Rychlost doručení.

Reakce obchodu Vybavení pro úklid

velice vám děkujeme za váš nákup a jsme moc rádi, že jste si udělali čas, napsat nám potěšující recenzi. Velice si toho vážíme a budeme se těšit na další spolupráci :)

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• velmi vstřícná a myla a komunikativní obsluha .Děkují za Vás

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• velký výběr a rychlé dodání
    • nevím

Ochota a vstřícnost při jednání

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

Zatím jsem vyzkoušel krátce a vypadá to dobře.

Rychlost

• Docela rychle vyřízení objednavky

Výhoda u vás nakupovat

• Drahá doprava.

Reakce obchodu Vybavení pro úklid

velice vám děkujeme za váš nákup a jsme moc rádi, že jste si udělali čas, napsat nám recenzi. Nejlevnější dopravné máme za 59,-, což je na dnešní dobu myslíme přijatelné.

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• Jednoduchý proces od objednávky po doručení zboží.
    • Rychlost dodání zboží.

Perfektní obchod.

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

Perfektní. Rychlé doručení bez komplikací, jako prozatím vždy

• Spolehlivost , rychlost dodání , výborná komunikace , cena

• Velká baleni
    • Chybí ještě velká balení pracích prostředků a Máchadel za rozumné ceny a budete dokonalí :-)

Skvělý přístup, pružnost, komunikace.

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• Široký sortiment zboží za dobré ceny
    • Zboží skladem je k vyzvednutí během několika málo hodin

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• rychlé, spolehlivé dodání objednávky

vše OK

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

Rychlé vyřízení a dodání objednávky .

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• Velice rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
    • Nic

Doporučuji vše v pohodě

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• Rychlé dodání, výborná komunikace s obchodem.

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• rychlost dodání, příjemná komunikace

S pozdravem celý tým vybaveniprouklid.cz

• široký sortiment, rychlé vyřízení objednávky
    • ne