- Technická podpora
- Rychle jednání a dodání produktu
- Vše fungovalo, jak mělo a nevyskytnul se žádný problém
Produkt jsme obdrželi do 15 min. po zakoupení. Vše OK
Objednány Office 2024 Home, ale licence byly vyprodány. V komunikaci obchod toto vysvetlil a zaslal za stejnou cenu jako alternativu licenci na Office 2024 Proffessional. Vše funkční! Super přístup! Děkuji! Firmu Výhodný Software doporučuji!
- Rychlé, spolehlivě a ochotné jednání.
Jedná se o můj několikátý nákup, licence zde jsou 100% legální a ověřené. Nikdy jsem neměl problémy s aktivací, ani u starších verzí Windows. Doručení do 15 minut při platbě kartou, jak je uvedeno.
Komunikace na vysoké úrovni a to jak po odborné stránce , tak i po osobní . Velmi vstřícný přístup .
V eshopu Vyhodny software nakupuji od roku 2017, vždy k plné spokojenosti. Instalace a aktivace koupeného SW vždy OK. Přehledné web stránky, výtečný rádce a popis produktů.
U této dodávky jsem objednal fyzické instalační médium. Poněkud se z objektivních důvodů zadrhl datum dodávky. Vše vynahradila výtečná komunikace a nakonec i výrazná sleva z ceny. Nejdůležitější je při jakémkoliv zádrhelu chování dodavatele. A to je na jedničku s hvězdičkou. Opět budu hlasovat v anketě Eshop roku pro Výhodný-software. -
- mimořádně výhodné ceny za legální licence
- rychlé vyřízení objenávky v řádu minut
- skvšlá technická podpora
Objednané zboží dosud nedorazilo. Na telefonu je automatický chat. Při aktivaci produktu z předchozí objednávky docházelo k chybám.
Reakce obchodu Výhodný Software
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že Vaše objednávka ještě nedorazila. Rádi bychom však upřesnili situaci – o vyprodání Vámi objednaného produktu jsme Vás informovali e-mailem a zároveň jsme Vám sdělili plánovaný termín expedice. Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za Vaši trpělivost.
Děkujeme za pochopení a věříme, že situaci společně vyřešíme k Vaší spokojenosti.
S pozdravem,
Výhodný Software -
- rychlost, spolehlivost a férovost
sice na poprvé nebyla uplatněna sleva, ale vše se dodatečně rychle vyřídilo
- Velká ochota a pomoc při instalování
Velká ochota a pomoc při instalování
- Funguje to
Nic
- Veľmi spokojný
- Perfektní návody na instalaci
- Skvělá podpora telefonického ověření licence
Upgradoval jsem z WIN11 Home na WIN11 Pro a dle návodu v obchodu to šlo perfektně (má původní představa, že se pouze změní Product Key, samozřejmě nefungovala).
- Jako vždy: rychle, bez závad...
nejde nainstaloval
Reakce obchodu Výhodný Software
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom Vám pomohli s řešením situace, nicméně jsme od Vás bohužel zatím neobdrželi žádný e-mail, telefonát ani jinou informaci, která by naznačovala technický problém. Pro efektivní řešení je důležité, abyste nás kontaktoval prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Zatím se nám Vás bohužel nepodařilo zastihnout, a na naše zprávy jsme neobdrželi žádnou odpověď.
Pokud se Vám nedaří nainstalovat zakoupený Windows 11, problém může být způsoben absencí TPM 2.0 čipu, který je pro instalaci vyžadován. Doporučujeme zkontrolovat, zda jej Váš počítač podporuje. Pokud si nejste jistý, prosím zašlete nám specifikaci Vašeho PC na náš e-mail, rádi Vám s ověřením pomůžeme.
S pozdravem,
Výhodný Software -
- Rychlé elektronické dodání.
- Možná pro ty co se neorientují napsat lepší postupy instalace. Zejména při předpokládaných chybových hlášení.
Obchod doporučuji.
- Rychlost dodání zboží.
rychlost dodání, vše funguje OK.