Žádna výhoda,jen velké zklamání.Proč má parfemovaná voda tak odpornou barvu.Používám ji hodně dlouho,jestě u nás nebyla ani ke koupi.
Kupovala mi ji rodina v zahraničí.Náplň byla vždy modrá.Reakce obchodu vune-parfums.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Máte pravdu, že Chopard Wish má poslední léta jinou barvu než míval. Dříve byla světle modrá a nyní je modro-zelená. Na kvalitu parfému a vůni to ale nemá vliv.
- Nejsem spokojen z produktem objednal sem si Joop home , tuhle vůni používám už léta a vím jak to má vonět to co mi dorazilo mi přide že je brutálne zředeny vůně je mdlá nevýrazná a krátce vydrži přište si objednám jinde
Reakce obchodu vune-parfums.cz
je nám líto, že nejste spokojený s tímto produktem. Tento produkt běžně prodáváme a nezaregistrovali jsme nikdy žádnou negativní reakci. Shoda náhod je, že tento parfém používám a vracím se k němu sám a byl vždy naprosto v pořádku. Jedná se o originální parfém a vaše reakce nás mrzí. -
Proti obchodu nic nemám, měli by prověřit co nakupují.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
nerozumíme Vaší reakci. Nakupujeme z prověřených zdrojů a vždy se jedná o originální zboží. Žádnou reklamaci, email nebo telefonát z Vaší strany jsme neobdrželi. Předpokládáme, že kvalita výrobku byla v pořádku. -
Doručení zboží trvalo nadměrně dlouho. Při tel. kontaktu zdůvodněno jako údajná dovolená.
dodali parfém na kterám bylo napsáno tester not for sale , jako dárek to neudělá dobrý dojem
Reakce obchodu vune-parfums.cz
tento milí zákazník si Tester objednal a také ho obdržel. Bohužel asi nevěděl, o co se jedná a že jde o identicky shodný výrobek se standardním parfémem, avšak v nekomerčním balení (obvykle v kartónové krabičce či zcela bez krabičky, bez slídového přebalu, často též bez ozdobné krytky nasazené na rozprašovači ). Tento Tester byl v kartonové krabičce. Chyba tedy není na naší straně, protože jsme dodali to, co si zákazník objednal. -
Dlouha dodaci lhuta
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Moc se omlouváme za zpoždění. Bohužel nelze počítat i víkendové dny, kdy doručení zboží v tyto dny je pozastaveno.
Už nikdy!si v tomto obchodě nic neobjednám.Pro mě jedna velká katastrofa!Byl mi doručen pouze tester!!!!!Bez vršku na parfemované vodě,naštěstí mám vršek z předchozí objednávky jiného dodavetele.Nejhorší je ovšem zjištění,že tento tester není prodejný!!!!!!!Na papírové krabičce je jasně napsáno:Tester-Not for sale!!!!!!!!!!!!!!Toto jsem si neobjednala.Nejsem si jistá,zda se nejedná o podvod!
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Vysvětlení pro paní zákazníci. V nabídce i v objednávce bylo jasně uvedeno, že se jedná o Tester. U testerů z 90% opravdu chybí víčko na rozprašovači. Není nutné, jelikož je v obchodě použit k okamžité spotřebě. Víčko ze starého parfému jde vždy použít, protože se jedná o stejný parfém a stejný obsah. Tester je běžně prodejný pouze na eshopech. Je to levnější varianta originálního parfému s okrasnou krabičkou. Bohužel paní objednala Tester a nevěděla co to znamená. Je nám to líto. Snad v budoucnu to již dokáže odlišit o jaký typ parfému se jedná.
