Zboží jsem vrátil kvůli nedostatečnému chlazení malá místnosti.Odvodová roura vytváří větší teplo než je chlazení.Přikoupil jsem si další sadu těsnění za 1400kč.Firma si bezdůvodně strhnula částku 999kč.za těsnění které bylo součásti balení,a které jsem vrátil společně z klimatizací,nepoškozené.Na zaslanou fakturu nereagují,jsou zaneprázdněný.
Reakce obchodu Vzdušín.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, i když s některými tvrzeními nemůžeme souhlasit.
Vaše klimatizace byla vrácena v pořádku a peníze vám byly vráceny v plné výši, s výjimkou zvýhodněné sady těsnění, kterou jste si ponechal. Tato sada byla součástí zvýhodněné nabídky pouze při nákupu s klimatizací. Pokud je klimatizace vrácena, nelze sadu ponechat za akční cenu – jinak bychom museli znevýhodnit ostatní zákazníky. Žádné další poplatky (např. za dopravu) jsme vám neúčtovali.
Vaše tvrzení, že „nereagujeme“, nás mrzí – během procesu jsme spolu uskutečnili 6 telefonických hovorů a průběžně jsme vás také informovali emaily z reklamačního / vratkového systému o všech krocích.
Požadavek na vrácení byl založen 2. 7., klimatizace dorazila zpět 7. 7. a 10. 7. jste měl peníze zpět na účtu. V hlavní sezóně klimatizací považujeme tento čas za velmi solidní.
Jednáme vždy transparentně a férově. Pokud budete chtít cokoli doplnit nebo vysvětlit, jsme vám samozřejmě dál k dispozici.
Tým Vzdušín.cz -
- Poměrně rychlé doručení
- Kurýr moc ochotný - donesl klimatizaci až k výtahu (viděl, že jsem těhotná)
- Dárek ke klimatizaci - vložka do dveří či okna
Rychlé doručení, profesionální obchod, milý kurýr. Vložka do dveří velmi velká, což bohužel vede k úniku vzduchu v oblastech u pantů dveří
ochotný poradenský servis
- rychlost
- Vše v pořádku.
- Rychlé dodání, dobrá cena.
Vše ok
rychlá dodávka, bezchybné zprocesování ... za mně super!
rychlé dodání
- Rychlost. Spolehlivost.
vstřícnost ohledně platby + dodání obratem.............
- rychlé odeslání
takhle to má fungovat.
- Dobrá cena
- Rychlé doručení
- ryclost, spolehlivost
doporučuji pro ty, kteří chtějí bezproblémový nákup
- Nic jsem nenašel
Všechno v pohodě rychlé dodání perfektní přístup k zákazníkovi doporučuji všem
Zásilka dorazila hned druhý den po objednání, co je u klimatizace v těchto vedrech skvělé
- Rychle připravení
Chvilku mi trvalo, než jsem výdejnu našel, ale nic hrozného