. Je to již bouhužel druhá negativní zkušenost s tímto obchodem/ e-shopem.
Reakce obchodu Zaluzie Web
Omlouváme se Vám za malé prodlení. Výrobky byste už měli mít doručeno a věříme, že jste s nimi spokojeni :) -
- Levné rolety
- Kvalita odpovídá ceně
- Část objednávky přišla poškozená
- 2x jsem obržela špatnou reklamaci
- Rolety jsem si musela sama upravit aby seděly na okna
- Déle jak měsíc čekám na poslední roletu
- Dodání bylo delší než udávali na eshopu
Ráda bych se podělila o svou zkušenost s tímto e-shopem, která bohužel nebyla zdaleka ideální. Objednala jsem si tři rolety, ale celý proces od doručení po reklamaci byl velmi frustrující a zdaleka není u konce.
Jedna z rolet přišla výrazně poškrábaná, takže jsem ji musela poslat na reklamaci. Po dvou týdnech mi však přišla roleta z jiné reklamace, což jsem okamžitě odeslala zpět. Po dalších dvou týdnech dorazila další roleta, ale opět špatná – místo levé strany jsem obdržela pravou. Celý tento proces reklamace byl velmi zdlouhavý a frustrující.
Navíc rolety, které zůstaly, bohužel neseděly na naše okna, i když jsem zadala přesné rozměry. Když jsem kontaktovala reklamační oddělení, bylo mi řečeno, že bych měla část rolety, konkrétně plastové packy, odlomit, aby rolety seděly. Toto "řešení" mě opravdu překvapilo a nepovažuji ho za profesionální.
Musím uznat, že samotné rolety jsou hezké a kvalitní na tu cenovou kategorii, ale přístup reklamního oddělení a celý proces reklamace zanechal velmi špatný dojem. Bohužel, proces reklamace stále není vyřešený a již nyní trvá déle než zákonem stanovená lhůta 30 dnů. Pokud by se zlepšila komunikace a přesnost při vyřizování reklamací, byl by to mnohem příjemnější nákupní zážitek. V současné chvíli však bohužel nemohu tento e-shop doporučit.Reakce obchodu Zaluzie Web
Velmi se Vám omlouváme. Snažíme se Vám vyjít vstříc. Reklamací se zabýváme a řešíme ji sice už potřetí, ale s maximální ochotou. Věříme, že na závěr vše dopadne dobře. Je nám líto této nepříjemnosti.
Tým ZaluzieWeb -
- přehledná videa ke správnému měření
- síť na okno sedí ideálně
- zboží bylo kvalitně zabaleno
Opravdu mohu všem doporučit sítě do oken.
Naprostá spokojenost! Rychle jednáni. Výborná cena a kvalita. Určitě si ještě objednám.Reakce obchodu Zaluzie Web
- Dodání v termínu,jednoduchá montáž
dodržení termínu
- Výhoda
- příznivé ceny
- velký výběr na zakázku
Zboží přišlo v pořádku, kvalitně zabalené, přesně dle mých představ. Při objednávání jsem udělal chybu v rozměru, po telefonu mi to příjemná paní opravila, přepočítala, poslala k odsouhlasení a přišlo to se správným rozměrem. Takže spokojenost a mohu doporučit
- Příjemná komunikace
Děkujeme :)
Kvalitní výrobek a vše bez problémů
Děkujeme :)
- Výborné zatemnění, přesně to co jsme potřebovali
Děkujeme :)
Nic nepřišlo a bez informace
Reakce obchodu Zaluzie Web
Omlouváme se Vám za prodlení. Je nám to opravdu líto. Je to z důvodu, že každý jeden kus vyrábíme na míru až po přijetí objednávky. Bohužel, když se nám ze dne na den zvedne počet objednávek (a tedy i kusů, které musíme vyrobit) na jednom pracovišti 2násobně, je náročné upravit výrobní kapacitu okamžitě. Ve výrobě reagujeme pružně, ale okamžité to není:(. Jsme přímo výrobce a tyto výrobky na míru stíháme v opravdu úžasné rychlosti vyrobit a dodat našim zákazníkům. Spokojeně si tuto dodací dobu porovnejte is jinými dodavateli.
Vaši objednávku již máme vyrobenou a odeslanou. Brzy budete mít všechno doma :).
Tým ZaluzieWeb -
Vše dle našich představ! Vřele doporučujeme!
- kvalita zboží
- ochota zaměstnanců