- Nejlepší cena mého produktu
- Dlouhá doba dodání (týden)
- Nedá se platit online kartou (převod na účet trvá déle)
- Místo dárečku k nákupu, který jsem si vybral, mně přišel jiný
- Špatná komunikace po telefonu
Kvůli nejlepší ceně jsem objednal zde, ale už bych tu nenakoupil. Preferuji si připlatit pár desítek a dostat zboží na druhý den.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Doba dodání závisí,kdy byl bankovní převod uskutečněn a zda-li v tuto dobu je víkend, což byl! Co se týká dárku, tak dárek jsme měli skladem a není možné, že bychom poslali jiný. Samozřejmě se může stát, když dárek nebude skladem, že pošleme jiný. S komunikace po telefonu, nemáme pocit o špatné komunikaci a to z obou stran. Informaci kterou zákazník požadoval mu byla dána.
Velmi špatná zkušenost - zboží bylo místo do Olomouce zasláno do Kladna. Ač jsem kontaktovala e-mailem váš obchod, nedočkala jsem se žádné odezvy. Naopak jsem z Kladna byla vyzývána k odběru zboží, ač jsem i zásilkovnu upozornila na chybu, tam mi bylo sděleno, že náprava z jejich strany není možná.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Zboží bylo omylem odesláno na jinou Zásilkovnu a bohužel jsme museli čekat na balíček až se vrátí zpět na místo podání zásilky, abychom mohli odeslat balíček tam , kam měl správně být doručen. Jednalo se o poslední parfém, který byl skladem. Bohužel to nešlo urychlit. Email jsme bohužel žádný neobdrželi, na email běžně odpovídáme!!!
- Levny
- V prafemu uz cca. 1/10 chybela, byla vystrikana. ...
- Musel jsem volat, kdy dorazi objednavka, oo zaslani penez na ucet jsem zvykly na rychlejsi dodani.Reakce obchodu vune-parfums.cz
Pokud si zákazník objedná dopravu 2-3 dny na přelomu víkendu, tak dodání trvá někdy 5 dní, tak to prostě je!!!
V žádném případě nemůže chybět v originál parfému 1/10, to není možné!!! Některé parfémy jsou plněné 1 mm pod víčko, některé třeba 2mm, to nemůžeme ovlivnit. Důležité je že obsah odpovídá objemu. -
Obchod jako takový je v pořádku. Široký výběr zboží a rozumné ceny. Nicméně nemohu tento obchod doporučit a to proto, že pro dopravu zboží používá Českou Poštu, která není schopna doručit zboží během třech dnů od prvního oznámení a aby člověk zboží dostal musí si vystát frontu na poště.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Nedoporučovat obchod z důvodu zpoždění dodání zboží Českou poštou v době před Vánoci není zrovna fér!
I tak bereme kritiku v potaz. -
Obdržela jsem toaletní vodu bez obalu, mám ji dárek k Vánocům, tak nevím jestli se hodí za takové peníze prodávat testry, které dostávají zdarma. Hodně smutné.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
TESTER - Jedná se o identicky shodný výrobek se standardním parfémem, avšak v nekomerčním balení (obvykle v kartónové krabičce či zcela bez krabičky, bez slídového přebalu, často též bez ozdobné krytky nasazené na rozprašovači ), právě díky absenci obvyklé krabičky jsou nabízeny za výhodnější cenu. P.S. Opravdu Testery parfémů zdarma nedostáváme :-( ....škoda....
Po zaplacení objednaného zboží mi bylo sděleno, že mou objednávku obchod ruší. Vrácení peněz jsem mailem urgovala již 2x, dosud je nemám vráceny.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Reakce pro paní objednavatelku Pavlínu Strnadovou. Jelikož paní měla v objednávce zaškrtlou dobírku, nečekali jsme, že nám dorazí nějaká platba na účet! Po omluvě za vyprodání zásob a stornování objednávky jsme opravdu platbu nečekali. Až po emailu, že zákaznice platbu zaplatila aníž by něco platit měla, jsme ihned reagovali a tentýž den částku vrátili! Na účet jí platba dorazila hned druhý den! Je zbytečné pomlouvat, když sama zbrkle odesílala peníze, když nic platit na náš účet neměla.
Myslím, že vůně není stejná, jakou používám....
