Dostal som od obchodu email s potvrdenim objednavky ... od tej doby sa mi nik neozval, jednoducho ani obraz ani zvuk, tovar mal byt na sklade ... ale ako zakaznik som zrejme ignorovany.
- Komunikace
- Termin dodani
Doporucuji
Vše proběhlo úplně bez problémů. Nádobí je bytelné, krásné,kvalitní, odpovídá mým představám.
Obchod mi byl doporučen, bohužel vlastní zkušenost ne moc dobrá. Gril zatím nevyzkoušený, ale snad bude odpovídat recenzím. Při montáži byla zjištěna lehká prasklina, reakce obchodu žádná, ani na to, že nebylo dodáno objednané příslušenství.
Příjemná komunikace, snaha o spokojeného zákazníka.
- Dobrá komunikace
- Kvalita a rychlost dodání
Naprostá dokonalost !!!
- spolehlivost
- Ukázkové řešení drobné reklamace
- bezva servis
- Super komunikace
- Vstřícnost
S obchodem mám vynikající zkušenost! Poté, co mi přepravce doručil zboží rozbité na 4 díly, obchod neměl sebemenší problém s okamžitou výměnou a druhý den jsem měla nové zboží, nepoškozené doma! S takovou ochotou jsem se ještě nikdy nesetkala! Moc děkuji!
- Rychlost dodani
- Faktura prilepena k obalu (krabici) produktu, originalni krabice pri preprave nebyla nijak chranena - kupovala jsem jako darek, takze tento zpusob dodani nevhodny
Velmi korektní jednání a rychlé dodání.
Predrazene zbozi
Reakce obchodu Wgrills
bohužel ceny náhradních dílů nemůžeme ovlivnit. Nic méně, doporučuji důkladně přečíst návod ke grilů, včetně údržby spirály. Se správným přístupem můžete životnost prodloužit až o polovinu. -
- kvalitní zboží, perfektní komunikace, rychlé dodání
Zboží jsem si vybrala, zaplatila. Naštěstí mám stejnou banku, jako společnost Wgrills, takže platba odešla okamžitě. Vzhledem k tomu, že se jednalo o dárek a potřebovala jsem mít věci brzy u sebe, raději jsem do firmy zavolala a vysvětlila jim situaci. Pán mě ubezpečil, že druhý den balíček obdržím. Tak se také stalo.
Dobré koření
Zboží bylo dodáno včas a v pořádku.Jen je divné že povrch je poněkud hrubší.už jsme grilovali a šlo to pěkně.
- Komunikace,sortiment
- Dobré ceny