- Rychlé dodání,spokojenost.
- Rychlé dodání, spokojenost
- vše OK
- rychlé vyřízení objednávky
- Komunikace a rychlost vyřízení.
- Pečlivě zabalené zboží.
- Funguje podle popisu.
- Ovládání z mobilu přes wifi.
- Nevýrazné upozornění, že přístroj musí před 1. spuštěním 24 hodin stát v klidu.
Doporučuji.
Velmi rychle vyexpedováno ( hned )
- Snadná manipulace
- Dobrý přístup, po telefonu pan pomohl a doporučil osvětlení k akváriu. Doručení domu bylo velmi rychlé .
- zboží bylo k dispozici brzo
- Obchod je ve velkém areálu. Navigace mapy.cz mne dovedla v areálu úplně jinam. - cca 400 m od obchodu.
rychlé doručení
- S výrobkem jsem velmi spokojena, odpovídá mým potřebám. Funguje výborně. Rychlé doručení. Doporučuji.
- Perfektní obchod budu nadále nakupovat super zboží.Doporučuji všem nakupovat v obchodě Vzdušín!!!
- Velmi veliká spokojenost s výrobkem!!!
- Žádná
- Přehledný web
S výrobkem jsem spokojen, odpovídá mým potřebám. Funguje býborně. Celková spokojenost i s dodávkou. Doporučuji.
Výhodou byla přijatelná cena , vyřízení objednávky včas
Zatím spokojen rychle dodání
vy jste prodali,ja jsem koupil.vse fungovalo,kolobezka slozena,v poradku,cekam uz jen na lepsi pocasi.
Perfektní komunikace a rychlost vyřizování zakázky.
- rychlost dodání
- nadstandartní odborné poradenství
- prodloužená záruka
V domácnosti řeším problém s plísní kolem okna v kuchyni a v šatně, proto jsem se rozhodl napsat mail s podrobným popisem mého problému do této firmy. Velice brzy mi přišla odpověď na mé dotazy od pana Mikuly. Odpověď byla velmi obsáhlá,ale tím to neskončilo. Pan Mikula byl velmi důsledný a ptal se mě na další podrobnosti týkající se mého problému. Když jsem mu napsal, odpověď přišla vždy velmi brzo. Nakonec mi doporučil vhodný odvlhčovač. Přístup tohoto pána, mě opravdu velmi mile překvapil. Vůbec jsem neměl pocit, že mi chce jen něco vnutit a prodat(a pokud možno to nejdražší), ale opravdu se mi snažil pomoct. Děkuji panu Mikulovi za pomoc. Svým přístupem dělá opravdu dobré jméno společnosti Vzdušín.cz. A přestože při objednání 19.12. firma již negarantovala dodání do Vánoc, tak 23.12. byl odvlhčovač u mě doma. Děkuji Kozlovský
Luxus
- Úžasně rychlé doručení ,spokojenost největší, funguje jak má