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Prodáváme pouze originály, není možné aby byl parfém odlišný!!!
- Nekomunikují, zaplatil jsem a zboží nedoručili.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Pán zaplatil bankovním převodem, ale až o 8 dní později!!! Samozřejmě objednávka je jíž dávno odeslaná a to ihned po připsání částky na náš účet!!! Nekomunikujeme? :-) Zákazník nás vůbec nekontaktoval!!!
Zásilka dorazila i přes upozornění, že spěchám až po 14 dnech. Parfém jako dárek, tedy průšvih. Při pokusu o urgenci v obchodě mi byl zaslán kód zásilky, ať si to s dopravcem vyřídím sám, dál se nezajímali. Chyba platby předem. Příště nakoupím jinde.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Chyba pošty, včas odesláno a to ihned po zaplacení na náš účet:
1.11.2017 Dodání zásilky. Depo Praha 701
1.11.2017 SMS zpráva adresátovi - termín doručení zásilky.
1.11.2017 Doručování zásilky. Depo Praha 701
1.11.2017 Příprava zásilky k doručení. Depo Praha 701
25.10.2017 Přeprava zásilky k dodací poště.
25.10.2017 Výstup zásilky z SPU. 22200 SPU Praha 022
24.10.2017 Vstup zásilky na SPU. 37019 SPU České Budějovice 02
24.10.2017 Zásilka převzata do přepravy. 37007 České Budějovice 7 -
- Bohužel parfém dorazil bez vybraného dárku zdarma
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Bohužel zvolený dárek byl již vyprodán, poslali jsme jiný!!!
- Zadne
- Strasne dlouhá doba doruceni
Zboží dorazilo v pořádku ,ale příliš dlouhá doba doručení.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Omlouváme se, v době Vánoc se doba dodání prodloužila, né naší vinou.
- Dlouhá dodací lhůta
- Objednala jsem si vůni Giorgio Armani Diamonds, kterou používám již několik let.
- Dorazila mi úplně jiná vůně, respektive nějaký smrd žlutě zabarvený (originální vůně je průhledná, čirá, nikoli žlutá).
- O vůni raději pomlčím, protože ta neměla s tímto parfémem nic společného.
- Přišlo mi, jako by naplnili flakon od tohoto parfému nějakým smrdem za pár korun a vydávali ho za tento parfém.
- Nestačila jsem po obdržení dobírky zírat.
- Zboží jsem jim vrátila s žádostí o navrácení platby do 14 dnů a s tímto e-shopem se od té doby nemohu spojit, nikdo mi nereaguje na e-maily a nezvedá telefon. Nyní nemám ani zboží ani peníze (naštěstí mám podací lístek o vrácení, které proběhlo tentýž den jako dobírka).
- Budu řešit s pomocí příslušných úřadů.
- Bohužel opravdu nedoporučuji.
- - vydávají parfémy za originální, přitom ve flakonu je úplně něco jiného, ani bych tomu neřekla parfém
Rozhodně nedoporučuji z důvodu nereagování tohoto e-shopu po někokolika e-mailech, snaze se dovolat ani po vrácení zboží ve 14 denní zákonné lhůtě se všemi potřebnými dokumenty a originálně zabaleným vráceným zbožím, nemám nyní ani peníze zpět ani zboží.
Reakce obchodu vune-parfums.cz
Zákaznice obdržela parfém dne 23.2.2015, k nám reklamace dorazila dne 26.2.2015 a tentýž den jsme odeslali částku v plné výši na účet zákaznice. Reagovali jsme okamžitě a nic jsme nezdržovali!!! Parfém jsme odeslali na posouzení do velkoobchodu, kde čekáme na jeho vyjádření.
Dne 17.3.2015 byl parfém uznán velkoobchodem jako vadný a to pouze mírně odlišnou barvou, která byla způsobena zřejmě špatným skladováním, ale vůně parfému je totožná s parfémem čiré barvy. Toto vyjádření je konečné.