- Pěkně zabalené
- Komunikace
- Sortiment
- Velice drahé poštovné 144,- PPL ( nejlevnější co bylo)
Zboží došlo rychle a v pořádku, jsem spokojena.
Reakce obchodu Vybavení pro úklid
velice vám děkujeme za váš nákup a jsme moc rádi, že jste si udělali čas, napsat nám potěšující recenzi. Velice si toho vážíme a budeme se těšit na další spolupráci :)
- Rychlé vyřízení objednávky
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
- Lajdácky zabaleno, slabá a roztržená krabice a nedostatečně zalepená.
Reakce obchodu Vybavení pro úklid
omlouváme se za komplikace. Krabici nejspíš poškodil dopravce. Každopádně situaci prověříme i na skladě a případně na to upozorníme.
Velmi ochotné pracovnice.
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
- Rychlé dodání, a to den po objednání
- Přijatelné ceny
- Přehledné stránky
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
Lépe bych zboží zabalila, u jednoho výrobku to malinko vyteklo .Nicméně chyba nebude na vaší straně, ale spíše na dopravci , který s balíčkem špatně zacházel.
Reakce obchodu Vybavení pro úklid
velice vám děkujeme za váš nákup a jsme moc rádi, že jste si u dělali čas, napsat nám potěšující recenzi. Velice si toho vážíme a budeme se těšit na další spolupráci :)
Za únik tekutiny se velice omlouváme a děkujeme za pochopení.
široký sortiment, rychlé dodání
vše perfektní
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
- Rychlé dodání,dobrá cena,vše ok.
- Rychlé doručení
- Kvalitní komunikace
Zakoupili jsme za starší nefunkční typ a jsme naprosto spokojeni. S dokoupením vložky do ždímače se účinnost znatelně zvýší. Doporučujeme.
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
- Velký výběr, super ceny.
- Žádná.
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
Vše v pořádku, rychlé dodání
- Skvělá komunikace
- Široký sortiment
Obchod doporučuji
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
- Velký výběr zboží a rychlé dodání.
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz -
Moc ráda u vás nakupují moc velká spokojenost
- rychlost dodání objednávky
- lehce mimo Prahu
Jsem spokojena
Velky vyber zboziReakce obchodu Vybavení pro úklid
S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz